آزمونی دیگر برای سنجش ولایتمداری مسئولان
حضرت آیت الله خامنه ای صبح امروز در دیدار با مردم آذربایجان در سالروز قیام مردم تبریز:
*قضیه بد و نامناسبی که در مجلس پیش آمد، ملت را ناراحت کرد و "بنده حقیر نیز هم خود در قبال قضیه احساس تاثر کردم و هم به خاطر ناراحتی مردم ناراحت شدم."
* رئیس یک قوه به استناد اتهام ثابت نشده ای در دادگاه، دو قوه دیگر را متهم کرد که کار بد، نامناسب، "تضییع حقوق اساسی مردم و "خلاف شرع و اخلاق و خلاف قانون" بود.
*"اصل استیضاح در مجلس غلط بود،" آن هم با دلیلی که مربوط به آن وزیر نیست.
* "دفاع رئیس محترم مجلس هم از خودش مقداری زیاده روی بود و لزومی نداشت."
عبارات فوق بر زبان ولی امر و فقیه جامع الشرایطی جاری می شود که اطاعت از وی اطاعت از امام معصوم و ولایت او استمرار ولایت رسول الله است.
البته هر مسلمانی ممکن است در تشخیص وظیفه خویش در مسائل و موارد خاص دچار اشتباه و خطا گردد، که صد البته برای اکیاس امت به عنوان نمره منفی تلقی می شود ولی به طور حتم به مثابه مردود شدن نخواهد بود. نکته ای در این بین از اهمیت بالایی برخودار است و عدم رعایت آن باعث سقوط افراد از چشم امت خواهد شد این است که همانطوری که اصرار بر گناهان صغیره خود گناهی کبیره به شمار می رود، در صورت صدور هرگونه اشتباه و خطا از هرکسی و در هر جایگاهی، آن هم خطایی که دل رهبر انقلاب وملت نجیب و بصیر را در این شرایط دشوار سیاسی و اقتصادی به درد آورد، نباید خدای ناکرده از کمترین وظیفه ممکن که همان عذرخواهی از ساحت این ملت رشید و رهبری شفیق آن است، شانه خالی کرده و مناصب دنیوی و ورای آنها شیاطین جن و انس، حجابی میان افراد و وظیفه اخلاقی آنان گردد.
مخاطب این این پیام نه تنها رئیس محترم جمهور و رئیس محترم مجلس شورای اسلامی است که حتی نمایدگان ملت نیز باید ولایتمداری خویش را در ساعات آینده به اثبات رسانده و از ملت و رهبری عذرخواهی نمایند.
ارسال کردن دیدگاه جدید