احمدینژاد میگفت شیفته مشایی نیستم/ خدمت در دولت همراه با خون دل است/ امکان ندارد شورای نگهبان به مشایی جواز کاندیداتوری بدهد
گروه سیاسی مشرق ــ محمدحسین صفارهرندی تأکید کرد یکی از دلایل ایجاد فاصله بین ذهن و دل نیروهای سیاسی و اجتماعی، اشتباه در برآوردهاست.
به گزارش خبرگزاری فارس، وی روز یکشنبه در جمع اعضای سازمان بسیج اساتید گیلان با بیان اینکه تعبیر انقلابی دیگر برای حماسه 9 دی شایسته است، با اشاره به اینکه برآوردها گروههای مختلف در جهان را در کنار یکدیگر قرار میدهد، افزود: جنگ اصلی در جوامع بشری بین برآوردهاست.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: اگر در مقاطعی شاهد ایجاد فاصله بین مردم و برخی از جریانها دیده شده، دلیل اصلی آن در برآوردهای غلط جریانها بوده است.
وی با تصریح بر اینکه عدهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تعلق خاطری به اتفاقهای دهه 30 داشتند و دیدشان نسبت به آینده با آن تفکرات بود، اذعان کرد: اشکال اصلی این قشر نیز در برآوردهایشان بود.
صفار هرندی گفت: گروههای چریکی از جمله مجاهدین خلق نیز که مردم بعدها با توجه عملکردشان لقب «منافقان» به آنها دادند اعتقاد به جنگ مسلحانه و مخفی با رژیم شاهنشاهی داشتند و معتقد بودند انقلاب بدون پشتیبانی این جریان به پیروزی نمیرسد و در پایان همه دیدند که این برآورد منافقان غلط از آب درآمد.
وی با اشاره به نخستین تظاهرات صدها هزار نفری مردم علیه رژیم ستمشاهی، خاطرنشان کرد: منافقان از مخالفان تظاهرات بودند و پس از قیام خونین 17 شهریور نیز برآوردشان این بود که تنها روش مخفی و مسلحانه پاسخگوست اما مشخص شد که این برآورد غلط بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیام امام راحل تصریح کرد: امام راحل با برآوردی خوشبینانه کشتار مردم توسط رژیم را توسل به زور و دست و پا زدن توصیف کردند.
وی با بیان اینکه منافقان تا چند ماه و هفته مانده به پیروزی انقلاب درخواست مسلح شدن رهبرانشان را داشتند، افزود: یکی از شعارهای منافقان در هفتههای منتهی به 22 بهمن «رهبران ما را مسلح کنید» بود.
*حفاظت 45 هزار مستشار آمریکایی از شاه
صفارهرندی با اشاره به اینکه منافقان فکر میکردند تا مردم دست به اسلحه نبرند، پیروز نمیشوند، گفت: آنها میگفتند که 40 تا 45 هزار مستشار آمریکایی محافظ رژیم شاه هستند و نمیشود به این سادگی آنها را از بین برد.
وی به فرمایشات امام راحل اشاره کرد و افزود: امام (ره) معتقد بودند انقلاب بدون توسل به اسلحه و با امواج مردمی به پیروزی میرسد که برآورد امام راحل کاملا صحیح بود و مسیر انقلاب طوری که ایشان برآورد کرده بودند، پیش رفت.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با تصریح بر اینکه «جنگ مشت و درفش کجا به نفع مشت است» عنوان محور فکری منافقان بود، گفت: آنها شهادت در تظاهرات را حرام شدن میدانستند و در نشریات خود و ... پس از پیروزی انقلاب نیز بر مسیر قبلی پافشاری داشتند.
وی ادامه داد: منافقان پس از مدتی به دنبال سازش با امپریالیسم بودند و دستگیری یکی از عناصر اصلیشان هنگام دادن مدارکی به دیپلمات شوروی چهره آنها را به مردم بیش از پیش نشان داد.
صفارهرندی با تأکید بر اینکه منافقان حماقت حزب توده در پیوند با امپریالیسم برای موجودیت را سرلوحه کار قرار دادند، اذعان کرد: آنها در برآورهایشان اشتباه کردند.
*امام راحل برآوردهای منافقان را برهم زد
وی با بیان اینکه برآوردهای غلط بسیاری را به اشتباه انداخت، گفت: لیبرالها و منافقان زمانی که دیدند جایگاهی در نزد امام (ره) ندارند خود را به آقای منتظری وصل کرده و به بیت منتظری نزدیک شدند.
به گفته این فعال سیاسی، برآوردها منافقان و لیبرالها زمانی که امام راحل قائم مقام رهبری را کنار گذاشت، از بین رفت و بر آن خط بطلان کشیده شد.
وی با اشاره به رهبری امام خامنهای، تصریح کرد: در فکر آنها نمیگنجید که انقلاب اسلامی توسط شاگرد امام راحل به بهترین نحو اداره شود.
صفار هرندی درباره اشاره امام (ره) برای رهبری حضرت آقا، اظهار کرد: در جلسهای که این مسئله مطرح شد، آیتالله موسوی اردبیلی، آقای هاشمیرفسنجانی و آیتالله مشکینی حضور داشتند و بعدها بر این مسئله شهادت دادند و دلیل اینکه این مسئله در آن زمان عنوان نشده بود را خواهش حضرت آقا از امام (ره) عنوان کردند.
وی با اشاره به اینکه برخی با اعلام رهبری حضرت آقا نباید بیتاب میشدند، گفت: برآوردها میتواند مسیر انسان را تغییر دهد و فردی که سینه چاک ولایت بود خودش ضدولایت فقیه شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اوایل دهه 70 و سقوط شوروی اشاره کرد و افزود: با سقوط قطب کمونیستی جهان و ادعای آمریکا بر ایجاد نظم نوین جهانی عدهای از روشنفکران به دلیل برآورد غلط بسیار زود تسلیم شدند.
*خط معنوی جهان اسلام از ایران گرفته میشود/برخی که بر پیشانی آنها یاری امام (ره) بود در پازل آمریکاییها بازی کردند
وی بیداری اسلامی در جهان را نشأت گرفته از انقلاب اسلامی دانست و یادآور شد: خط معنوی جهان اسلام از ایران گرفته میشود.
صفارهرندی درباره حوادث سال 88، اذعان کرد: این حوادث محصول برآورد غلط کاندیداهایی بود که قبل از انتخابات فکر میکردند با برآوردهایشان به پیروزی میرسند.
وی با تأکید بر اینکه دشمن برای انتخابات سرمایهگذاری کرده بود، گفت: دشمن باور نمیکرد که سرمایهگذاریهایش نتیجه دهد و برخی که بر پیشانی آنها یاری امام (ره) بود، در پازل آمریکاییها بازی کنند.
*فشار در خیابان و چانهزنی در بیت رهبری برآورد فتنهگران بود
این فعال سیاسی با اشاره به اهداف انقلابهای مخملی، خاطرنشان کرد: انقلاب مخملی لزوما برای به دست آوردن قدرت نیست و زمانی که نتوانستند به قدرت برسند جنجالآفرینی و آشوب بپا میکنند.
وی با تصریح بر اینکه فتنهگران 88 به شدت در برآوردهای خود اشتباه کردند، اذعان کرد: فشار در خیابان و چانهزنی در بیت رهبری برآورد فتنهگران بود.
صفارهرندی با اشاره به اینکه برآوردهای غلط همچنان ادامه دارد، متذکر شد: صداقت میتواند ما را از برآورد غلط نجات دهد.
*خدمت در دولت همراه با خون دل است
همچنین به گزارش خبرگزاری ایلنا، صفار هرندی در نشست پرسش و پاسخ جمعی از مردم رشت که شامگاه یک شنبه در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر رشت برگزار شد نیز در پاسخ به سوالی درباره برکناری وزیر بهداشت در هفته گذشته اظهار کرد: برخی از اعضای کنونی دولت دهم را می شناسم و انسانهای خدومی نیز هستند. دل های اعضای هیئت دولت سرشار از خدمت کردن ولی همراه با خوندل هست و به شوخی به یکدیگر میگویند شتر برکناری این بار در خانه تو می نشیند.
وی با ابراز ناخرسندی شدید از عدم ثبات و آرامش در سال پایانی دولت دهم تصریح کرد: سال گذشته وقتی که مجلس به دنبال استیضاح تعدادی از وزیران بود رهبری تاکید کردند در این فرصت باقی مانده از عمر دولت به صلاح نیست. قاطبه نمایندگان مردم هم تبعیت کردند.
صفار هرندی اضافه کرد: مجلس به دنبال رهنموردهای رهبری از استیضاح وزیران در سال آخر دولت دست برداشتند ولی متاسفانه هم اکنون خود دولت به جان اعضای آن افتاده، آن هم وزارتخانه هایی مانند وزارت ارتباطات که به دلیل رکن بودن در حکومت های فعلی نباید آن را شوخی گرفت.
وی اذعان کرد: خدا علی نیکزاد را زنده نگه دارد که می تواند مدیریت همه وزارت خانه ها را بر عهده بگیرد و اخیرآ هم شوخی شده که سرپرستی وزارت بهداشت را به نیکزاد بدهید!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح سوالی که چه شده وزیر بهداشتی که تا دیروز نمره او بیست بوده امروز برکنار شده است، گفت: این مسئولین سرمایه های اجتماعی هستند و به آسانی به دست نمی آیند.
*برخی عملکردها سبب میشود که حرف بزرگان از اعتبار بیافتد
صفار هرندی خاطر نشان کرد: برای معاون اول رئیس جمهوری دولت دهم خیلی بد است که جلوی رسانه ها بگوید تا احمدی نژاد هست وزیر بهداشت هم بر سر کار خواهد بود و بعد از یک هفته خانم دستجردی عزل شود. این سبب میشود حرف بزرگان دیگر جلوی مردم اعتبار و عیاری نداشته باشد.
وی بیان داشت: به وزیر بهداشت برکنار شده دولت دهم فشار وارد کردند که معاون خود، آقای دکتر لاریجانی را برکنار کن ولی با مقاومت خانم دستجردی به دلیل حرمت نگه داشتن این اتفاق نیافتاد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی مدعی شد: این گونه اقدامات دولت سبب شد که خانم دستجردی بیاید و بگوید بانک مرکزی به من پول نداده دارو وارد کنم و در نهایت هفته گذشته توسط رئیس جمهوری عزل شد.
*مشایی و فتنهگران امکان کاندیداتوری نمییابند
صفار هرندی همچنین به سوال حاضرین درباره کاندیدا شدن مشایی و تائید صلاحیتش در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری نیز پاسخ صریحی داد.
وی خاطر نشان کرد: من عضو شورای نگهبان نیستم ولی بر اساس سنجشی که از ذائقه شورای نگهبان دارم امکان ندارد آنها به شخصی شبیه کسی که از او نام برده اید جواز حضور در این صحنه را بدهند.
این مسئول یاد آور شد: روزی که مشایی از سوی احمدی نژاد به عنوان معاون اول رئیس جمهوری انتخاب شدند مقام معظم رهبری طی تذکری فرمودند« انتخاب این شخص برخلاف مصلحت جنابعالی و دولت، موجب اختلاف و سرخوردگی میان علاقمندان به شما است».
صفار هرندی تاکید کرد: جایگاه ریاست جمهوری خیلی بالاتر از این حرفهاست و از سویی دیگر جریان فتنه نیز از سوی شورای نگهبان به دلیل فقدان صلاحیت اجازه حضور در این صحنه را نخواهد داشت.
وی در پاسخ به اینکه تاثیر مشایی بر احمدی نژاد چیست؟ متذکر شد: آن چه که عیان هست چه حاجت به بیان است و حکم رئیس جمهوری برای مشایی جهت تصدی سمت رئیس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها که تاکنون باعث بروز بحث های زیادی شده فقط در زیارت نامه ها و برای معصومین (ع) به کار رفته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با تصریح بر این که انسان از شیفتگی رئیس جمهوری به رئیس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها تعجب می کند، بیان داشت: در یکی از جلسات دولت از رئیس جمهوری سوال کردم شیفتگی شما به این فرد به چه دلیل است.
صفار هرندی ادامه داد: رئیس جمهوری در پاسخ اظهار کرد من به هیچ وجه شیفتگی ندارم و این حرفها معنی ندارد. چرا من شیفته مشایی باشم و اگر سابقه رفاقت باشد من با شما ازسال 55 و زمان دانشجویی دوستی دارم ولی با مشایی در چندین سال اخیر است.
وی معتقد است رئیس جمهوری با انتخاب مشایی همه دوستان و دلسوزان را از دست داده است.
ارسال کردن دیدگاه جدید