ظریف چند سال تلاش تاجزاده را به باد داد +جزئیات

تاجزاده با محاسبات ذهنی خود اصرار دارد ماجرای تحریک دانشجویان در فتنه سال 78 برای حرکت به سمت بیت رهبر معظم انقلاب را تکذیب کند و خود را از این اتهام مبرا کند؛ برای همین در چند سال اخیر در هر گفتگو یا مناظره و ... این موضوع را مطرح می کند.
 

«درباره‌ی ۱۸ تیر به افسانه‌پردازی یا دروغ متوسل می‌شوند؛ یکی می‌گوید که در آن روز من و چند نفر دیگر از داخل قایقی در کرج ماجرا را هدایت می‌کردیم! در صورتی که من هنگام بروز فاجعه تهران بودم نه کرج.

دیگری می‌گوید تاج‌زاده به جمعیت معترض که جلوی وزارت کشور تجمع کردند گفت ما که از خودتان هستیم، چرا در وزارت کشور را می‌شکنید؟ باید در جای دیگری را بشکنید و منظورش بیت رهبری بود! به این ترتیب آنان را به سمت بیت رهبری هدایت کرد. این دروغ در حالی مرتب تکرار می‌شود که من از همان ابتدا معتقد بودم که دانشجویان باید در کوی بمانند و خارج شدن از آن را بزرگترین اشتباه آنها می‌دانستم و می‌دانم. اگر من داشجویان را علنا تشویق به رفتن به طرف دفتر رهبر ‌کرده بودم، آیا پس از آن می‌توانستم هم چنان معاون وزیر کشور بمانم و رییس ستاد انتخابات مجلس ششم شوم؟ اصولگراها هم اعتراض نکنند؟»

آنچه که خواندید بخشی هایی از اظهارات «مصطفی تاجزاده» معاون سیاسی وزارت کشور و مسوول کمیته‌ دانشجویی و کارگری شورای امنیت کشور در دولت اول سیدمحمد خاتمی است که سال 96 در گفتگو با انصاف نیوز مطرح کرد.

تاجزاده با محاسبات ذهنی خود اصرار دارد ماجرای تحریک دانشجویان در فتنه سال 78 برای حرکت به سمت بیت رهبر معظم انقلاب را تکذیب کند و خود را از این اتهام مبرا کند؛ برای همین در چند سال اخیر در هر گفتگو یا مناظره و ... این موضوع را مطرح می کند.

دلیل طرح دوباره این موضوع فایل صوتی جدیدی است که از ظریف منتشر شده است.

ظریف در این فایل صوتی که ایران وایر آن را منتشر کرده، بار دیگر نقشه‌های تاجزاده را بر آب کرده و می گوید: «شما برید ببینید رهبری از کی چفیه انداخت. رهبری از سال ۷۸ چفیه انداخت. من عکسی که از رهبری داشتم توی اتاقم در وزارت خارجه، تعویضش کردم؛ یعنی تو کل وزارت خارجه، عکس‌ها بی‌چفیه بود. چرا چفیه انداختند؟ به خاطر این که جریان اصلاحات، البته حالا من می‌گم "مبارزه"، رفت سراغ حذف رهبری. پشت بی‌سیم گفتند پیش به سوی [خیابان] آذربایجان. توی تظاهرات ۷۸.»

گفتنی است مصطفی تاجزاده، از عناصر رادیکال اصلاح طلب که هم اکنون هم برای تحمل جرائمش در زندان است، در فتنه سال 88 نیز جزو محکومان امنیتی آن سال بود.

به فاصله 10 سال بعد از وقایع کوی دانشگاه، فتنه پیچیده تری در سال 88 به بهانه تقلب بزرگ در انتخابات ریاست جمهوری با میدان داری همان عناصر اصلاح طلب رخ داد که باز هم حضور ملت ایران و مهم تر از همه، هدایتگری هوشمندانه رهبرانقلاب باعث عبور از آن مقطع حساس شد. البته که هشت ماه آشوب و اعمال تحریم های جدید علیه ملت ایران دستاورد فتنه گران شد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی