تحلیل‌گر: امریکا و انگلیس تلاش می‌کنند سازمان ملل را به سمت جنگ علیه اسد سوق دهند

يک تحليل‌گر سياسي امريکايي به پرس تي‌وي مي‌گويد، امريکا و انگليس از سازمان ملل براي راه‌اندازي يک اقدام نظامي عليه اسد سوءاستفاده مي‌کنند.

لورنس فریمن، مدیر اجرایی مجله بررسی اطلاعاتی از بالتیمور در مصاحبه با پرس تی‌وی (سمت چپ بالا)

لورنس فريمن، مدير اجرايي مجله بررسي اطلاعاتي از بالتيمور اظهار داشت، برخي در سازمان ملل و ناتو که منظور همان انگليسي‌ها، فرانسوي‌ها و امريکايي‌ها هستند، يک راه حل مسالمت‌آميز که مذاکره با دولت فعلي سوريه را دربر بگيرد، نمي‌خواهند. آن‌ها مي‌خواهند از دست دولت فعلي خلاص شوند و اين خطر گسترش جنگ را ايجاد کرده است.

وي افزود، آن‌ها بارها و بارها خاطرنشان کرده‌اند که تصميم سازمان ملل را مي‌خواهند؛ در حالي که سازمان ملل با اتکاي به حاکميت يک ملت تصميم مي‌گيرد و سرنگوني دولت‌ها جزو وظايف اين سازمان نيست.

با اين وجود فريمن خاطرنشان کرد، اصولا سازمان ملل، کارهايي را که به عنوان يک سازمان بين‌المللي برايش درنظر گرفته شده است، انجام نمي‌دهد، بلکه اين سازمان در حال حاضر به عنوان يک ابزار براي دولت انگليس و باراک اوباما فعاليت مي‌کند.

مدير اجرايي مجله بررسي اطلاعاتي از بالتيمور تصريح کرد، روس‌ها اين مساله را دریافته‌اند و آن را يک خطر جدي براي کشورشان مي‌دانند؛ به همين دليل بيشتر و بيشتر شاهد آمادگي نظامي روسيه با اهداف دفاعي هستيم که حتي اگر ضروري به نظر برسد احتمتلا شامل دفاع هسته‌اي نيز مي‌شود.

اين کارشناس سياسي درباره اخضر ابراهيمي، فرستاده ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه گفت، من دقيقا نمي‌دانم که اين فرستاده ويژه، ابتکارش چيست و طرح‌ها و برنامه‌هايش کدام است. با اين وجود، کاملا روشن است که نشستي که در قطر و بعد از آن در قاهره برگزار شد، شناسايي يک گروه جديد به عنوان نمايندگان دولت در تبعيد يا يک دولت مخالف بشار اسد، رييس جمهوري سوريه است.

گفته مي‌شود که اخضر ابراهيمي در نشستي که يک گروه مخالف سوريه براي تغيير حکومت سوريه در آن سوگند خوردند، حضور داشت و به همين دليل اين گروه از سوي بسياري از هيات‌ها به عنوان شورايي که اخضر ابراهيمي منصوب کرده بود، شناسايي شد.

فريمن اظهار داشت، اين يک مساله خيلي جدي است و فکر مي‌کنم که اخضر ابراهيمي بايد مشخص کند که دستور کارش چيست؛ چرا که او در حال حاضر، به برنامه‌هاي تغيير رژيم که در دستور کار توني بلر، اوباما و سوزان رايس نماينده امريکا در سازمان ملل است، وارد شده است.

سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱، صحنه ناآرامي‌هاي گسترده‌اي بوده است؛ دولت سوريه مي‌گويد که اين هرج و مرج از سوي کشورهاي خارجي طراحي شده است.

دمشق همچنين ترکيه، عربستان سعودي، قطر، فرانسه و امريکا را به حمايت از شورش‌هاي مرگبار متهم کرده است که زندگي تعداد بسيار زيادي از مردم سوريه از جمله نيروهاي امنيتي و نظامي را به خطر انداخته است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی