چرا جبهه پایداری وحدت شکنی می کند؟
چرا جبهه پایداری وحدت شکنی میکند ؟
قاسم روانبخش
1. یکی از اتهاماتی که از سوی برخی اصولگرایان به جبهه پایداری از بدو تاسیس تاکنون روا میدارند اتهام وحدتشکنی و عمل برخلاف منویات مقام معظم رهبری است. در انتخابات مجلس نهم نیز به بهانه این اتهام، شدیدترین حملات تخریبی بر ضد جبهه پایداری اعمال شد.
این درحالی بود که در 19 دی 90 یعنی پس از پایان یافتن ثبت نام انتخابات و تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان، مقام معظم رهبری بر انتخابات رقابتی تاکید کرده، فرموده بودند " انتخابات بايد سالم باشد، رقابتى باشد.. " خوشبختانه جبهه پایداری در انتخابات نهم توانست سالم و اخلاقی با دیگر اصولگرایان به رقابت بپردازد و علاوه بر رقم زدن مشارکت بالای 64 درصدی افراد صالحی را نیز به مجلس بفرستد.
2. جبهه پایداری پس از انتخابات تلاش کرد با تشکیل فراکسیون فراگیر اصولگرایی در مجلس، در راستای اتحاد و همبستگی اصولگرایان برای محقق ساختن آرمانهای رهبری بکوشد ولی کسانی که به هنگام انتخابات، فریاد وحدتشان به آسمانها رسیده بود به جای تشکیل فراکسیون اصولگرایان، وحدتشکنی کرده، ضمن ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس، جبهه رهروان ولایت را سازماندهی کردند !
جالب این که این افراد حتی دوستانی مانند ایثارگران و رهپویان که در انتخابات برای پیروزی آنها همه همت خویش به کار گرفته بودند، رها کردند و در تقسیم مناصب مجلس اعم از هیات رییسه، ریاست کمیسیونها، مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات، دوستان قبلی خود را به دست فراموشی سپردند. ظاهرا از نظر این طرفداران وحدت، وحدت تنها قبل از انتخابات ضروری است و پس از انتخابات دیگر نیازی به حفظ آن نیست.
3. چند ماهی است که مجددا زمزمه اتهام به جبهه پایداری مبنی بر وحدت شکنی به گوش میرسد و این گونه وانمود میکنند که جبهه پایداری وحدت اصولگرایان را شکسته، حاضر به پذیرش وحدت با 1+2 نیست. این در حالی است که جمع دیگری از آنها با عنوان ائتلاف 5 گانه وارد رقابتهای انتخاباتی شدهاند و بعضا نیز به صورت انفرادی به میدان آمدهاند. و در همین حال جبهه پایداری را که هنوز نامزدی معرفی نکرده است به وحدتشکنی متهم می کنند !
4. جبهه پایداری بارها اعلام کرده است که بر اساس آموزههای شرع و حکم عقل به دنبال معرفی اصلح است؛ خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز در سخنرانی حرم رضوی بر انتخاب اصلح تاکید فرمودند و از مردم خواستند تا برای انتخاب اصلح تلاش کنند. بر این اساس چنانچه اصولگرایان این راهبرد را بپذیرند حاضریم بر روی نامزد اصلح با آنها وحدت کنیم.
5. مقام معظم رهبری در سخنرانی مهم حرم رضوی در ابتدای سال جدید، هیچ اشارهای به منطق وحدت اصولگرایان در انتخابات نداشتند بلکه برخلاف نظر آنها، خواهان حضور همه سلایق مختلف و گروههای معتقد به نظام جمهوری اسلامی شدند " در انتخابات، همهی سلیقهها و جریانهای معتقد به جمهوری اسلامی باید شركت كنند؛ این، هم حق همه است، هم وظیفهی همه است.
انتخابات مال یك سلیقهی خاص، مال یك جریان فكری و سیاسیِ خاص نیست. همهی كسانی كه به نظام جمهوری اسلامی و به استقلال كشور معتقدند، به آیندهی كشور اهمیت میدهند، دلشان برای منافع ملی می سوزد، باید در انتخابات شركت كنند.
" اکنون باید رصد کرد که این گونه اصولگرایان سخنان رهبری را چگونه تفسیر به رای می کنند ؟ آیا باز هم بر ضرورت وحدت در انتخابات تاکید کرده، جبهه پایداری را به وحدتشکنی متهم کنند ؟! اصولگرای واقعی آن است که ولایت پذیر باشد و سعی کند در هر مسالهای نظر رهبری را تشخیص دهد و به آن التزام داشته باشد نه آن که تنها بخشهایی از آن را تبعیت کند که منافع حزبی و گروهیاش اقتضاء داشته باشد.
ارسال کردن دیدگاه جدید