صدا و سیمای ایران تحریم شد
دویچه وله: «کنگره آمریکا قانونی را به تصویب رسانده که بر اساس آن صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نهاد ناقض حقوق بشر مشمول تحریمهای این کشور میشود.»
جام سیاسی به نقل از دویچه وله؛
در قانونی که توسط کنگره ایالات متحده آمریکا به تصویب نهایی رسیده است باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور موظف است که تحریم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی و همچنین عزت الله ضرغامی رئیس این سازمان را اجرا کند.
به نوشته این سایت: تحریمهای تازه موجب خواهد شد که شرکتهای آمریکایی و دیگر شرکتهایی که در ایالات متحده فعالیت دارند از ارائهی هرگونه خدمات، فروش تجهیزات و همکاری با صدا و سیمای ایران منع شوند. پیشتر اتحادیه اروپا تحریمهای مشابهی را به تصویب رسانده بود.
اتحادیه اروپا در ماه مارس سال جاری میلادی نام عزتالله ضرغامی و برخی دیگر از مقامات ایرانی را به اتهام نقض فاحش حقوق بشر در لیست افراد تحت تحریم قرار داد. بر اساس این تحریمها اموال این مقامات مسدود و آنان اجازه مسافرت به کشورهای عضو این اتحادیه را ندارند.
دویچه وله در ادامه آورده است: با این حال عزتالله ضرغانی، رئیس صدا و سیما جمهوری اسلامی شنبه ۱۱ آذر امسال در مورد تصویب تحریمهای تازه علیه این سازمان در کنگره ایالات متحده آمریکا گفته بود: «این اقدام، به منزله نمره قبولی شما نزد ملت هاست. این نشان زرین را بر سینه حفظ کرده و به آن افتخار کنید».
سایت جرس نیز با انتشار این خبر نوشت:
درمتن این قانون آمده است که «رئیس جمهور آمریکا موظف است که بر طبق لایحه جامع تحریم های ایران (Comprehensive Iran Sanction, Accountability and Divestment Act) تحریم سازمان صداوسیمای ایران و رئیس آن به دلیل نقض حقوق بشر را اعمال کند.»
شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل سال ۲۰۰۳ به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران درخصوص این اقدام گفت: «امیدوارم این تحریم موثر واقع شود که دولت ایران را وادار به ضوابط حقوق بشر از جمله آزادی بیان و آزادی اطلاع رسانی کند.»
به نوشته این سایت: این قانون موجب خواهد شد که همه گونه خدمات از سوی شرکت های آمریکایی وشرکت هایی که در این کشور فعالیت دارند، از سرویس های کمپانی های ماهواره ای برای پخش برنامه تا فروش تجهیزات و خدمات دیگر به صدا و سیما شامل این تحریم ها می شود.
گفتنی است در حالی غرب با ادعای بی اساس نقض حقوق بشر، "صدا و سیمای" را در لیست تحریم های خود قرار می دهد که فعاليت موثر و مثبت رسانهها و شبکههاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي باعث نگراني غربيها از رسيدن پيام صحيح ايران به گوش جهانيان شده است.
از سوی دیگر عدم تحمل پخش اخبار صحيح و صادقانه رسانههاي برونمرزي جمهوري اسلامي ايران بيانگر اين موضوع است که شبکههاي برون مرزي محدود كشورمان در قبال دو هزار شبکه غربي که به فعاليتهاي رسانهاي منفي عليه کشور ميپردازند با تمام قدرت ايستادگي کردهاند.
ارسال کردن دیدگاه جدید