درخواست اوباما يعني سه سناريوي محرمانه پنتاگون و سيا پَر!/ وزارتخارجه كه تعلل ميكند، بدهكار طلبكار ميشه!
شب گذشته نهايتاً بالاترين مقام دولت امريكا در شرايطي كه ساير مقامهاي اين كشور اظهارنظرهاي ضد و نقيض و همراه با پنهانكاري در مورد پهپاد شكار شده از سوي افسران جوان ايران مطرح ميكردند، هم اذعان كرد كه اين هواپيما كه اكنون در اختيار ايران قرار دارد، همان هواپيماي فوق پيشرفته جاسوسي امريكا است و هم اينكه درخواست كرد كه مقامهاي كشورمان RQ 170 را به امريكا پس بدهند.
به گزارش رجانيوز، باراك اوباما كه در نشست خبري مشترك با نوري المالكي نخست وزير عراق سخن ميگفت، نتوانست از پاسخ به سؤالهاي خبرنگاران در اين زمينه شانه خالي كند و در حالي كه مقامهاي سياسي و ديپلماتيك دولت وي در طول 10 روز اخير، خبرنگاران را به مقامهاي نظامي و امنيتي حواله ميدادند و نظاميها و امنيتيهاي دولت امريكا نيز يا اظهارنظر صريحي نميكردند يا در مورد اصل ماجرا ابراز ترديد ميكردند، رئيس دولت امريكا گفت كه "ما درخواست کرده ایم که این هواپیما برگردد و منتظر هستیم ببینیم که ایران چگونه به این درخواست ما پاسخ می دهد."
همچنين روزنامه لسآنجلس تايمز نيز خبر داد كه دولت امریکا با ارسال درخواست رسمی به ایران، خواستار تحویل هواپیمای بدون سرنشین رادارگریز خود شد.
اذعان دولت امريكا به وجود هواپيماي فوق پيشرفته جاسوسياش در ايران در حالي است كه افرادي مانند عليرضا نوريزاده كه به دروغگويي و داستانسازي شهرت دارند، پس از آنكه تصاوير اين هواپيما روز پنجشنبه منتشر شد، ادعا كردند تصاوير پخش شده مربوط به يك ماكت است!
در عين حال، فاكس نيوز روز جمعه به نقل از يك مقام امريكايي كه نامش را منتشر نكرد، از سه سناريوي دولت امريكا در قبال اين ماجرا براي نجات هواپيماي جاسوسي فوق پيشرفته خبر داد كه با كنار هم گذاشتن اين سه سناريو و اظهارات شب گذشته اوباما مشخص ميشود، دولت امريكا ضعيفترين و انفعاليترين موضع را انتخاب كرده است.
فاكس نيوز كه ديدگاههاي جنگطلبان امريكا را نمايندگي ميكند، نوشت: یکی از مقامات دولتی امریکا به اين شبكه گفت تصاویری که ایران روز گذشته نشان داد به هواپیمای بدون سرنشین RQ170 امریکا تعلق دارد که هفته گذشته ناپدید شد. وقتی این هواپیما ناپدید شد، سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) و همچنین وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) سه طرح را درباره آن تدوین کردند. یکی از این طرحها، پیاده کردن نیروی نظامی در ایران به منظور نجات لاشه این هواپیما بود که رد شد. طرح دیگر، عملیات بر فراز ایران بهمنظور بمباران لاشه این هواپیما برای نابود کردن آن بود، اما این طرح نیز رد شد زیرا این نگرانی وجود داشت که این اقدام به عنوان اقدام جنگی برضد ایران تلقی شود. طرح دیگر هم ادامه وضع کنونی بود که در حال حاضر شاهد آن هستیم.
با اين حال، همين كه رئيسجمهور امريكا به خود اجازه بيان درخواست گستاخانه يك هواپيماي جاسوسي را ميدهد، نشان از آن دارد كه دولت ايران در قبال اين ماجرا فضاسازي لازم را نكرده است، چرا كه اين اقدام، رسماً تجاوز و تعرض به ايران و انجام عمليات جاسوسي در مرزهاي هوايي كشورمان است كه دولت بايد بلافاصله درخواست تشكيل جلسه اضطراري شوراي امنيت سازمان ملل را ميداد.
اما اين اتفاق در طي چند روز گذشته رخ نداده و به احضار سفير سوئيس به وزارت امور خارجه و تسليم يادداشت كتبي اعتراض ايران به بان كي مون دبيركل سازمان ملل اكتفا شده است. اين در حالي است كه دولت امريكا ظرف دو ماه گذشته بر اساس يك داستان تخيلي هاليوودي ادعاي طراحي ايران براي ترور سفير عربستان را مطرح كرد و از شوراي امنيت نيز براي اين داستان قطعنامه گرفت.
ارسال کردن دیدگاه جدید