ايران، از شعب ابي طالب تا بدر و خيبر
ايران، از شعب ابي طالب تا بدر و خيبر
محمد بابازاده ( كارشناس ارشد علوم سياسي )
تشبیه مقام معظم رهبری از وضعیت حاکم بر کشور به «بدر» و «خیبر»، اشاره ائی حکیمانه و پاسخی دندان شکن به یاوه سرائی ها و اقدامات تبلیغی و رسانه ای استکبار و ایادی داخلی اش می باشد. ایران در شرایطی که در ساليان اخير با پیشرفتهای خوبی در عرصه های علمی و فرهنگی و سیاسی مواجه بوده و از نفوذ قابل توجهی در منطقه و سطح جهان برخوردار گرديده است، با اقدامات عجولانه و خشمگینانه دشمنان روبرو شده است.تعبیراتي همچون قرار گرفتن ایران در شرایط «شعب ابیطالب» که اخيراً در راستاي خط تبلیغاتی دشمن مطرح مي گردد، با ورود هوشمندانه مقام معظم رهبری و تحلیل های واقع بینانه و در عین حال از سر اقتدار و قدرت ايشان رنگ باخته و موجبات امید فزاینده ای در دل مؤمنان فراهم گرديده است.
غزوه بدر به این سبب واقع شد که اموال و داراییهای مسلمانان پس از هجرت از مکه به مدینه، توسط مشرکان قریش مصادره شد، به همين خاطر، پیامبر(ص) پس از تأسیس حکومت اسلامی در مدینه و کسب اقتدار سیاسی و اجتماعی، در مقام مقابله برآمده و برای تصرف کاروان اقتصادی مکه که از شام آمده و عزم رسیدن به مکه داشت، اقدام نمود.در اين ماجرا، مشرکان قریش به سرکردگی ابوسفیان که حیثیت خود را در خطر میدیدند، به مصاف اسلام آمدند که البته با شکست تحقیرآمیز و مفتضحانهای نيز روبهرو شدند. در این نبرد، علی رغم اینکه تعداد کفار سه برابر مسلمانان بود، با امدادالهی و از جان گذشتگی مسلمین ضربه سختی خوردند، آنچنانکه خداوند در آیه 123 سوره آلعمران میفرماید: «وَلَقَدْ نَصَرَکُمُ اللّهُ بِبَدْرٍ»؛ و یقینا خدا شما را در [جنگ] بدر با آنکه ناتوان بودید یارى کرد.
اشاره مقام معظم رهبری به شرایط فعلی کشور و فرموده ایشان که« در شرایط بدر قرار داریم» اشاره به فرصتی تاریخی است كه در شرايط فعلي برای جمهوري اسلامي ایران مهيا می باشد ، در شرايط فعلي اگر استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا بخواهد با تحریم بانک مرکزی و نفت جمهوری اسلامی ایران آن را در تنگنا قرار دهد، ایران نیز مانند بدر مقابله به مثل خواهد کرد و با حربههای مختلف نظیر بستن تنگه هرمز، و اقدام به تهدید منافع اقتصادی و سیاسی آمریکا در سراسر جهان پوزه استکبار را به خاک خواهد ماليد.
یکی از نقاط قوت شرایط حاضر، حذف شدن جریانات فاسد و اشخاص وابسطه به استکبار جهانی و به عبارتی بهتر، اخراج نا محرمان از گردونه و صفوف متحد انقلاب می باشد که امید رخنه و ضربه را از دشمن گرفته و در عین حال انگیزه و توان نیروهای نظام را چند برابر کرده است و می توان با اتکا به خلوص و اتحاد نیروهای انقلاب و مردم همیشه در صحنه، ضربات مهلکی بر آمریکا و استکبار جهانی وارد کرد. ضربه ائی که می تواند فتح قله های جهان را به دنبال داشته باشد و الگوی کاملی را در برابر مستضعفان جهان قرار دهد.
در بخش دیگر سخنان مقام معظم رهبری، ايشان با تشبیه شرایط کشور به جریان غزوه خیبر ،اقدام به رونمایی از وضعیت اقتدار کشور می کنند و اشاره ائی حکیمانه به شیطنت های صهیونیسم دارند.
در جریان غزوه خیبر، کفار پایگاه بزرگی برای مقابله با اسلام تشکیل داده بودند و خیبر موقعیتی است که اسلام با کفر مقابله کرده و با یک اقدام حساب شده و سریع و غافلگیر کننده ریشه فتنه و توطئه را خنثی می کند.
پیامبر(ص) به سبب فتنهانگیزیهایی که یهودیان بنینضیر در مدینه داشتند، با آنها مقابله و از مدینه اخراج و تبعید کردند. اکثر این افراد که از بزرگان یهود بودند، برپاکننده جنگ آتش احزاب علیه اسلام بودند که البته در آن قضیه ناکام ماندند. گروهی از این یهودیان به خیبر رفتند و گروهی هم راهی شامات شدند.
یهودیانی که به خیبر رفتند، پایگاه کفر را مقابل اسلام تشکیل دادند، اما پیامبر(ص) پیش از آن که آن پیمانشکنان، توطئههای خبیثانه خود را به مرحله اجرا بگذارند، بر آنها یورش برده و دژهاي آنان را با رشادتهای مولای متقیان امیرمؤمنان(ع) در هم کوبید و عظمت اسلام را به رخ کشید.
در شرایط کنونی نیز اگر صهیونیستها با حمایت آمریکا و به امید پشتیبانی آنها، برای نظام اسلامی خط و نشان كشيده و بخواهند برای ایران مشکلاتی ایجاد کنند، همانطور که پیامبر (ص) به صهیونیستهای پلید در خیبر مهلت نداد که بخواهند توطئههای خود را عملی کنند، نظام مقدس جمهوری اسلامی هم در برابر صهیونیسم خونخوار به همان صورت برخورد خواهد کرد!
ایران می تواند با تاثيرگذاري بر توده هاي مسلمان و جهت دادن به جريان بيداري اسلامي و در نتيجه بسیج کل جهان اسلام و تشکیل ارتش بزرگ اسلامی در كوتاه و بلند مدت، برای همیشه ریشه سرطانی صهیونیسم را برکنده و آن را به زباله دان تاریخ بریزد. فرصتی که درصورت حماقت دشمنان می تواند وضعیت ژئوپلیتیکی منطقه را تغییر داده و زمینه را برای حکومت جهانی موعود آخرالزمان فراهم آورد.
ارسال کردن دیدگاه جدید