انتقاد باقری از چشم‌پوشی و حمایت اروپا از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی

سرپرست وزارت خارجه ایران در رایزنی تلفنی با وزرای خارجه چند کشور اروپایی، از چشم‌پوشی و بعضاً حمایت اروپا از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی انتقاد و بر اراده قاطع ایران برای ایجاد بازدارندگی در برابر این رژیم تاکید کرد.

 

«علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از رایزنی تلفنی با وزرای خارجه چند کشور اروپایی و همچنین منطقه‌ای درباره تشدید تنش‌ها در غرب آسیا در پی ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.

باقری شامگاه سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: گفت‌وگوهای تلفنی فشرده با همتایانم درباره‌ی شرایط خطیر منطقه ناشی از تجاوزگری‌های تروریستی صهیونیست‌ها در ایران و لبنان، امشب هم ادامه داشت.

باقری پیش از این با دیپلمات‌های ارشد برخی کشورها و همچنین نهادهای بین‌المللی درباره این اقدام تروریستی رایزنی و بر حق ایران برای تنبیه متجاوز تاکید کرده بود.

او به رایزنی با وزرای خارجه کشورهای اروپایی عضو شورای امنیت اشاره کرد و نوشت: در تماس تلفنی با همتایانم از سوئیس و مالت و در پاسخ به تماس تلفنی همتای انگلیسی که همه عضو شورای امنیت ملل متحد هستند، تاکید کردم بی‌عملی شورای امنیت در قبال جنایات رژیم اشغالگر موجب جری‌تر شدن رژیم در تداوم جنگ و خونریزی و تسری بی‌ثباتی و ناامنی در سطح منطقه شده‌ است.

سرپرست وزارت خارجه ایران در رشته‌توئیت خود نوشت: در تماس تلفنی با همتای اتریشی گفتم رفتار همراه با چشم‌پوشی و بعضا حمایتگرانه اروپا در قبال جنایات ارتکابی رژیم اشغالگر از جمله در به شهادت رساندن میهمان رسمی مراسم تحلیف رئیس‌جمهوری ایران کاملاً بر خلاف مدعای اروپا و برهم‌زننده صلح و امنیت منطقه است.

این دیپلمات ارشد ایران همچنین از رایزنی با وزرای خارجه مصر و سوریه خبر داد و نوشت: در پاسخ به تماس تلفنی همتایانم از سوریه و مصر هم بیان کردم اتحاد و هماهنگی کشورهای اسلامی در اقدام مشترک علیه تجاوزگری و کشتار رژیم صهیونیستی عامل مهمی در بازدارندگی باند تروریستی و جنایتکار حاکم در تل‌آویو خواهد بود.

باقری در پایان تاکید کرد: در همه این مکالمات بر عزم ایران برای استفاده از حق ذاتی و مشروع خود در صیانت از امنیت و حاکمیت ملی و تمامیت ارضی و نیز اراده قاطع ایران برای ایجاد بازدارندگی در برابر موجودیت شروری که عامل بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه است، تاکید کردم.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی