امریکا به دنبال استقرار دیکتاتوری جدید در لیبی است
يک سخنگوي مخالف ليبيايي به پرس تيوي گفت که برخي رهبران غرب سعي بر استقرار ديکتاتورهاي جديد در منطقه مهم استراتژيک شمال آفريقا دارند.
به گزارش پرس تي وي، صبري مالک، سخنگوي حزب دموکراتيک ليبي با بيان اين که برخي در غرب موافق و برخي مخالف دموکراسي در ليبي هستند گفت: "برخي در غرب ميگويند عربها نبايد دموکراسي داشته باشند."
وي با بيان اين که برقراري دموکراسي در ليبي بيش از هشت ماه طول خواهد کشيد اظهار داشت، قانون اساسي که اين روزها درباره آن صحبت ميشود، توسط کسي تدوين شده که مخالف دموکراسي در ليبي بود.
مالک در بخش ديگري از اظهاراتش با بيان اين که مشکل اصلي در مصر است افزود: "ما نميخواهيم مشکلات مصر را وارد ليبي کنيم. ما يک بار در ۱۹۶۹ دنبال عبدالناصر رفتيم و ديديم که چه اتفاقي افتاد؛ ۴۲ سال ديکتاتوري قذافي نصيبمان شد."
مردم ليبي پس از دستکم ۴۰ سال حاکميت قذافي بر اين کشور عليه رژيم وي انقلاب کردند و پس از شش ماه نبرد در اوت ۲۰۱۱ پيروز شدند.
ليبي از زمان پيروزي انقلاب مردمي خود که سال گذشته میلادی به سرنگوني معمر قذافي ديکتاتور پيشين اين کشور انجاميد، از سوي شوراي ملي انتقالي اداره ميشود.
قذافي سرانجام در اکتبر ۲۰۱۱ در شهر ستره، زادگاه خود کشته شد و مبارزان شوراي انتقالي ملي کنترل اين شهر را در اختيار گرفتند.
اين کشور از ۱۷ فوريه ۲۰۱۱ و همزمان با آغاز خيزش مردمي، صحنه خشونت و درگيري بوده است.
دولت انتقالي که نوامبر گذشته منصوب شد، براي ارائه مجدد خدمات شهري و حفظ نظم و قانون در اين کشور تلاش ميکند، اين در حالي است که گروههاي مسلح بيشمار در اين کشور از تحويل سلاحهايشان خودداري ميکنند.
ارسال کردن دیدگاه جدید