مقام معظم رهبری ترمز تنش‌های بی‌دلیل را کشیدند

احساس می‌شود برخی‌ها برای دیده شدن می‌خواهند همه را آلوده نشان دهند و اتفاقا همین‌جاست که آدم شک می‌کند، چون هر افراطی نهایتا منجر به تفریط می‌شود.

 

عبدالله گنجی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با صبح نو گفت: «مجلس دوازدهم هم ان‌شاءالله مثل مجلس یازدهم مجلسی انقلابی است و از ترکیب مجلس دوازدهم می‌توان صفت و ویژگی انقلابی را استفهام کرد.»

وی افزود: «موضوعی که مقام معظم رهبری نسبت به آن برخی از افراد را برحذر داشتند، این است که در شرایط فعلی کشور که به هر حال نارضایتی اقتصادی وجود دارد، توقعات مردم برای حل مسائل بالاست و این موضوع تا حدودی در انتخابات هم خودش را نشان داد.»

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: «اینکه عده‌ای بخواهند این انقلابی‌گری که در واقع مجلس بدان مزین است را خوانشی از انقلابی‌گری داشته باشند که نه‌تنها چیزی در سبد مردم نیاورد بلکه هر روز انرژی‌سوزی به همراه داشته باشد و هر روز سوژه‌ای به دست دشمنان برای دمیدن تفرقه باشد، اشتباه است.»

اهمیت تصویر مجلس آینده

گنجی با بیان اینکه من معتقدم مقام معظم رهبری خواستند بگویند که انقلابی‌گری را حذف نکنید؛ اما آن را در ادبیات تند و دوقطبی‌های کاذب قرار ندهید، ادامه داد: «برخی هستند در گفتمان خود را ارائه و برنامه‌شان را مطرح می‌کنند؛ اما عده‌ای هم هستند که سلب دیگران می‌کنند، ولی خودشان ایده‌ای ندارند و کلا حیات سیاسی‌شان سلبی است. به نظر من مقام معظم رهبری به این دسته از افراد هشدار دادند که اگر شما بخواهید دائما در تنش باشید، تصویری که از مجلس آینده مخابره می‌شود به افکار عمومی صدمه می‌زند.»

وی با بیان اینکه تصویر مجلس دوازدهم به‌مثابه تصویر مجلس نظام جمهوری اسلامی است و این ربطی به اشخاص و تک‌تک نماینده‌ها ندارد، چون مجلس معمولا تکانه معنا نمی‌شود، خاطرنشان کرد: «برون‌داد این تصویر قضاوت کلی است. اینکه مقام معظم رهبری این مسأله را علنی و زودهنگام و حتی قبل از شکل گرفتن مجلس دوازدهم اشاره فرمودند، ناظر بر این است که باید مصادیقی را پیدا کنیم.»

این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: «مقام معظم رهبری حتما مصادیقی را در میدان و صحنه مشاهده کردند و این واکنش را نشان دادند، پیدا کردن این مصادیق سخت نیست. چون همه نماینده‌ها که حرف نمی‌زنند و همه درگیر مباحث و این حرف‌ها نیستند. بنابراین به نظر من آنهایی که باید این پیام را می‌گرفتند، پیام لازم را دریافت کرده‌اند، حتی اگر تظاهر کنند که؛ پیام را نگرفتیم.»

برخی می‌خواهند همه را آلوده نشان دهند

گنجی خاطرنشان کرد: «انقلابی‌گری که مقام معظم رهبری از مجلس آینده توقع دارند این است که مجلس گره‌های زندگی مردم را سامان دهد، فسادستیز باشد و درگیر تنش‌های داخلی بیهوده نشود.»

وی یادآور شد: «یکی از مسائلی که هم ذهن مردم را درگیر می‌کند و هم برای نظام هزینه تولید می‌کند، به‌صورت مصداقی کلیدواژه فساد است که رهبر معظم انقلاب هم می‌فرمایند؛ در کشور ما یک فساد هم زیاد است؛ اما این‌جور نیست که همه فاسد باشند. یک فساد را ۱۰٫۰۰۰ فساد جلوه می‌دهند. این تعبیر مقام معظم رهبری است و عده‌ای مرتب در این موضوع می‌دمند و طبیعتا تصویری که تولید می‌کنند این است که تمام کسانی که در نظام جمهوری اسلامی کار می‌کنند فاسدند و این همان چیزی است که آقا فرمودند که خلاف شرع است، چون تهمت است.»

گنجی اضافه کرد: «احساس می‌شود برخی‌ها برای دیده شدن می‌خواهند همه را آلوده نشان دهند و اتفاقا همین‌جاست که آدم شک می‌کند، چون هر افراطی نهایتا منجر به تفریط می‌شود. بنابراین فکر می‌کنم مقام معظم رهبری، ترمز تنش‌های بی‌دلیل و بی‌حاصل که از نگاه مردم ما و خصوصا مردم حزب‌الله، انتهایش دعوای قدرت است را کشیدند.»

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی