۱۰ ضربه بزرگی که اسرائیل از ابتدای جنگ غزه دریافت کرد

 یک رسانه صهیونیستی به ۱۰ ضربه بزرگی که این رژیم از ابتدای جنگ غزه تاکنون متحمل شده اشاره کرد که آخرین و مهمترین آنها مربوط به اشتباه محاسباتی صهیونیست‌ها در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق است که با پاسخ قاطع ایران همراه شد.

 

به گزارش تسنیم، در حالی که محافل و کارشناسان و رسانه‌های صهیونیستی همچنان به انتقادات تند خود از عملکرد نامناسب و محاسبات اشتباه کابینه جنگ و همچنین مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه ادامه می‌دهند، روزنامه عبری هاآرتص امروز در گزارشی به ده ضربه بزرگی که اسرائیل در خلال جنگ غزه از هفت اکتبر 2023 تاکنون متحمل شده است اشاره کرد.

این رسانه عبری ضرباتی که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه متحمل شده را با پرداختن به وضعیت آشفته جبهه شمالی آغاز کرده و نوشت تاکنون ده‌ها هزار نفر از ساکنان شهرک‌ها در امتداد مرز با لبنان مجبور به تخلیه خانه‌های خود شده‌اند بدون اینکه بتوانند به سرنوشت خود فکر کنند. در این میان کابینه به جای تلاش برای آرام کردن اسرائیلی‌ها شروع به گسترش ترس و ارعاب کرد و چند روز بعد دستور تخلیه شهرک‌ها را صادر کرد. این در حالی است که کابینه هنوز یک برنامه درست و سازماندهی شده جهت پایان دادن به جنگ در جبهه شمالی و بازگشت شهرک نشینان به خانه هایشان تدوین نکرده است.

هاآرتص درباره ضربه دومی که رژیم صهیونیستی در جنگ غزه دریافت کرده است تاکید کرد که هدف اسرائیل از حمله زمینی به نوار غزه نابودی حماس بود اما اسرائیل صرفا شهر غزه را نابود کرد و حماس همچنان با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

اما ضربه سومی که اسرائیل دریافت کرد به دلیل عدم وجود استراتژی مشخص در جنگ بود زیرا بعد از گذشت بیش از شش ماه از این جنگ هیچ برنامه مشخصی در دستور کار اسرائیل نیست. ارتش اسرائیل ماه ها در غزه جنگید و صدها نظامی اسرائیلی کشته و هزاران تن نیز زخمی شدند اما هیچ نتیجه‌ای نداشت و حماس همچنان فعال است.

بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، ضربه چهارم رژیم صهیونیستی در جنگ مربوط به پرونده اسرای صهیونیستی است که در نوار غزه هستند. بازگشت 250 اسیر اسرائیلی از غزه یکی از اهداف مهم اسرائیل در این جنگ بود و همچنان به عنوان یک هدف باقی مانده در حالی که چشم اندازی برای تحقق آن دیده نمی‌شود و این در حالی است که پرونده اسرا ابتدا اولویت اول اسرائیل بود اما بعد از مذاکرات قاهره مشخص شد که این پرونده در اولویت دوم قرار دارد.

ضربه پنجم هم مربوط به وضعیت انسانی در نوار غزه است. ادامه این جنگ همه جانبه موجب کمبود شدید مواد غذایی و آب و دارو در نوار غزه شد و همین مسئله اسرائیل را نزد افکار عمومی به شدت تحت فشار قرار داده و جهان و حتی متحدان تل‌آویو، اسرائیل را مسئول این وضعیت می‌دانند.

هاآرتص تصریح کرد که ضربه هفتم هم به وحدت کاذب اسرائیلی‌ها وارد شد؛ جایی که اختلافات در جامعه اسرائیلی قبل از جنگ غزه آغاز شده بود اما بعد از 7 اکتبر اسرائیل به عنوان جامعه‌ای دوپاره و دوقطبی باقی ماند و تلاش برای سرپوش گذاشتن بر این موضوع بیهوده است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی