مجلس در راس امور است
« مجلس در راس امور است »
منصور شاطري ، كارشناس ارشد علوم سياسي
امام خمینی(ره)
« مجلس در رأس همۀ ارگانها واقع است و مجلس، ملت است که متبلور شده است »
مردم ایران اسلامی ما از ابتدای انقلاب همیشه در صحنه بوده و مجلس را نمادی از آزادی و استقلال و مردم سالاری دینی خود دانسته اند و همیشه سعی بر آن داشته اند که افراد کارآمد و مؤمن را در سنگر دفاع از ارزشها و حامی مردم و اتحاد ملّی قرار دهند
« مردم بايد چشمشان باز باشد؛ خودشان واقعاً بشناسند و بفهمند كه چه كار مىكنند همانطور كه امام (رضوان اللَّه عليه) فرمودند، مجلس در رأس امور است، اين انتخابات هم انتخاباتى است براى چنين مجلسى؛ لذا هركس به هرنحوى در اين انتخابات دخالت دارد، بايد به آن اهميت بدهد. هر كسى هم وظيفه اى دارد.
مردم وظيفه دارند در انتخابات شركت كنند و نامزدهاى صحيح را پيدا و آنها را انتخاب نمايند. مردم وظيفه دارند به ملاكهاى دينى و شرعى و انقلابى نگاه كنند؛ به روابط قوم و خويشى و ايل و طايفهاى و اينطور چيزها نگاه نكنند.
ببينند واقعاً چه كسى با معيارهاى الهى و انقلابى، مناسبتر و به آن نزديكتر است، او را برگزينند و با شور و شوق به عنوان يك وظيفه در اين كار دخالت كنند. كسانى از مردم وظيفه دارند كه ديگران را تشويق و تحريض كنند.
كسانى كه زبان گويايى دارند، قلم توانايى دارند و آبرويى پيش مردم دارند - كه اين آبرو هم جزو ذخاير الهى است و خداى متعال به هركس داده است، بايد آن را در راه او مصرف كند و به كار ببرد - مردم را توجيه و تشويق كنند و آدمهاى خوب را به آنها معرفى نمايند.
در معرفىِ نامزدهاى نمايندگى بايد ملاحظه كنند كه هيچ رابطهاى را غير از رابطه دينى و الهى و وظيفه شرعى دخالت ندهند. فلان كس با ما رفيق است، فلان كس با ما دوست است، فلان كس فايدهاى به ما مىرساند؛ ابداً اين چيزها را در نظر نگيرند.»
در راستاي رهنمودهاي مقام معظم رهبري، اصولگرایان و دلسوزان ارزشهای انقلاب مي بايست، افراد مؤمن کارآمد را در هر منطقه ای شناسایی كرده و به مردم معرفی كنند و و خود نيز از دامن زدن به اختلافات پرهيز كنند.
وظیفه روحانیون و اساتید حوزه و دانشگاه و هر کسی که به نوعی در جامعه اثرگذار مي باشد، اين است که شاخصه های افراد کارآمد و مؤمن را به مردم ارائه دهند تا مردم با بصیرت و تیزبینی، افراد حائز شرایط را انتخاب کنند نه اینکه خود را هزینه افرادی كنند که هر لحظه احتمال بروز خطا و انحراف از آنها مي رود؛
داشتن ایمان و التزام عملی به خدا و ناظر دانستن خدا در همه جا، اعتقاد به ولایت فقیه، داشتن بینش و بصیرت سیاسی، سابقه خوب در عرصه مدیریت، آشنا به مشکلات مردم، مردمی بودن، دلسوزی برای مردم، ساده زیستی در منش و رفتار، و... از ويژگي هايي است كه نخبگان جامعه بايد بر تاكيد بر آنها، مردم را به سمت افراد واجد اين شرايط هدايت نمايند
« نماينده بايد خدوم، امتحان داده، با كفايت، برنامهدار، خوشنام و جوانگرا باشد و به جوانان اعتقاد داشته باشد. چنين افرادى در هر جاى كشور حضور دارند، بايد خود را موظّف بدانند و بروند نامزد شوند.»
با گذشت سي سال از انقلاب اسلامي، مردم ما به اين تجربه دست يافته اند که اگر خواهان ارتقاء ایران اسلامی هستند باید از افرادي حمايت كنند كه واجد شرایط لازم و کارآمد و انقلابی باشند،
چرا كه جریان های غیر همسو با ساختارهای نظام، نه تنها براي از روي دوش مردم و نظام بر نمي دارند بلکه سبب بروز خسارت جبران ناپذير هم شده و عملا نظام را دچار چالش هاي بي اساس مي كنند
و از اين طريق اسباب شادی دشمنان نظام را فراهم می کنند «آن كسى كه به مجلس مىرود، يا به هر مسؤوليت ديگرى در نظام جمهورى اسلامى مىرسد، اگر فاسد، بيگانهپرست و در خدمت منافع طبقات برخوردار جامعه بود، ديگر نمىتواند نقشى را كه ملت و طبقات محروم مىخواهند، ايفا كند.
اگر آن شخص انسان معاملهگر، رشوه و توصيهپذير و مرعوبى بود؛ در مقابل تشرِ تبليغات و سياستهاى خارجى جا زد، ديگر نمىتواند مورد اعتماد مردم قرار گيرد و برود آنجا بنشيند و تكليف ملك و ملت را معيّن كند.»
در باب فرايند برگزاري انتخابات نيز تذكر اين نكته ضروري به نظر مي رسد كه شورای نگهبان و مراجع قانونی، بدون هیچ اغماضی باید به مرّ قانون عمل کنند. احترام به نظر و انتخاب مردم و قانون گرایی و رجوع به مراجع قانونی در هنگام اختلاف، مي بايست مد نظر همه به خصوص نخبگان و کاندیداها باشد
« هركس عكس اين عمل كند، يا مردم را نسبت به انتخابات بدبين كند، يا آنها را از نتايج انتخابات نااميد كند، يا فضا را با شايعهپراكنى و تهمتزنى و درگيريهاى دروغين ملتهب كند و از آرامش بيرون بياورد، خيانت كرده است؛ هركس مىخواهد باشد؛ اين را همه بدانند »
و اما نكته آخر اينكه، به هوش باشیم که هشدارهای مقام معظم رهبری را درباره امنیتی نشدن اوضاع جدی گرفته و همه طرف هاي مطرح در انتخابات دقت داشته باشند كه به اسم مبارزه با فقر، گرانی، توجه به مشکلات کشور و....، آب به آسياب دشمن نريخته و اتحاد ملی و نظام و خون شهدا و ارزشها را زیر سؤال نبرند
و همچنين فضاي فعلي جامعه را كه به شدت به آرامش و امنيت رواني نيازمند است، با بحث هاي بيهوده و كشاندن اين مباحثات به تريبون هاي عمومي خدشه دار نسازند .
ارسال کردن دیدگاه جدید