تازهترین اظهارات سیاسی حدادیان
به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، کمتر کسی پیدا میشود که نوای «یاد امام و شهدا، دل رو میبره کربوبلا»ی سعید حدادیان را نشنیده باشد.
او یکی از مداحان دلسوخته اهلبیت علیهمالسلام و از شاگردان قدیمی منصور ارضی است. مقتلخوانی و روضههای باز حدادیان مشهور است و حال و هوای دیگری دارد. او بارها در محضر مقام معظم رهبری مداحی کرده که شب عاشورای امسال نیز از جمله آنهاست.
گفتوگوی مشروحی با این ذاکر سینهسوخته اهلبیت(ع) انجام دادیم که بخش ابتدایی آن منتشر میشود.
مشروح این گفتوگو را فردا در خبرگزاری فارس بخوانید.
* ما چهار تصویر از «سعید حدادیان» در ذهن داریم: مداح اهلبیت علیهمالسلام، شاعر آیینی، استاد دانشگاه و منتقد سیاسی. نظر خودتان چیست و ترجیح میدهید با کدام دیدگاه مصاحبه را آغاز کنیم؟
ـ همه عناوین عالم یک طرف، تنها عنوانی که امیدوارم در قیامت برای من لحاظ شود، نوکری سیدالشهداء(ع) است. تمام صفات دیگر اگر در خدمت به نوکری این دستگاه بود خوب است والا لا!
اما استادی دانشگاه را خیلی لحاظ نکنید، چیز مهمی نیست، من هم استاد برجستهای نیستم، یک مدرس بسیار ردهپایین هستم.
در زمینه شعر هم، ادبیات فاخر این مملکت از شاعران ضعیف مثل من مستغنی است.
اما نقد سیاسی! عموم مردم ما منتقد سیاسی هستند. شما تا حالا تاکسی سوار شدهاید؛ میوه خریدهاید؟ همه کاسبها، کارمندها و دیگران از شمّ سیاسی بالا و قوه تحلیل فوقالعاده برخوردارند. ما در ایران زندگی میکنیم، کشوری که به اخبار خود در جهان بسیار بسیار ارج مینهند. میتوان گفت هر کسی که مخاطب اخبار 14 یا 20:30 است، یک منتقد سیاسی برجسته است. شما کجا در حال مصاحبه با من هستید؟ مسجد دانشگاه تهران، یعنی مرکز تحلیل بسیاری از مهمترین اخبار و تحولات سیاسی. جوانان اینجا همه اهل گفتوگوی سیاسی هستند و قاعدتاً بنده هم همینطور!
البته اصحاب رسانه باید اشتباهات ما را تذکر بدهند، اما قطعاً هیچ کسی قصد جلوگیری از امر به معروف سیاسی و نهی از منکر سیاسی را نخواهد داشت. مبانی حضرت امام(ره) روشن است، امام امت میفرماید: ما ملت گریه سیاسی هستیم.
پس اصلاً نفس روضهخواندن من سیاسی است، قابل تفکیک نیست. قطعاً اگر مشکلی مقابل نظام باشد، در مجالسم آن را گوشزد میکنم. در واقع، در عرصه سیاست جلوی برخی انحرافات را گرفتهام و هزینه آن را هم پرداختهام.
* مثلا چه مواردی؟
مواردی هست از جمله:
1ـ شایعه ارتباط مستقیم بعضی افراد با امام زمان(عج) که موجب اخلال در معنویت حاکم بر جامعه میشد، با خروش ما دفع شد.
2ـ این رؤیا و خیال که بعد از فتنه 88، مردم بر اثر خستگی از فتنه در مقابل دستبرد، تحریف و تعدی به کلمات قصار و دیدگاههای امام امت بیتفاوت خواهند ماند، نقش بر آب شد.
3ـ این طرز تفکر که خطبههای نماز جمعه صرفاً نمایشی است، اثر وضعی در جامعه ندارد، تکلیفآور نیست و مردم به صورت پیوسته و خستگیناپذیر، پشت عرصه سیاست نیستند رخت بر بست و تعصب دینی مردم به حوزههای علمیه و خروجیهای سهگانه آن یعنی «ولایت فقیه-ولی فقیه، مراجع عظام و علمای ربانی، فضلا و طلاب عالیقدر» رخ نمود و به عرصه ظهور و بروز در آمد تا دشمنان روحانیت بدانند که در این مملکت جایی برای جولان آن نیست.
4ـ رویه استفاده از ادبیات موهن در بیان چگونگی زندگی انبیاء و ... منسوخ شد.
5ـ ثابت شد که بعضی از صاحبنامان در معنویت و اخلاق حاضرند از همه چیز خود برای دفاع از ارزشها بگذرند و این یک تهدید جدی برای کسانی است که خدای ناکرده قصد ورود تخریبی به حوزه دین و انقلاب اسلامی را دارند
ارسال کردن دیدگاه جدید