ایران توانایی ساخت ماهواره هایی با دقت بیشتر را دارد

مدیركل بخش فضایی سازمان فضایی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران با ساخت و پرتاب ماهواره نوید علم وصنعت توانست یك ماهواره با زیرسیستم های مشابه ماهواره های بزرگ بسازد وقرار است ایران درقدم های بعدی ماهواره با دقت بیشتر و وزن بالاتر را طراحی و تولید كند.

'مجتبی سرادقی'روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگارعلمی ایرنا اظهارداشت: قطعات و زیرسیستم های موجود در ماهواره نوید علم و صنعت نسبت به دیگر ماهواره های پرتاب شده ایرانی با دقت بیشتر و به صورت كاملا بومی ساخته شده اند.

وی افزود : انجام ماموریت ها توسط ماهواره نوید علم و صنعت نشان دهنده این است كه جمهوری اسلامی ایران توانایی ساخت ماهواره هایی در كلاس ماهواره های كوچك را دارد.

مدیركل بخش فضایی سازمان فضایی در مورد ماموریت های ماهواره نوید علم و صنعت گفت: ارسال تصویر ، ماموریت اصلی ماهواره نوید علم و صنعت بود كه انجام آن حاكی از عملكرد صحیح سیستم كنترل وضعیت ماهواره، مجموعه عملگرها و حسگرهای آن است.

وی افزود: تصاویر حاصل از ماهواره نوید مشابه تصاویری است كه در مرحله تست روی زمین از ماهواره دریافت شده بود بنابراین بخش اپتیك، الكترونیك دوربین، مجموعه تصویربرداری و لینك مخابراتی ارسال تصویر این ماهواره به درستی عمل می كنند.

سرادقی خاطرنشان كرد: در حال حاضر ایستگاه زمینی ماهواره ها در كشور می تواند اطلاعات ارسال شده از سوی این ماهواره را دریافت كند.

به گفته وی نتایج حاصل از تحلیل داده های ماهواره نوید علم و صنعت در پرتاب دیگر ماهواره های كشور استفاده می شود.

ماهواره ملی نوید علم وصنعت بامداد جمعه 14 بهمن و همزمان با ایام دهه مبارك فجر سی وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با دستور محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران، به فضا پرتاب شد.

ماهواره نوید كه در دانشگاه علم و صنعت ایران طراحی و ساخته شده است، مأموریت تصویربرداری از زمین با وضوح تصویر ۷۵۰ متر و به صورت تك باند را به عهده دارد.

این ماهواره با ابعاد ۵۰×۵۰×۵۰ سانتی‌متر مكعب و جرم ۵۰ كیلوگرم، به منظور استقرار در مدار بیضوی با ارتفاع ۲۵۰ تا ۳۷۵ كیلومتر و زاویه انحراف‌مداری ۵۵ درجه طراحی شده‌است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی