آپارتاید علمی آمریکایی‌ها علیه "واکسن نورا"

عضو تیم سازنده واکسن نورا گفت: با وجود سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها، مقاله "واکسن نورا" ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بار در فضای مجازی بین‌المللی مورد استناد قرار گرفت. سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده آپارتاید علمی بر علیه واکسن نورا است.

 

آیین هم‌اندیشی و اخوت اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله برگزار شد.

دکتر صفایی؛ عضو تیم سازنده واکسن نورا اظهار کرد: مقاله واکسن نورا در 24 خرداد 1401 در یکی از مجلات معتبر سابمیت شده و وارد عرصه بررسی می‌شود.

صفایی تصریح کرد: یک ماه بعد نتیجه به نویسندگان اعلام می‌شود که داور اول 7 کامنت و داور دوم 12 کامنت مطرح کردند که کامنت‌ها را جواب دادیم. در 3 شهریور 1401 اعلام می‌شود که مقاله مورد پذیرش قرار گرفته و درنهایت در این ژورنال به چاپ می‌رسد.

وی گفت: 2300 میلیون بار مقاله در فضای مجازی بین‌المللی مورد استناد قرار می‌گیرد. در 15 فروردین 1402 یک نویسنده آمریکایی نامه‌ای را علیه واکسن نورا چاپ می‌کند. در این نامه به طرز بی سابقه ای نسبت به مطالب مقاله واکسن نورا هتاکی می‌کند.

وی گفت: این آمریکایی در انتها درخواست می‌کند که این مقاله باید حذف شود! ما یک جوابیه دقیق را آماده کردیم و به این آمریکایی پاسخ دادیم. با اضافه شدن افراد جدید 9 نفر داوری واکسن نورا را درنهایت انجام دادند.
صفایی خاطرنشان کرد: سردبیر این ژورنال مصاحبه جالبی را بعدها انجام داده و می‌گوید مقاله واکسن نورا به سخت گیرانه ترین حالت ممکن مورد ارزیابی قرار گرفته است. در قسمت دوم مصاحبه از آن آمریکایی صحبت کرده و گفته است بارها با ژورنال تماس گرفته است که این مقاله بایستی حذف شود.

عضو تیم سازنده واکسن نورا گفت: با وجود سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها، مقاله واکسن نورا 2 میلیون و 300 هزار بار در فضای مجازی بین‌المللی مورد استناد قرار گرفت. سنگ‌اندازی آمریکایی‌ها نشان‌دهنده آپارتاید علمی بر علیه واکسن نورا است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی