انتخابات هفتم اسفند و ضرورت توجه جدي به اندرزهاي رهبري

هفتم اسفند ماه 1394، موعد برگزاري پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبري و دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي است؛ به همين دليل و به علت اهميت جايگاه مجلسين خبرگان و شوراي اسلامي، روز هفتم اسفند از امتياز و ارزش ويژه‌اي برخوردار است و ملت عزيز ايران بايد در اين روز سرنوشت‌ساز، در انتخاب خود دقت كند.

دقيقاً به همين علت، مقام معظم رهبري حضرت امام خامنه‌اي قبل از انتخابات، نكات و تذكرات مهمي را به ملت ايران يادآوري كرده‌اند. مرور آن تذكرات تا پاي صندوق‌هاي رأي ضروري است.

براي توجه بيش‌تر مردم به آن نكات، بر آن شديم تا در اين نوشتار مهم‌ترين تذكرات را يادآور شويم، تا من و ما دغدغه اصلي‌مان عمل به آن پندها و اندرزها ونصيحت‌ها باشد.

1. انتخابات، نعمت بزرگ؛

الف: نفس انتخابات خيلي اهميت دارد؛ اين نعمت بزرگي است... چون خود مردمند كه دارند انتخاب مي‌كنند، خود مردمند كه دارند تصميم مي‌گيرند.(14/10/1394)

ب: انتخابات... يك نعمت بزرگ و يك فرصت بزرگ است؛ شكرگزاري لازم دارد اين نعمت بزرگ؛ شكرگزاري‌اش به اين است كه همه ما در هر جا كه هستيم، سعي كنيم اين را خوب برگزار كنيم.(30/10/1394)

2. انتخابات، نفس تازه؛

انتخابات در واقع يك نفس تازه دادن به ملت ايران است.(19/10/1394)

3. انتخابات و حضور حداكثري؛

الف: يك مسأله مهم درباره انتخابات، حضور حداكثري است... هرچه جمعيت بيش‌تر در انتخابات شركت كند، استحكام نظام و اعتبار كشور بالاتر خواهد رفت.(14/10/1394)

ب: حضور مردم يكي از آن عناصري است كه دشمن را ناكام مي‌كند.(19/10/1394)

ج: همه بايد بيايند در انتخابات شركت كنند، اين موجب مي‌شود كه نظام جمهوري اسلامي تقويت بشود، پايداري آن و ماندگاري آن تأمين بشود، كشور در حصار امنيت كامل باقي بماند.(19/10/1394)

4. انتخابات، آبرو و اعتبار در خارج از كشور؛

الف: وجود انتخابات، هم در جو داخلي يك احساس استقلال و هويتي به مردم مي‌دهد و احساس مي‌كنند كه همه چيز مال خودشان است... هم مايه آبرو و اعتبار در خارج از كشور است.(14/10/1394)

ب: اين ‍[انتخابات] موجب مي‌شود كه ملت ايران در چشم ملت‌هاي ديگر آبرو پيدا كند و اعتبارش بالا برود؛ در چشم دشمنانش ابهت پيدا كند ملت ايران؛ انتخابات اين است.(19/10/1394)

5. انتخابات و فهرست قابل اعتماد؛

الف: مردمي كه مي‌خواهند رأي بدهند، اعتماد كنند به آن مجمو‌عه‌هايي كه واقعاً‌ قابل اعتمادند؛ بعضي‌ها هستند كه قابل اعتماد نيستند؛... مردم توجه كنند و ببينند كه آن فهرست‌هايي را كه پيشنهاد شده است از كجا پيشنهاد شده،... آن كساني را كه مورد اعتمادند، قابل اطمينانند، قابل اعتمادند انتخاب كنند.(14/10/1394)

ب: انسان بايد به شكل اطمينان‌بخشي به نتيجه برسد. به نظر بنده اين جور مي‌رسد كه چون يكايك افراد را ممكن است نشناسيم... نگاه كنيم ببينيم اين فهرستي كه به ما داده مي‌شود براي مجلس شوراي اسلامي يا مثلاً براي مجلس خبرگان، اين فهرست را چه كسي به ما مي‌دهد. به افرادي اعتماد بكنيم كه واقعاً به دين‌داري اين‌ها و به تقيد اين‌ها اعتقاد داشته باشيم؛ بدانيم اين‌ها متدينند، بدانيم انقلابي‌اند، بدانيم در خطند، در راه امامند، امام را واقعاً‌ قبول دارند.(19/10/1394)

ج: كسي را كه شما مي‌خواهيد براي مجلس خبرگان انتخاب بكنيد كه در واقع، رهبر را انتخاب خواهند كرد كه كليد حركت انقلاب در دست او است؛ اين خيلي اهميت دارد، اين كار كوچكي نيست، لذا بايد تحقيق كرد، بايد اعتماد پيدا كرد.(19/10/1394)

د: اگر ديدم... كساني كه اين فهرست را داده‌اند كساني هستند كه به مسائل انقلاب، به مسائل دين، به مسائل استقلال كشور خيلي اهميت نمي‌دهند، دلشان دنبال حرف امريكا و غير امريكاست، به حرفشان اعتماد نمي‌كنم.(19/10/1394)

6. انتخابات و انتخاب فرد صالح؛

الف: آراء و سلايق ممكن است مختلف باشد، عيبي ندارد؛ اما همه سعي كنند درست انتخاب كنند.(19/10/1394)

ب: مسأله انتخاب اصلح يا صالح هم يك مسأله است كه اين هم بايد مورد توجه قرار بگيرد.(19/10/1394)

ج: مردم با بصيرت، با فكر وارد بشوند و انسان‌هاي صالح را انتخاب بكنند. آدم‌هايي را انتخاب بكنند كه وقتي رفت در آن مسند نشست... خودش را سپر بلاي مشكلات كشور قرار بدهد... كشور را به دشمن نفروشد، مصالح كشور را براي رودربايستي با اين و آن زير پا نگذارد، بايد اين را انتخاب كنند.(30/10/1394)

7. انتخابات و كوبيدن به دهان دشمن؛

امريكايي‌ها به اين انتخابات چشم طمع دوخته‌اند... ملت ايران بايستي علي‌رغم دشمنان، حركت خود را – چه در انتخابات و چه در هر مسأله مهم ديگر اجتماعي– درست ضد خواست دشمن انجام بدهد و به دهان دشمن بكوبد.(14/10/1394)

8. انتخابات و جلوگيري از ورود عنصر نفوذي؛

ما اين مسأله نفوذ را در قضيه برجام و پس از برجام مطرح كرديم؛ اين خيلي مسأله عجيب و خيلي مسأله مهمي است...

مردم در باب انتخابات بايد خيلي متوجه اين باشند. اگر فرض كنيم عنصر نفوذي به شكلي وارد مجلس شوراي اسلامي بشود يا وارد مجلس خبرگان بشود يا در اركان ديگر نظام نفوذ بكند، مثل موريانه از داخل مي‌جود و پايه‌ها را سست مي‌كند و فرومي‌ريزد.(14/10/1394)

9. انتخابات و طرد ناصالح؛

الف: آن كساني كه حتي نظام را قبول ندارند بيايند در انتخابات شركت كنند، رأي بدهند، اما نه اين‌كه كسي كه نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند... در هيچ جاي دنيا در مراكز تصميم‌گيري، آن كسي كه اصل نظام كشور را قبول ندارد راه نمي‌دهند.(30/10/1394)

ب: اگر چنان‌چه آدم ناصالحي است، راهش ندهيم؛ اگر چنان‌چه در اين مجلس–حال چه مجلس خبرگان، چه مجلس شوراي اسلامي، چه در هرجايي كه انتخابات هست– آدمي باشد كه صلاحيت قانوني ورود در اين‌جا را نداشته باشد و ما از اين اغماض كنيم... دقت نكنيم و او وارد بشود، اين هم باطل‌كردن حق مردم است.(14/10/1394)

10. انتخابات و شوق حضور؛

بگذاريد مردم همچنان كه حق است، همچنان كه واقع است، با شوق، با ذوق، با نشاط بروند به سمت انتخابات. تشويش افكار عمومي كار بسيار غلطي است؛ مردم را به انتخابات بدبين نكنند.(30/10/1394)

