کینایه هاشمی به امام خامنه ای در سالگرد ولایت ایشان

 

روزنامه جمهوری در ۷ خرداد ۹۰ سخنان عجیبی از هاشمی در جمع جامعه پزشکی دوران جنگ تحمیلی گزارش کرد، سخنانی که نشان دهنده اصرار هاشمی بر آخرین خطبه نماز جمعه اش است، خطبه ای که مورد سوء استفاده جریان برانداز واقع شد:

ادعای عجیب هاشمی: تا این اواخر، مدیریت نظام مبتنی بر اعتماد مردم بود! «فداكاري‌هاي مردم در دوران جنگ ناشي از اعتماد آن‌ها به نظام بود كه با عشق و اعتماد به قتلگاه رفتند. ما از اين سرمايه و اعتماد در همه مبارزات استفاده كرديم و تا اين اواخر از آن استفاده مي‌نموديم.» روزنامه جمهوری ۷ خرداد ۹۰.

نصیحت هاشمی به امام خامنه ای و سایرین: «اگر بخواهيم امروز يك حرف درستي بزنيم و نصيحتي انجام بدهيم آن است كه نظام و به طور كلي همه بايد تلاش كنيم كه اگر اعتماد بخشي از مردم از بين رفته و به ترديد افتاده‌اند اعتماد آن‌ها را برگردانيم و صفاي بين دولت و مردم، نظام و مردم و حكومت و مردم را ايجاد كنيم.» همان.

پاسخ فوری امام خامنه ای به هاشمی در ۸ خرداد درباره مدیریت اعتمادزدای نظام در این اواخر: «گناه بزرگ فتنه‌گران در سال ۸۸ اين بود كه اگر خوشبينانه نگاه كنيم و بگوئيم اينها يك شبهه‌اى، خدشه‌اى در ذهنشان بود، اين خدشه را به صورت ايجاد چالش براى نظام اسلامى مطرح كردند. اين گناه بزرگ، قابل اغماض هم نيست؛ آثار آن هم همچنان در جامعه‌ى ما موجود است. البته ملت، ملت بيدارى است. نصاب لازم در فهم و بصيرت اين ملت موجب مي شود كه خيلى از اين حوادث پوشيده بشود و بتدريج آثار آن زائل شود؛ ليكن اينها به خاطر همين، ضربه زدند. ايجاد دعوا، گريبان يكديگر را گرفتن، ايجاد اختلاف عميق، يكى از كارهاى بسيار بد، بسيار بزرگ و نكوهيده است؛ اين همان چيزى است كه دشمن ميخواهد ... خداى متعال از اينگونه گناهان بزرگ نمي گذرد. امام (رضوان الله تعالى عليه) در چند مورد از مسائل اجتماعى و گناهان اجتماعى و تخلفات سياسى و اين جورى، همين تعبير را داشتند: اين گناهى است كه خداى متعال از آن نخواهد گذشت، چون توبه‌اش آسان نيست. خب، انسان از هر گناهى توبه كند، خدا ميگذرد؛ اما وقتى انسان يك حركتى كرد، يك ضربه‌اى به يك ملت وارد شد، چطور ميشود اين را توبه كرد؟ چطور ميشود جبران كرد؟ چطور مي شود از تك تك كسانى كه آسيب ديده‌اند، انسان استحلال و طلب عفو كند؟ لذا خدا از اين گناهان نمي گذرد. حساسيت موضع من و شما از اين جهت است.

فرموده امام خمینی درباره گناه بزرگ منتظری بخاطر اعتمازدایی بین نظام و مردم: «نامه‌ها و سخنرانی‌های منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خون‌های پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند. و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم ... و الله قسم، من با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنی‌صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.» صحیفه نور، ج ۲۱، ص ۳۳۰؛ تاریخ ۶ فروردین ۶۸.

اگر هاشمی نبود، منتظری هم قائم مقام نبود

آیا هاشمی همان «دوستان»ی است که منتظری را به امام تحمیل کرد؟: ری شهری در صفحه ۱۶ و ۱۷ کتاب سنجه انصاف، می‌نویسد: «آقاي محمدي گيلاني اضافه كرد كه پس از اين ماجرا، روزي آقاي هاشمي در حضور جمعي گفت: من بعد از ظهر رفتم خدمت امام. امام فرمودند: موضوع قائم مقامي آقاي منتظري را فردا مطرح نكن! گفتم چرا؟ ما در اجلاسيه قبل، به آقايان گفته‌ايم كه ايشان را به عنوان قائم مقام، مطرح كنيم. امام فرمود: نه! يكي از دوستان آمده و چنين گفته! گفتم: ما اعلام كرده‌ايم. نمي‌شود

ترور شاخص‌ها؛ ترور مردم داری: نائب امام زمان عج، ‏ ۲۴ آذر ۸۷: "انحراف در هدفها، در آرمانها را بايد مراقبت كرد كه پيش نيايد. و اين چيزى است كه ما در طول اين سالهاى طولانی، بخصوص بعد از جنگ و بعد از رحلت امام، درگيرش بوديم.

