اخبار ضد و نقیض از مرگ «عمرو موسی»

عمرو موسي دبيركلي اتحاديه عرب را از سال 80 تا سال 90 بر عهده گرفت و در حاليكه تنها سه ماه از پيروزي انقلاب مردم مصر و سرنگوني رژيم مبارك نگذشته بود، وي زمزمه استعفا از سمت دبيركلي اتحاديه عرب و نامزدي در انتخابات رياست جمهوري مصر پس از مبارك را سر داد.
دقایقی پیش شبکه خبری CNN با انتشار خبری در زیر نویس خود، از مرگ «عمرو موسی» دبیرکل سابق اتحادیه عرب، وزیر خارجه پیشین مصر و نامزد انتخابات اخیر ریاست جمهوری این کشور خبر داد.

گفتنی است در همین حال شبکه 1TV نیز با انتشار این خبر، علت مرگ «عمر موسی» را سکته قلبی اعلام کرد.

بر اساس نوشته روزنامه اخبار مصر، «عمروموسی» دبیرکل سابق اتحادیه عرب و از نامزدهای انتخابات اخیر ریاست جمهوری مصر خبرهای منتشر شده مبنی بر سکته قلبی خود را که چند شبکه تلویزیونی منتشر کرده بودند را تکذیب کرد.

عمروموسی گفت: این خبرها جعلی است و هیچ صحت ندارد و وی در تظاهرات مردمی که امروز با هدف لغو بیانیه قانون اساسی و انحلال مجلس موسسان صورت گرفته، شرکت کرده است.

مخالفان بیانیه قانون اساسی مرسی روز جمعه با برگزاری تظاهراتی تحت عنوان «تظاهرات میلیونی رؤیای شهید» در میدان التحریر لغو این بیانیه و انحلال مجلس موسسان را خواستار شدند.

وزیر خارجه پیشین مصر که ریاست حزب کنگره مصر را بر عهده دارد، گفت: وی رهبری این حزب را در تظاهرات التحریر به همراه دکتر «اکسید البدوی» که او نیز هدایت حزب الوفد در این تظاهرات را عهده دار بود، بر عهده داشته است.

عمرو موسی کیست؟
"عمرو محمود ابو زيد موسي" معروف به "عمرو موسي" متولد 3 اكتبر 1936 در قاهره بود. وي در خانواده ثروتمندي در قاهره بزرگ شد.

مسلمانی سكولار و فارغ التحصيل رشته حقوق از دانشگاه قاهره بود و براي مدت كوتاهي نيز وكالت مي‌كرده است.

او در پايان دهه 50 ميلادي به دستگاه ديپلماسي مصر پيوست. در دوره‌اي مدير اداره روابط خارجي مصر بود، پس از آن سفير مصر در هند شد و بعد از آن عضو گروه مصري اعزامي به سازمان ملل در نيويورك شد و پس از آن به عنوان سفير كشورش در سازمان ملل انتخاب شد.

عمرو موسي را بايد از جمله ديپلمات‌هاي با سابقه مصر برشمرد كه به مدت يك دهه يعني از سال 70 تا سال 80 سمت وزيري خارجه مصر را احراز و سكان سياست خارجي رژيم ديكتاتوري «حسني مبارك» را هدايت مي‌كرد.

پس از آن عمرو موسي دبيركلي اتحاديه عرب را از سال 80 تا سال 90 بر عهده گرفت و در حاليكه تنها سه ماه از پيروزي انقلاب مردم مصر و سرنگوني رژيم مبارك نگذشته بود، وي زمزمه استعفا از سمت دبيركلي اتحاديه عرب و نامزدي در انتخابات رياست جمهوري مصر پس از مبارك را سر داد.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی