ما میخواهیم رئیس جمهور شویم و نوکر مردم باشیم!
" صراط " - گویا شخصیت های سیاسی بنا ندارند تا نزدیک شدن به انتخابات دندان روی جگر بگذارند و از ورود زودهنگام به مباحث انتخاباتی بپرهیزند و این نگرانی وجود دارد که برخی سیاسیون از حول حلیم خدمت در دیگ اختلاف و تنش با یکدیگر بیافتند.
از این رو مردم و رسانه ها طبیعتا نمی توانند از کنار این حواشی که آثار آن بصورت ملموس در زندگی روزمره آنها اثرگذار است بگذرند و نطق های مکرر رجال سیاسی پیرامون انتخابات بعنوان یک سریال سیاسی افکار عمومی را متوجه خویش کرده است.
در این راستا غلامعلی حداد عادل بعنوان یکی از چهره های اصولگرا در ایام اخیر بشدت گارد انتخاباتیش را شکل داده است .وی چند روز قبل در جمع تعدادی از دانشجویان ساری تاکید کرد: اگر بگویم قصد کاندیداتوری ندارم دروغ گفته ام" ، همچنین رئیس مجلس هفتم در بین جمعی از نخبگان و مردم کرمان موضع جدید دیگری پیرامون انتخابات اتخاذ کرد و گفت: "بین من و ولایتی و قالیباف، یک نفرمان نامزد می شویم."
بعد از آن مصطفی درایتی ، مشاور سیدمحمد خاتمی و از چهر های شناخته شده اصلاح طلب در تشریح تحرکات اخیر اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات اعلام کرد: "گروههای سیاسی باید نگاهی جدی به انتخابات داشته باشند تا هم اعلام موجودیت کنند و هم از این طریق بتوانند در اتفاق های جامعه تاثیرگذار باشند."
درایتی در ادامه توصیه ای به دوستانش کرد و گفت: "اصلاح طلبان باید تلاش کنند تا به این بحث مهم وارد شوند."
یکی دیگر از چهره های اصلاح طلب در تشریح وضعیت جناح اصولگرا برای انتخابات آتی گفت :"رقیب اصلی اصولگرایان مشایی است."
داریوش قنبری در ادامه با تحلیل وضعیت اردوگاه اصلاح طلبان تاکید کرد: "در صورتی که کاندیدای اصلاح طلبان را در انتخابات نداشته باشیم ، بخشی از حامیان ما به سمت محسن رضایی و قالیباف می روند."
کنعانی مقدم دبیر کمیته سیاسی جبه ایستادگی نیز از قطعی شدن کاندیداتوری مرد همیشه در صحنه یعنی محسن رضایی خبر می دهد .
مصطفی پور محمدی وزیر سابق کشور و رئیس فعلی سازمان بازرسی نیز در آخرین اظهار نظر خود گفته است: "برای حضور در انتخابات احساس تکلیف می کنم"
اما محمدرضا عارف که گویا با جدیت پاشنه کفش هایش را برای حضور در انتخابات بالا کشیده و بارها عظم جدی اش برای حضور در انتخابات را اعلام داشته این روزها بصورت نمایان تری فعالیت های انتخاباتی اش را کلید زده . وی در سال 87 با یکی از خبرگزاریها مصاحبه کرد و اعلام داشت: "نمیخواهم کاندیدای شکستخورده ریاستجمهوری باشم، هر نظامی افرادی را در آب نمک میخواباند تا در شرایط لازم از آنها استفاده کند. فکر میکنم من یکی از آن افراد هستم که در آب نمک خوابیدهام."
در این میان برخی دیگر از علاقه مندان به نوکری مردم و احساس تکلیف کرده ها نیز هر روز به هر بهانه ای نام و عکس خود را تیتر رسانه ها می کنند . منوچهر متکی، قالی باف، محمدعلی نجفی، کواکبیان و ... از این دسته اند .
با در نظر داشتن این نکته که بیش از 5 ماه تا انتخابات باقی است ، بیشتر کسانی که احتمال کاندیداتوری آنها می رفت به انحاء گوناگون آمادگیشان را برای حضور در انتخابات اعلام داشتند و تعدد کاندایداها در این ایام نسبتا طولانی تا انتخابات ، علاوه بر اینکه فضای کار و خدمت را در کشور تحت و الشعاع قرار می دهد ، به یکی از نگرانیهای مردم هم مبدل شده است ، چرا که تنها یک نفر می تواند بر کرسی ریاست جمهوری تکیه بزند و با توجه به بی ظرفیتی برخی کاندیداهای سال 88 نسبت به شکسن ، بیم آن می رود اگر کاندیداهای جدید دچار آن مشکل نشوند با تالمات و بیماریهای روحی مواجه شوند.
ارسال کردن دیدگاه جدید