امروز با سختی‌های فراوان فرهنگی روبه‌رو هستیم

 فرمانده انتظامی کل کشور با بیان "امروز با سختی‌های فراوان فرهنگی روبه‌رو هستیم."، گفت: در این آشفته‌بازار «قرآن و نهج‌البلاغه» می‌تواند چراغ راه ما برای عبور از موانع فرهنگی و اقتصادی و توطئه‌ها و فریب‌ها باشد.‌

به گزارش تسنیم، سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان در پنجمین دور مسابقات سراسری قرآن و عترت خانواده کارکنان و پانزدهمین مسابقات خواهران شاغل انتظامی سراسر کشور در مشهد گفت: خانواده محترم دختران، پسران و همسران گرامی کارکنان قرآنی انتظامی کشور، باید مروری بکنیم از آن‌چه هست و آن‌چه خواهد بود، پس چه باید بکنیم که در آنچه خواهیم بود سربلند شویم.

وی با اشاره به این نکته که انسان‌ها معمولاً با تلاطم روبه‌رو هستند، تأکید کرد: در دوره‌ای که با فتنه‌های فراوان روبه‌رو هستیم حفظ چادر یک تکلیف مهم است، چرا که بر چادر ما می‌تازند و اگر آن را بگیرند پرچم را می‌گیرند و وقتی پرچم را گرفتند دیگر مردان نمی‌توانند علمدار باشند.

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: در این آشفته‌بازار آنچه می‌تواند چراغ راه ما برای عبور از موانع فرهنگی، اقتصادی، مشکلات، دسیسه‌ها و فتنه‌ها باشد قرآن و نهج البلاغه است.

سردار رادان گفت: در مسیر ما تا به مقصد رسیدن، کمینگاه‌های فراوانی قرار دارند و تنها توسل، توجه و تمسک به قرآن و روایات نهج البلاغه می‌تواند راه نجات ما باشد.

وی با تشکر از اهتمام جدی و تلاش سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در تحول مسیر قرآنی پلیس تصریح کرد: امسال را سال بصیرت با تمسک به قرآن و نهج البلاغه در اولویت قرار دادیم تا زیر سایه انوار روشنی‌بخش قرآن حرکت کنیم.

فرمانده فراجا خاطرنشان کرد: همه امتیازات کارکنان حافظ قرآن برای خانواده این عزیزان نیز در نظر گرفته می‌شود.

وی با توجه به توطئه‌های سیاسی دشمنان، گفت:کوچکترین صحنه تهاجم فرهنگی تاختن بر چادر زنان است؛ دشمن اگر چادر را بگیرد، پرچم را نیز می‌گیرد و اگر پرچم را بگیرد، هر کاری می‌تواند انجام دهد.

رادان اضافه کرد: وقتی که دختران و مادران ما پرچم‌دار شدند، مرد ما و پسر ما زیر این پرچم می‌توانند علم‌دار باشند؛ اگر پرچمی نباشد، علمی نیست، پرچم را که بگیرند، علم می‌افتد.

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی گفت: این موضوع، کوچک‌ترین سهم تهاجم فرهنگی است. وقتی با مشکلات مختلف روبه‌رو هستیم، وقتی باید باشیم که بمانیم برای آنکه پرچم را با حضور مقام معظم رهبری به حضرت مهدی(عج) ارائه دهیم، الزاماتی را که باید بتوانیم بمانیم تا باشیم، باید بدانیم.

رادان تصریح کرد: بین همکاران ما، کسانی که به قرآن علاقه‌مند بودند، درصد تخلف یا اصلاً نبود یا اگر بوده بسیار ناچیز بوده است. باید توجه کنیم که چقدر فرزند همکار و مخصوصاً همسر همکار، همراه با قرآن است. همسران از دو جنبه، مادری در خانه و همسری برای مردی که سختی‌های فراوانی در خدمت باید طی کند، حائز اهمیت هستند. اگر از درس قرآن نتوانیم این مسیر روشن را حتی به شوهران و پدران تقدیم کنیم، غافل شده‌ایم.

وی گفت: ما برای رسیدن به این امر، انسان را در مسیر بصیرت و تمسک به قرآن و نهج‌البلاغه قرار دادیم. اعتقاد واقعی ما این است که اگر بخواهیم سازمانی در تراز پلیس تمدن اسلامی داشته باشیم، مسیری جز این نداریم، البته این سازمان قرآنی و نهج‌البلاغه باید هوشمند، توأم با رفتار مناسب و در جای خود با قاطعیت مناسب زیر سایه قرآن باشد.

فرمانده‌کل انتظامی جمهوری اسلامی اظهار کرد: فعالیت شما که به این مرحله رسیده است، مرحله‌ای نهایی نیز دارد و باید در مسابقات نیروهای مسلح شرکت کنید و حتماً در سازمان انتظامی خود را بتوانیم به‌صورت واقعی ارائه دهیم. مسیری را جهت حفظ کامل قرآن برای همکاران گذاشتیم، همه آنچه برای همکاران گذاشتیم که اگر حافظ شدند چه رفتاری برای آنان قائل باشیم، همه آنان شامل خانواده همکاران ما شود. تدارک در این مسیر، هزینه نیست، درآمد است.

رادان خاطرنشان کرد: با تشکر از اهتمام جدی و تلاش سازمان عقیدتی سیاسی فراجا در تحول مسیر قرآنی پلیس، همه امتیازات کارکنان حافظ قرآن برای خانواده این عزیزان نیز در نظر گرفته می‌شود.

گفتنی است؛ پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت خانواده کارکنان و پانزدهمین مسابقات خواهران شاغل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در رشته‌های قرائت، تحقیق، ترتیل، اذان، حفظ (3 جزء، 5 جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء و حفظ کل)، درک مفاهیم و نکات تفسیری سطح 1 و 2 و مفاهیم نهج‌البلاغه با تجلیل از برگزیدگان و برترین‌های قرآنی پلیس کشور در مشهد مقدس برگزار شد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی