آیتالله علمالهدی: رسایی را در مجلس ساکت کردند
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: مشکل ما با جریانها نیست٬ مشکل ما با دوستانی است که وقتی به مرزی میرسند که باید تأثیرگذار باشند، پایشان میلغزد، در موضوع آقای هاشمی و مجلس٬ آقای رسایی یک نفر بود که حرکت خوبی انجام داد، اما متأسفانه نفر دومی در حمایت از او بلند نشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، جمعی از فعالان فرهنگی، ظهر امروز با آیتالله علمالهدی، امام جمعه مشهد دیدار کرده و حمایت خود از انتقادات وی از عملکرد شهرداری مشهد اعلام کردند.
آیتالله علمالهدی در این دیدار گفت: یکی از امتیازات نیروهای متدین کنونی، استقلال است که جز به مقام معظم رهبری وابستگی ندارند، چنان که در روایات آمده است: در اسلام یک سر است و همه باید دنبال آن باشند، بنابراین تشکل در جامعه مدنی در حد انسجام نیرو موضوعیت دارد نه خط گیری.
وی تأکید کرد: با وجود زاویه گیری برخی افراد از مسیر رهبری٬ نمیتوان آنان را به کلی کنار گذاشت تا موجب اختلاف نشود، بلکه با رعایت خطگیری از یک نفر، باید با آنان همکاری کرد.
وی یادآور شد: انسان باید همواره فعالیت پویا داشته باشد٬ تغییر مرحله فعالیت شخص نباید بر اخلاص او تأثیر بگذارد٬ بلکه باید در مسیر بزرگ تر٬ اخلاص بیشتری داشت، مشکل امروز این است که در سطوح پایینتر اخلاص وجود دارد و جمعی همراه یکدیگر هستند، اما در سطوح بالا اخلاص کم میشود.
نماینده مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مشکل ما با جریانها نیست٬ مشکل ما با دوستانی است که وقتی به مرزی میرسند که باید تأثیرگذار باشند، پایشان میلغزد؛ در موضوع آقای هاشمی و مجلس٬ آقای رسایی یک نفر بود که حرکت خوبی انجام داد، ولی متأسفانه نفر دومی در حمایت از او بلند نشد و او را ساکت کردند.
وی با انتقاد از اینکه فضای مجلس فضای لابیها شده و مسلما سرمایه داران در این لابیها از همه موفقترند، گفت: در خصوص اعلام جرمی که علیه آقایی رسایی پس از بیان جرایم مهدی هاشمی شده باید گفت٬ دادستانی صلاحیت انجام این کار را نداشت و دادگاه ویژه روحانیت باید به آن رسیدگی میکرد که مشخص میکند صادر کننده حکم برای جلب نظر چه کسی این حکم را صادر کرده است.
وی افزود: رهنمودهای رهبری روشن کننده موضوعات است، ولی نمیتوان موضوعات را جمع کرد٬ ایشان از سویی بحث مفاسد اقتصادی٬ آرمان خواهی و پیگیری جوانان را مطرح میکنند و از سویی دیگر میفرمایند جامعه را ملتهب نکنید که باعث بدبین شدن مردم نسبت به حکومت اسلامی میشود.
آیتالله علمالهدی در خصوص شهردار و شورای شهر مشهد، گفت: چندی پیش تبلیغی پخش شد که عملا با فرهنگ امام رضا(ع) میجنگید و من به شدت با آن مخالفت کردم تا جایی که پخش آن متوقف شد؛ فضای سرمایه داری و تجمل پرستی مسؤولان را فراگرفته است، آنها منحرف و بیدین نیستند٬ ولی فرهنگ تجمل و تجدد در آنان نهادینه و دیدشان عوض شده است.
وی تصریح کرد: همان گونه که پیامبر و حضرت علی، طبقه میانی و پایین جامعه را میدیدند٬ مسؤولان نیز باید این گونه به جامعه نگاه کنند تا به سمت آنان حرکت کنند، اما مسؤولان ما بالا را میبینند و به سمت طبقه سرمایهدار حرکت میکنند؛ وقتی منفعت در معاشرت با سرمایه داران است و اولین کسی که با او ارتباط برقرار میشود، فلان مالک فلان کارخانه و سرمایهدار است٬ مسؤول نیز به همان سمت حرکت میکند.
وی با تأکید بر اینکه نیروها و مسؤولان به سمت دیگری حرکت کردند و اگر بتوان آنان را به سمتی که بودند برگرداند٬ تمام مشکلات حل خواهد شد، گفت: آقای شهردار٬ شخصی ارزشی٬ رزمنده و انقلابی است که طلبه نیز بوده است٬ اما امروز با سرمایه داران معاشرت داشته و از انجام امور خدماتی دور میشود، چنان که پس از گذشت چند روز از بارش برف٬ هنوز برفها از معابر جمع نشده است.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه خراسان ادامه داد: با افراد ناصالح نمیشود کار فرهنگی کرد٬ مشکل ما دختران بیحجاب نیستند٬ مشکل ما با اساتید و مسؤولانی است که زمینه این کار را فراهم میکنند٬ وقتی دختر محجبه با برخورد سرد و بیاعتنایی استادش مواجه میشود و در مقابل، دختر بی حجاب مورد استقبال استاد قرار میگیرد٬ آن دختر که اطلاعات معنوی کافی ندارد، حق خود میبیند که برای جلب نظر استاد٬ خود را با ظاهری بیحجاب درست کند.
وی افزود: مقام معظم رهبری فرمود«نقطهای که دشمن در آن درگیر است را شناسایی کرده و در آن نقطه مبارزه کنید»؛ اگر این نقطه را بشناسیم٬ با محور دشمن درگیر شده و باعث امیدواری مردم میشویم که لازمه آن، برهم زدن فضای حاکم ارزشی و مسؤولان است.
وی تأکید کرد: اینکه در این شهر گروهی دغدغه فرهنگی و ارزشی دارند، خواب را از چشم برخی مسؤولان گرفته که بسیار ارزشمند است و برای انجام این کار٬ مجاهدت٬ سیاست و برنامهریزی جدی میخواهد؛ باید هدف و مقصد خود را شناخت و با برنامه ریزی از فکر خود استفاده کرد.
آیتالله علمالهدی با بیان این که رهبر معظم انقلاب در موضوعات مختلف دستوراتی صادر میکنند و کنار آن راهکار انجام آن را نیز ارائه میکنند، گفت: میدان کار در نظام٬ مسؤولیتها است و اگر مسؤولیتها از دست برود، یعنی میدان کار از دست رفته است، بنابراین کسانی که استعداد دارند باید وارد کار شوند؛ نقطه ضعف نیروهای دینی ما این است که تا جایی که تکلیف بدانند ایستادگی میکنند و اگر چنین احساس نکنند، کنار میروند.
ارسال کردن دیدگاه جدید