11. انتخابات و عدم اهانت نامزدها به يكديگر؛

نامزدهاي انتخاباتي به يكديگر اهانت نكنند... از خودتان هرچه مي‌خواهيد تعريف بكنيد؛ اما به رقيبتان اهانت نكنيد، به رقيبتان تهمت نزنيد، از رقيبتان غيبت هم نكنيد... اين هم يك وظيفه است و يك معيار است براي سلامت انتخابات.(30/10/1394)

12. انتخابات و صداقت نامزدها؛

بعضي از نامزدها، وعده‌هايي به مردم مي‌دهند كه خودشان هم مي‌دانند از دست آن‌ها ساخته نيست... بايد صادقانه با مردم رفتار كرد، صادقانه بايد با مردم حرف زد. اين جزو آداب حتمي انتخابات سالم است.(30/10/1394)

13. انتخابات و توجه به سلامت آن؛

انتخابات، انتخابات سالمي است. ممكن است در هر انتخاباتي، يك تخلفي در يك گوشه‌اي انجام بگيرد... اما تخلفاتي كه نتايج را تغيير بدهد، مطلقاً وجود ندارد... چهارچوب قوانين و مقررات و وجود آدم‌هايي كه مراقبند، مواظبند، موظفند، نمي‌گذارد كه انتخابات دچار اين اختلال بشود.(14/10/1394)

14. انتخابات و پذيرش نتيجه آن؛

يك بعد ديگر حق‌الناس بودن، پذيرش نتيجه قانوني انتخابات است.(14/10/1394)

15. ملت برنده اصلي انتخابات؛

انتخابات يك رقابت است... اگر ملت ايران، خوب، قوي، جازم و عازم وارد ميدان بشود و صندوق‌هاي رأي را از رأي خود و عزم خود پر كند، ايران خواهد باليد... حالا هر كه ببرد، هركه ببازد. در واقع برد و باختي براي ملت وجود ندارد، ملت در هر صورت برنده است.(30/10/1394)

سخنان حكيمانه و گهربار امام خامنه‌اي را آويزه گوش قرار دهيم. آن سخنان ارزشمند را بشنويم. با گوشت و خونمان عجين كنيم. به تك‌تك آنان عمل نماييم. باور و عمل به آن اندرزهاي عالمانه و هوشمندانه، انقلاب اسلامي را از آسيب جدي مصون مي‌دارد.

اگر خواص و مردم مدينه در زمان خود حرف‌هاي امام حسين(ع) را مي‌فهميدند، باور مي‌كردند و به آن عمل مي‌نمودند، هرگز امام عاشورا به مسلخ نمي‌رفت. دير فهميدن نيز هرگز حضرت سيدالشهدا(ع) را از مرگ نجات نمي‌دهد.

بايد به وقت و در زمان خود حرف‌هاي رهبر جامعه اسلامي را نوش جان كرد.

اگر ملت ايران در وقت خود گردن به فرمان امام خميني(ره) نمي‌نهاد، هرگز شاه فرار نمي‌كرد و يا امروز كشور ايران اسير دست طاغوت‌هايي مانند محمدرضا خان و صدام بود.

فهم سخنان رهبري در عصر امام خميني(ره) و امام خامنه‌اي، امريكا را در برابر ملت ايران به زانو درآورد.

به يقين فهم درست اندرزهاي ولايت در انتخابات پيش‌رو و عمل به تدابير و سخنان گهربار امام خامنه‌اي، انتخابات مجلسين خبرگان و شوراي اسلامي را به بهترين انتخابات و حضور تبديل خواهد كرد.

عمل به دستورات ولي‌فقيه زمان هم يك تكليف شرعي است و هم جايگاه كشور ايران را در سطح بين‌المللي به بالاترين حد ممكن مي‌رساند و دشمنان ملت ايران را نيز با يك شكست ذلت‌بار مواجه مي‌سازد.

ما به هفتم اسفند 1394 چشم دوخته‌ايم؛ روزي كه يك‌بار ديگر مديريت حكيمانه مقام معظم رهبري و صلابت و عظمت ملت ايران را در جهان، در جلوي ديد مردم دنيا قرار خواهد داد و آزادانديشان عالم به اين هنرنمايي آفرين خواهند گفت

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی