در اعتراض به حملات پهپادها هزاران پاكستاني پرچم آمريكا را به آتش كشيدند
هزاران نفر از مردم پاكستان در شمال غرب اين كشور عليه حملات هوايي آمريكا به پاكستان تظاهرات كردند.
به گزارش خبرگزاري ايسنا، هزاران نفر از مردم وزيرستان جنوبي در اعتراض به حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي در «وانا» مركز اين ايالت تظاهرات كردند. مردم خشمگين در اين تظاهرات كشته شدن «ملا نذير» فرمانده شبه نظاميان طرفدار دولت و شماري از نيروهاي تحت امر وي توسط هواپيماهاي بدون سرنشين را محكوم كردند. ملا نذير از سران قبيله «احمد زي وزير» سال 2007 با دولت اسلام آباد پيمان صلح امضا كرده بود. وي پنجشنبه گذشته هدف قرار گرفت و جان خود را از دست داد.
مردم در تظاهرات مذكور كه شنبه برگزار شد، شعار «مرگ بر آمريكا» سر دادند و پرچم آمريكا را به آتش كشيدند. تظاهركنندگان همچنين، دولت اسلام آباد را نيز مورد انتقاد قرار دادند، و از دولت خواستند مقابل اين حملات اقدامات شايسته اي انجام دهد. اسلام آباد بدون آنكه يك اقدام جدي بكند، هميشه به اخطارهاي كلامي در مقابل آمريكا بسنده مي كند.
يك روز پس از اين تظاهرات نيز هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكايي اطراف شهر وانا را هدف قرار دادند؛ شبكه «سي.ان.ان» شمار غيرنظاميان كشته شده در حمله ديروز را 17 نفر و مجروحان را نيز سه تن اعلام كرد.
آمريكايي ها در اين حمله 10 موشك توسط هواپيماهاي بدون سرنشين شليك كردند.
تبادل آتش با هند
به گزارش واحد مركزي خبر، بر اثر تبادل آتش ميان نيروهاي هندي و پاكستاني در خط كنترل كشمير دو سرباز پاكستاني كشته و زخمي شدند. شماري از نظاميان هندي نيز با بر جاي گذاشتن سلاح هاي خود، موفق به فرار از منطقه تحت كنترل پاكستان شدند. در همين حال، صدها نفر از مسلمانان كشمير تحت كنترل هند با برپايي تظاهراتي، خواستار پيوستن منطقه كشمير به پاكستان شدند.
فوت قاضي حسين احمد
به گزارش خبرگزاري فارس، «قاضي حسين احمد» رهبر سابق حزب جماعت اسلامي پاكستان ساعات اوليه ديروز بر اثر عارضه قلبي در 74 سالگي درگذشت.
قاضي حسين احمد تحصيلات دوران ابتدايي خود را در خانه نزد پدرش گذراند و سپس در دانشگاه علوم اسلامي پيشاور ادامه تحصيل داد و با نمرات عالي فارغ التحصيل شد. او بعد از اخذ مدرك كارشناسي در رشته علوم اسلامي، رشته جغرافي را براي ادامه تحصيلاتش در پيشاور انتخاب و در اين رشته مدرك فوق ليسانس را از دانشگاه پيشاور دريافت كرد.
اين شخصيت برجسته پاكستاني ابتدا به تشكل «جمعيت طلبه» پاكستان پيوست و در سال 1970 به عضويت حزب جماعت اسلامي درآمد.
قاضي حسين احمد به سبب توانايي هاي بالقوه خود در سال 1978 به عنوان معاون حزب جماعت اسلامي انتخاب شد و در سال 1987 رهبر اين حزب شد.
وي كه طي سال هاي 1992 تا 2007 رهبري حزب جماعت اسلامي را برعهده داشت توانست به مجلس پاكستان راه يابد. اما در سال 2007 در اعتراض به حادثه «مسجد لعل» از سمتش استعفا كرد.
قاضي حسين احمد بعد از «سيد ابولاعلي مودودي» و «ميان طفيل محمد» سومين و برجسته ترين رهبر جماعت اسلامي بود.
وي در سال 2009 از رهبري اين حزب كناره گيري كرد و جاي خود را به «سيد منور حسن» رهبر فعلي اين حزب داد.
قاضي حسين ا حمد به زبان هاي اردو، عربي، انگليسي و فارسي تسلط كامل داشت.
«اقبال لاهوري» شاعر مورد علاقه اين رهبر پاكستاني بود و وي در بيشتر سخنراني هاي خود شعرهاي اردو و فارسي اقبال را از حفظ مي خواند. مراسم تدفين رهبر سابق حزب جماعت اسلامي ديروز بعدازظهر در بازار «جناح» شهر پيشاور مركز ايالت «خيبرپختونخواه» برگزار شد.
ارسال کردن دیدگاه جدید