نظام، مردم را "نعمت معجزه‌آسای الهی و مخدوم حقیقی خود می‌داند: امام خامنه ای، ۱۹دی ۷۰: "هرچه كردند و هرچه شد، مردم كردند. امام بزرگوار هم متكى به همين آحاد و نفوس مؤمنه مردم بود. اتصال نظام، دولت، حكومت و مسؤولان با مردم، يكى از همان نعمتهاى معجزه‌آساى الهى است. و الّا شما تصور مى‌كنيد كه شياطين حاضرند يك حكومت و يك پرچم اسلامى را اين‌طور برافراشته در عالم تحمل كنند؟"

تشکیک در اسلام له‌کنندگان مردم لای چرخ توسعه و کارگزاران سازندگی "بنای بی اعتمادی"؛ ولیّ امر مسلمین، ۱۰ اسفند ۶۸ در زمان هاشمی: آن اسلامى هم كه طبقات مستضعف و محروم به آن اميدوار نشوند و دل ندهند، اسلام نيست. اسلامى كه نتواند آرزوهاى خفته و فروكشته قشرهاى مظلوم را در سطح دنيا - نه فقط در سطح كشور خودمان - زنده و احيا كند، شك كنيد در اين‌كه اين دين، اسلام باشد.

رهبر فرزانه در ديدار مسؤولان‌ نظام،‌۲۳ مرداد ۱۳۷۰ در زمان هاشمی: نمى‌شود ما در زندگى مادّى مثل حيوان بچريم و بغلتيم و بخواهيم مردم به ما به شكل يك اسوه نگاه كنند؛

کمترین مشارکت مردم و بیشترین بی اعتمادی آنان، در واکنش به مدیریت هاشمی بوده است: به گزارش خبرگزاری فارس در ۲۶ اردیبهشت ۸۸: کمترین ضریب مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری با ۵۰.۶۶ مربوط به دور دوم ریاست جمهوری رفسنجانی بوده است. براستی چرا؟ با مردم چه کردند که مردم با آنان اینگونه برخورد کردند؟ جواب را از امام خامنه ای بشنویم:

امام خامنه ای در ديدار مسؤولان‌ نظام،‌ ۲۳مرداد۱ ۳۷۰ ؛ در زمان هاشمی: "شما چگونه مى‌خواهيد محبت و اطمينان مردم را جلب كنيد؟ مردم بايد به من و شما اعتماد داشته باشند. اگر ما دنبال تجملات و تشريفاتمان رفتيم، در خرج كردن بيت‌المال هيچ حدى براى خودمان قايل نشديم ...، مگر اعتماد مردم باقى مى‌ماند؟! مگر مردم كورند؟! ايرانيان هميشه جزو هوشيارترين ملتها بوده‌اند؛ امروز هم به بركت انقلاب، از هوشيارها هم هوشيارترند!"

چه کسی با تکرار حرف دشمن، برای دروغگو از آب در آوردن ولیّ امر الهی می کوشد؟ امام خامنه ای در نماز جمعه ۲۱ رمضان ۸۸: "بنده عرض كردم نشانه اعتماد مردم به اين نظام، حضور ۴۰ميليونى در انتخابات بود. حالا در راديوهاى بيگانه و متأسفانه بعضى هم در داخل همنواى با آنها، هى اصرار و تكرار كه بله، اعتماد مردم از نظام سلب شده! اين، جواب آن حرف است؛ آنجا ما گفتيم اين كه 85 درصد مردم مى‏آيند رأى مي‌دهند، چهل ميليون پاى صندوقها مى‏آيند، به هر كسى كه رأى مي دهند، خود آمدن پاى صندوق، نشانه اعتماد مردم به نظام است - كه حقيقت قضيه هم همين است - اينها براى اينكه اين حرف را دروغ از آب در بياورند، مكرر در مكرر تبليغات كردند كه اعتماد مردم از دست رفته؛ چه كار كنيم؟ حالا بعضى در لباس دلسوزى گفتند چه كار كنيم كه اعتماد برگردد!

هاشمی در آخرین نماز جمعه، گزارشی از خبر فارس، ۲۶ تیر ۸۸؛ هاشمی در این نماز جمعه با اصرار و مكرر در مكرر حدود ۱۰ بار بر اعتماد از دست رفته مردم و راه بازگشت آن اشاراتی داشت: "مسئله مهم ما اين است كه آن اعتمادي كه مردم را با آن وسعت وارد ميدان كرد و امروز مقداري مخدوش شده است را برگردانيم و اين هدف مقدس ما بايد باشد كه اين اعتماد بايد برگردد و اينكه چگونه برگردانيم را در ادامه عرض مي‌كنم". "وی با تأكيد مجدد بر لزوم برگردان اعتماد مردم، گفت: البته اين امر يك روزه و يك‌شبه نمي‌شود و يك جريان طولاني است كه بايد انجام شود ... و در هر صورت يك جوري بايد عمل شود كه اين اعتماد برگردد.... متأسفانه از اين فرصت ۵ روزه‌اي كه رهبري انقلاب به شوراي نگهبان دادند تا اعتماد مردم را جلب كنيم استفاده خوبي نشد".

هاشمی و تکرار مجدد حرف دشمن پسند در بی اتکایی نظام به اعتماد مردم در خرداد ۹۰: «فداكاري‌هاي مردم در دوران جنگ ناشي از اعتماد آن‌ها به نظام بود كه با عشق و اعتماد به قتلگاه رفتند. ما از اين سرمايه و اعتماد در همه مبارزات استفاده كرديم و تا اين اواخر از آن استفاده مي‌نموديم. روزنامه جمهوری ۷ خرداد ۹۰.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی