بی بی سی: هاشمی مردی برای تمام فصول
سایت بی بی سی در مقاله ای با استقبال از موضع گیری های اخیر آقای هاشمی رفسنجانی درباره اوضاع کشور وی را مردی برای تمام فصول معرفی کرد.
جام سیاسی؛
سایت بی بی سی در مطلبی به بررسی موضع گیری های اخیر آقای هاشمی رفسنجانی درباره اوضاع کشور پرداخت و نوشت:"وضع کنونی ایران نتیجه تلاقی مدیریت ناکارآمد و طمع قدرت های استکباری است". گوینده این جمله کسی نیست جز اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمهوری اسلامی ایران.
به گزارش خبرگزاری کارگران ایران، ایلنا، وی در دیدار با اعضای مجلس کارگری ایران این را هم گفته که در حال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی و کشاورزی در حالت نامطلوبی قرار دارند و افزایش تعداد بیکاران و کاهش سطح تولید با شعارهای مسئولان جمهوری اسلامی همخوانی ندارد.
آقای هاشمی رفسنجانی اخیرا موضع گیریهای انتقادی متعددی علیه وضع موجود در ایران داشته است. وی حکومت را به داشتن نگاه غیرخودی به نیروهای به گفته او دلسوز متهم کرده و هشدار داده که این نگاه، مخل وحدت ملی است.
وی این هفته به مناسبت دیگری خواستار فراهم شدن مقدمات انتخابات آزاد و قانونی در کشور شد.
چندی پیش هم با تشدید فشارهای جامعه بین المللی علیه ایران که بخاطر برنامه هسته ای آن کشور صورت می گیرد، آقای هاشمی خواستار تغییر مسیر حکومت شد و گفت که هنوز برای اصلاح وضع موجود زمان هست.
نگاهی گذرا به حجم و محتوای موضع گیری های آقای هاشمی رفسنجانی نشان می دهد که وی در فضای سیاسی ایران فعالیت خود را تشدید کرده است.
بی بی سی در ادامه با اشاره به انتقادهای همیشگی آیت الله رفسنجانی از دکتر احمدی نژاد، به نقل از سراج الدین میردامادی_ اصلاح طلب مقیم خارج از کشور_وی را بخاطر این انتقادها فردی با بصیرت بالا دانست و از نظام خواست یا از هاشمی رفسنجانی عذر خواهی کند یا به او اجازه[!] بیان انتقادهایش را بدهد.
البته بی بی سی نگفت موضع آقای رفسنجانی در قبال فتنه گران و حمایت وی از آنها و نامه و خطبه عجیب او که در شعله ورتر شدن آتش فتنه نقشی جدی ایفا کرد وسایر مواضع تامل برانگیز ایشان در حوادث پس از انتخابات 88 که نظام مقدس اسلامی را دچار خطراتی جدی کرد و خساراتی غیر قابل جبران به نظام و مردم وارد کرد نیز نشانه بصیرت بالای ایشان است؟ البته اگر از زاویه نگاه بی بی سی به این مسائل بنگریم چنین است!
بی بی سی با مطرح کردن این سوال که "اما قصد آقای هاشمی رفسنجانی از موضع گیریهای انتقادی فعلی چیست، آیا قصد ایفای نقش رهبری اپوزیسیون را دارد یا نقش اصلاح گر؟" افزود: "سراج الدین میردامادی می گوید در چنین فضایی آقای هاشمی با قصد دلسوزی است که هشدارهایی را مطرح می کند. به گفته این تحلیلگر سیاسی، نگاه آقای هاشمی رفسنجانی از سر دلسوزی است و نه ایفای نقش رهبر اپوزیسیون."
سایت دولتی بی بی سی در پایان تمجید خود از نقش آقای رفسنجانی در فضای سیاسی ایران را کامل کرد و با نامیدن وی به عنوان "مردی برای تمام فصول" به دلسوزی برای آقای هاشمی و خانواده وی پرداخت. بی بی سی نوشت:به هرحال آقای هاشمی رفسنجانی را شاید بتوان مردی برای تمام فصول لقب داد ولی وی هزینه های سنگینی هم پرداخته است.
دختر وی فائزه هاشمی که در شهرری مورد حمله نیروهای "ارزشی" نزدیک به سپاه پاسداران قرار گرفت اکنون زندانی است و پسرش مهدی هاشمی هم از زندان به بیمارستان منتقل شده است. باید دید که جریانات سیاسی و نظامی – امنیتی که در گذشته علیه وی وارد صحنه شدند این بار حضور و نقش آفرینی وی را تحمل خواهند کرد یا خیر؟
البته بی بی سی به این سوال پاسخ نداد که با توجه به آنکه قصد آقای رفسنجانی از این موضع گیری ها را دلسوزی برای نظام می داند از چه زمانی اینچنین طرفدار حکومت اسلامی شده و به حمایت از دلسوزان نظام جمهوری اسلامی پرداخته است؟!
شایان ذکر است هرچند بر کارشناسان و فعالان سیاسی پوشیده نیست که حمایت بی بی سی از شخصیتی مانند آقای هاشمی، تاکتیکی و در حقیقت ظاهرسازی ای بیش نیست اما اینکه کدام موضع گیری و چه نکته ای باعث شده تا این رسانه وابسته به دولت انگلیس اینگونه رندانه به حمایت از آقای رفسنجانی بپردازد جای تامل دارد.
به گزارش خبرآنلاین، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از احزاب و اصلاحطلبان، پیروزی انقلاب اسلامی، توفیقات دوران دفاع مقدس، سازندگی و توسعه و پیشرفت کشور از ابتدا تاکنون را با حضور تأثیرگذار مردم ممکن دانست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خودی و غیرخودی کردن نیروهای دلسوز و وفادار به نظام اسلامی و قانون اساسی را مخلّ وحدت و همدلی ملی دانست و تأکید کرد: در زمان امام راحل(ره) که حزب جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب، در اوج اقتدار و قدرت برای پیروزی در همه انتخابات بود امام درس بزرگی به مسئولان دادند و دستور فرمودند جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین در شهرستانها نباید کاندیدا معرفی کند و این نظر امام برای شکستن انحصار و انحصارگرایی در کشور بود.
ایشان افزود: باید زمینه را برای حضور عادلانه و باانگیزه همه سلایق و گروههای وفادار و ملتزم به قانون اساسی فراهم کنیم تا انتخاباتی پرشور، عادلانه و کاملاً قانونی برگزار و چشم طمع دشمنان کشور را کور نماییم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی تحزب و احترام به شخصیت حزبی افراد را از الزامات پویایی فضای سیاسی جامعه عنوان کرد و گفت: باید از تمام کسانی که با همه فشارها و تضییقات در چارچوب قانـون اساسی به فعالیت و مشارکت جمعـی ادامه داده و عِرق دین، ملـت و منافع نظام و مردم رادارند، تشکر و قدردانی
ارسال کردن دیدگاه جدید