موج بازگشت ملتها به هویت اسلامی/ایران الگویی برای کشورهای منطقه است

رئیس کمیته علمی همایش "ژئوپلیتیک شیعه" تشکیل حکومت اسلامی و ایستادگی ملت ایران در مقابل آمریکا و اسرائیل، تداوم انقلاب اسلامی به عنوان یک حکومت الگو برای ملتهایی که به قرآن و سنت پیامبر(ص) اعتقاد دارند و تاثیر دیپلماسی رسانه های ایران را از جمله عوامل شکل گیری بیداری اسلامی دانست.

دکتر "سید یحیی رحیم صفوی" رئیس کمیته علمی همایش ژئوپلیتیک شیعه در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح عوامل بروز جنبش بیداری اسلامی و مقابله ملتهای منطقه با حکومتهای خودکامه پرداخت.
وی گفت: یکی از مهمترین عوامل بیداری ملتهای اسلامی در درجه اول بازگشت به هویت اسلامی ملتها و دوم شکست ایدئولوژی های ملی گرایانه، پان عربیستی و سایر ایدئولوژی های چپ گرایانه بود. به طوری که ملتهای عرب خاورمیانه به این نتیجه رسیدند که این ایدئولوژی ها نمی تواند آنها را به استقلال برساند.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا افزود: عامل سومی که موجب بیداری ملتها شد پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت اسلامی در ایران و مقابله و ایستادگی ملت ایران در مقابل آمریکا و صهیونیستها و تداوم انقلاب اسلامی به عنوان یک حکومت الگو برای ملتهای اسلامی که به قرآن و سنت حضرت رسول(ص) اعتقاد داشتند و نیز تاثیر دیپلماسی رسانه های ایران و بحث رسانه ها بود که تاثیرگذاری مهمی در افکار عمومی ملتهای منطقه و جهان داشته اند.

چهارم حکومتهای دیکتاتوری طولانی مدت وابسته به غرب است که در مصر، تونس و لیبی هر کدام از بیست سال تا چهل سال حاکمیت وابسته استبدادی داشتند به طوری که به عنوان مثال "حسنی مبارک" در چند دوره پیاپی از صندوق های رای سردر می آورد. آخرین عامل نیز نبود رفاه و آسایش و نابسامانی وضعیت اقتصادی مردم در این مناطق بود که مجموعه این عوامل موجب بیداری ملتها و وقوع جنبش انقلابی از تونس گرفته تا لیبی و بحرین شد.

دکتر رحیم صفوی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: امیدوار هستیم که خداوند متعال دلهای مسلمانان منطقه را که در درجه اول تحت تاثیر اندیشه های قرآن و ارزشهای اسلامی به خود آمده اند، متحد کند و آنها بتوانند در سازماندهی حکومت مستقل خود موفق شوند.

رئیس کمیته علمی همایش "ژئوپلیتیک شیعه" یادآور شد: نقطه ضعفی که در این کشورها دیده می شود ضعف رهبری و شورای رهبری است، امیدواریم متناسب با فرهنگ و آرمانهای ملتهای تونس، مصر و لیبی که ما شاهد حضور هزاران حافظ قرآن در این کشور هستیم، این ضعف رهبری برطرف شده و هر چه زودتر پارلمانهای مردمی تشکیل و قانون اساسی نوشته شود.

وی در پایان اظهار داشت: تا زمانی که قانون اساسی در این کشورها نوشته نشود نمی توانیم بگوییم ساختارهای اساسی چگونه شکل می گیرد، سیاست خارجی چگونه خواهد بود، سیاست اقتصادی چگونه خواهد بود، به همین دلیل امیدواریم که ملتهای به پاخاسته بتوانند به اهداف انقلابی خود که اساس آن اسلام خواهی، استقلال و مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی شان است، دست یابند.

 

 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی