امام خامنه ای: اختلاف به هر بهانه؛ انحراف از ولایت

 

 


آیا جای وحدتی با فتنه گران و مدعیان اصلاحات باقی مانده ؟!

بیشترین تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان ماههای اخیرشان بر رفع اختلاف و پرهیز از شعله ور کردن آن از سوی طرف های مناقشه گویای خطرپذیر بودن کشور از این معضل می باشد که بنابر این دغدغه هوشمندانه ، تحلیل محتوای سخنان ایشان در این موضوع ضروری می باشد .

رهبرمعظم انقلاب اسلامی در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (سلام الله علیه ) صریحترین سخن در این موضوع را داشتند وفرمودند :

« اگر به نام انقلابيگرى، به نام عدالت‌خواهى، به برادران خودمان، به مردم مؤمن، به كسانى كه از لحاظ فكرى با ما مخالفند، اما ميدانيم كه به اصل نظام اعتقاد دارند، به اسلام اعتقاد دارند، اهانت كرديم، آنها را مورد ايذاء و آزار قرار داديم، از خط امام منحرف شده‌ايم. اگر بخواهيم به نام انقلابيگرى و رفتار انقلابى، امنيت را از بخشى از مردم جامعه و كشورمان سلب كنيم، از خط امام منحرف شده‌ايم. در كشور آراء و عقايد مختلفى وجود دارد. اگر چنانچه يك عنوان مجرمانه‌اى بر يك حركتى، بر يك حرفى منطبق شود، اين عنوان مجرمانه البته قابل تعقيب است؛ دستگاه‌هاى موظف بايد تعقيب كنند و ميكنند؛ اما اگر عنوان مجرمانه‌اى نباشد، كسى است كه نميخواهد براندازى كند، نميخواهد خيانت كند، نميخواهد دستور دشمن را در كشور اجرا كند، اما با سليقه‌ى سياسى ما، با مذاق سياسى ما مخالف است، ما نميتوانيم امنيت را از او دريغ بداريم، عدالت را دريغ بداريم . »

(14/3/90 حرم مطهر )

اگر چه برخی از فرصت طلبان خواستند از این بیانات آیه تطهیری برای مجرمان فتنه 88 بتراشند ولی سخنان ایشان در همانجا در توطئه دشمن بعد از رحلت امام راحل تا سال 78 و ده سال بعد در فتنه 88 و تداوم این دشمنی نشان دهنده خارج بودن این جریان خائن از این دایره است .

علاوه براین معظم له در چند روز قبل در دیداری که با نمایندگان مجلس هشتم داشتند به صراحت گناه فتنه گران 88 را نابخشودنی خواندند :

«گناه بزرگ فتنه‌گران در سال 88 اين بود كه اگر خوشبينانه نگاه كنيم و بگوئيم اينها يك شبهه‌اى، خدشه‌اى در ذهنشان بود، اين خدشه را به صورت ايجاد چالش براى نظام اسلامى مطرح كردند. اين گناه بزرگ، قابل اغماض هم نيست؛ آثار آن هم همچنان در جامعه‌ى ما موجود است. البته ملت، ملت بيدارى است. »

 ( 8/3/90 )

و در همان محفل جریان موسوم به چپ را نیز فاقد تقوای جمعی که از لوازم فعالیت سیاسی در چهارچوب نظام می باشد دانستند وفرمودند :

« در دهه‌هاى قبل، يك جريانى در كشور وجود داشت به نام جريان چپ. آنها شعارهاى خوبى هم ميدادند، اما خودشان را مراقبت نكردند و تقواى جمعى به خرج ندادند. در ميانشان آدمهائى بودند كه تقواى فردى هم داشتند، اما نداشتن تقواى جمعى، كار آنها را به جائى رساند كه فتنه‌گرِ ضد امام حسين و ضد اسلام و ضد امام و ضد انقلاب توانست به آنها تكيه كند! »

( 8/3/90 دیداربا نمایندگان )

بنابراین هیچ یک از طرف هایی که ایشان آنان را به مدارا و رفع اختلاف فرامی خوانند مدعیان اصلاحات که جرم بزرگ فتنه 88 را مرتکب شده اند نیستند


جریان اخیر ؛ اختلافی درونی یا براندازانی غیرخودی ؟!

 از طرف دیگر ایشان در سخنان اخیر خود در جمع پاسداران انقلاب اسلامی به صراحت منظور خود از رفع این اختلافات را همین مناقشاتی دانستند که به شکل فراگیری بخش قابل توجهی از رسانه های ارگان های کشور را معطوف به خود کرده است دانستند و فرمودند :

«  مراقب باشيم دستگاه‌هاى انقلاب سرشان گرمِ كارهاى غيرمفيد و احياناً مضر در اين حركت پيشرونده نشود، كه يكى از اينها، همين مسئله‌ى اختلافات است، كه من اگر روى اينها تكيه ميكنم، به خاطر اين است. يك وقت هست كه يك جريانى در مقابل انقلاب مى‌آيد قد علم ميكند به قصد كوبيدن انقلاب، خب، وظيفه‌ى هر كسى است كه دفاع كند. انقلاب از خودش دفاع ميكند، مثل هر موجود زنده‌ى ديگرى. انقلابى كه نتواند در دوران فتنه، در دوران ايجاد كودتاهاى گوناگون ـ سياسى و نظامى و امثال اينها ـ از خودش دفاع كند، زنده نيست. اين انقلاب زنده است؛ لذا از خودش دفاع ميكند، غالب هم ميشود، پيروز هم ميشود، برو برگرد هم ندارد؛ كمااينكه در سال 88 ديديد اين كار اتفاق افتاد. يك وقت اين است قضيه، يك وقت نه، قضيه، قضيه‌ى ايستادگى در مقابل يك حركت براندازانه و اينچنين نيست؛ اختلاف نظر، اختلاف سليقه، اختلاف عقيده احياناً است. اينها را بايستى هرچه ممكن است فرو كاست. اينجور چيزها را هرچه ممكن است بايد كم كرد. مشتعل كردن اين اختلاف نظرها مضر است. » ( دیدار با سپاهیان 13/4/90 )

برخی از خواص و نخبگان جبهه خودی در مواجهه با جریان اخیر که بخشی از دولت را تشکیل می دهند از آن با تعابیری چون  « خطرناکترین جریان درچهارصد سال گذشته » ، « جریانی درصدد براندازی » ، « جریانی فرماسونری » و یا « آفرینندگان فتنه بزرگتر » و امثال آن تعبیر کرده اند که تمرکز قابل توجه و توان زیادی برای تحلیل وتثبیت آن صرف شده است و از طرفی فرصتی برای بازسازی جریان خطرناک فتنه با محوریت « کارگزاران » را فراهم آورده است .

ولی سخن صریح رهبرمعظم انقلاب اسلامی در اینباره و جدا دانستن این جریان از جریان براندازانه و تقلیل آن به قضیه ای درون جبهه خودی و تعبیر « اختلاف نظر ، اختلاف سلیقه ، اختلاف عقیده  » از آن گویای نظرمتفاوت معظم له با نظرات داغ این روزها می باشد.

خصوصاً که معظم له در ادامه می فرمایند:

« يك مسئله اين است كه اگر يك كسى يك حرف غلطى زد، آيا كسى بايد به او جواب بدهد يا نه؟ خب، بله معلوم است. جواب دادن به حرف غلط، شيوه‌ى خودش را دارد، راه خودش را دارد، كار خاص خودش است. يك وقت هست كه حالا كه كسى يك حرف غلطى زد، ما بيائيم مثلاً صدجا اين حرف غلط را تابلو كنيم، شعار كنيم كه آقا، فلانى اين حرف غلط را زد، تا همه بدانند. اين است كه اشتباه است، خطاست. من با حركت روشنگرانه از سوى هر كسى، از سوى هر نهادى، هيچ مخالفتى ندارم، بلكه علاقه‌مندم و معتقدم به مسئله‌ى تبيين. يعنى اصلاً جزو راهبردهاى اساسى كار ما از اول، مسئله‌ى تبيين بوده است. تبيين لازم است؛ اما اين معنايش اين نيست كه ما به اختلافات درونى، هى دامن بزنيم. مراقب باشيد. اين را همه بايد مراقب باشند؛ بخصوص سپاه. سپاه مراقب باشد.»

( قبل )

آنچه که در کف این ماجرا ایشان بر آن اذعان دارند وجود حرف ها ی غلط و نادرستی  در آنسو می باشد که باید هم وزن آن به آن پرداخته شود و نقد علمی ومستدل گردد ولی فراتر رفتن و تبدیل شدن آن به جنجالی سیاسی واختلاف انگیز در جهت تخریب مواضع خودی وشادمانی دشمن این همان کار خطا و اشتباهی است که متأسفانه خیلی از ما گرفتار آن شده ایم .


عدم مماشات امام خامنه ای دربرابر جریان انحرافی «کارگزاران »:

آنانکه با روش ولایی رهبر عزیزمان آشنا هستند به یاد دارند که اماممان در سال هفتادو پنج و هم زمان با زایش جریان انحرافی «کارگزاران » در دولت  «آقای رفسنجانی » - که به آشکار خود را « لیبرال مسلمان » می خوانند - ایشان هشدار دادند که :

«مبادا کسانی داخل مجلس بروند که گیرنده های آنها منتظر فرستنده قوی آمریکا و غرب باشد . مبادا کسانی به مجلس بروند که آنتنهای خود را به آن سمت تنظیم کرده باشند و هرچه از آنجا می آید بگیرند و در داخل به زبان دیگری منتشر و منعکس کنند همه نگرانی من از این است ... بله یک جریان ضد انقلابی ضد دینی  ادعایی لیبرالیزم وابسته در داخل کشور ما وجود دارد. »

( دیدار با فرماندهان ارتش در آستانه 29 فروردین / صبح  4 اردیبهشت 1375)

 این سخنان بی پرده و هشداردهنده مربوط است به  دور دوم انتخابات مجلس پنجم که رقابت تنگاتنگی بین نامزد کارگزاران و عناصر انقلابی پیش آمده بود ولی آن زمان بر خلاف تصریحی که مقام ولایت داشتند موج آفرینی های امروز از سوی جبهه خودی در مقابله با آنان انحراف پیش نیامد و کارگزاران تا تسخیر سنگر ریاست جمهوری هم پیش آمدند.

پرهیز از هو و جنجال آفرینی :

حال نیز علیرغم سروصدای فراوان و بزرگنمایی های اخیر شاهدیم که رهبر شجاعمان که ملاحظه هیچ شخص و جریانی را تاکنون نداشته و به افشای انحراف در هر زاویه ای از نظام مقیَد هستند جریان اخیر را که فکرو ذکر بسیاری از ما را مشغول کرده است را خارج از دایره براندازی دانسته و پرداختن بیش از حد و جار زدن حرف غلط و جنجال آفرینی پیرامون آنرا موجب خشنودی دشمن می دانند :

« همين اوضاعى را كه توی كشور هست، مى‌بينيد كه متأسفانه اين عليه آن، آن عليه اين؛ و دستگاه‌هاى خارجى چه خوشحالى‌اى ميكنند؛ تحليل ميگذارند رويش: بله، بينشان اختلاف افتاد، نابود شدند، از بين رفتند(!) آرزوهاى خودشان را هى مرتباً تكرار ميكنند. خب، پيداست كه اين مسئله نقطه‌ى ضعف ماست. نبايد بگذاريم اين نقطه ضعف ادامه پيدا كند يا افزايش پيدا كند. اينها را بايد توجه داشت. حركت، حركت متين، مستدل و مستند باشد. اگر كسانى اختلاف‌نظرهائى دارند، با استدلال بيان كنند. عرض كردم، من معتقد به تبيين هستم ...  اگر هو و جنجال وارد شد، حرف منطقى را هم خراب خواهد كرد. ممكن است چهار نفر جذب شوند، اما چهار نفر آدم هوشمندتر دفع ميشوند. اين، حرف ماست؛ اين، عرض ماست.»

 ( 13/4/90 دیدارا با سپاه )

در جو ملتهبی که با چاشنی اتهام زنی به جریان مذکور پیش آمده بود و در این میان حتَی برخی از مقامات قضایی کشور که خود در ماجرای دادگاههای فتنه 88 ، پخش اعترافات متهمان که دامن آقازادگان و کارگزارانی ها را گرفته بود را برای حفظ آبروی افراد مانع شدند ولی خود از « فساد جنسی جریان مذکور » تا « فساد مالی چند تن از نزدیکان رئیس جمهور » در مصاحبه های رسمی خبر می دادند رهبر معظم انقلاب اسلامی هشدارداده و فرمودند :

«  قوه‌ى قضائيه با متهم مواجه است. يك نفرى متهم به يك معنائى ميشود؛ قوه‌ى قضائيه وظيفه دارد از راه‌هائى كه قانون معين كرده، برود تحقيق كند، تفحص كند و مشخص كند كه اين اتهام وارد است يا وارد نيست. صرف متهم شدن كه جرم نيست. به هر كسى ممكن است يك اتهامى وارد شود. تا وقتى كه از طريق قانونى جرم ثابت نشده است، نه در خود قوه، نه در بيرون قوه، نه در تريبونها و منبرهاى رسمى، نه در وسائل ارتباط جمعى، كسى حق ندارد آبروى يك مسلمانى را ببرد؛ اين بسيار مسئله‌ى مهمى است. »

( 6/4/90 دیداران با قوه قضاییه )

 

جریان سازی اخیر ، ترفند فتنه گران برای تسخیر مجلس نهم :

با دقت منصفانه به این مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنار برخورد بدون چشم پوشی ایشان با فتنه گران 88 و بازخوانی مکرر گناه بزرگ آنان و تذکر ایشان بر برنامه ریزی ادواری دشمن برای ایجاد فتنه ای از همان جنس ، باید انصاف داد که بخشی از جبهه خودی به بهانه فکر غلط و یا روش اشتباه برخی از دولتیها به جای مقابله ی  به جا ، احساساتی عمل کرده و آنرا به معضل اصلی نظام تبدیل کرده اند . ودر کنار این نیز شاهد شکل گیری ستادهای انتخاباتی « کارگزاران » در کنار دیدارهای کاری آقای رفسنجانی با عناصر فتنه چون « مجمع قلابی مدرسین » و امثال آن بوده ایم و از همه مضحک تر  که این اختلافات به طلبکاری وشاخ و شانه کشیدن افرادی چون « خاتمی » مجرم اصلی فتنه 88 برای نظام منجر شده است .

جریان سازی اخیر نشان دهنده طراحی پیچیده ای است که با تقصیر و بهانه تراشی بخشی از دولت و با هیاهو وجنجال نفوذی ها در جبهه اصول گرایی به جایی رسیده است که هرگونه وابستگی به رئیس جمهور محترم نیز گناهی نابخشودنی انگاشته شده است این در صورتی است که اکثر منتخبینی که در جبهه اصولگرایی شناخته می شوند در دور قبل با انتساب خود به رئیس جمهور ضریب احتمال انتخاب خود را بالا بردند که طراحان مکار با تخریب این شاخصه در عوض در این آشفتگی به بازسازی خزنده جریان خطرناک فتنه با فرماندهی کارگزاران می پردازند .

شواهد حاکی است که جریان انحرافی کارگزاران به محوریت آقای رفسنجانی به تسخیر  مجلس بیش از ریاست جمهوری امیددارند که حساسیت این انتخابات مجلس را می توان از اشاره اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند :

« اول انقلاب خدمت امام رفتيم، براى اينكه يكى از بزرگانِ بين خودمان را به عنوان رئيس جمهور به امام معرفى كنيم تا امام ايشان را قبول كنند و ما بيائيم ايشان را در حزب جمهورى اسلامى به عنوان رئيس جمهور مطرح كنيم. امام به دليلى قبول نكردند. بعد به ما گفتند كه برويد سراغ مجلس؛ مجلس مهم است. از نگاه رهبر انقلاب و بنيانگذار اين نظام و پديد آورنده‌ى اين مجموعه، مجلس يك چنين جايگاهى دارد. »

( 8/3/90 دیدار نمایندگان )

در کنار تبیین بدون جنجال از پدیدآورندگان بی شرم فتنه 88 که برخی هنوز جایگاهی دارند نباید صرف نظر کرد و همینطور از ظرفیت انتخابات مجلس برای گسترش فتنه در کل کشور نباید غافل ماند و همچنین ازحیله فتنه گران برای کوتاه کردن مدَت ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد و مجرم نشان دادن ایشان نباید گذشت و در این برهه حساس باید روش برخورد با پدیده های سیاسی را نیز از اماممان گرفته و به دور از احساسات مراقب پدیده خطرناک واسطه انگاری برای رهبری معظم انقلاب اسلامی باشیم به این معنا که هیچ شخصیت مورد تأیید ایشان را بازگوکننده منویات ایشان ندانیم چنانچه معظم له این کار را « گناه کبیره » دانستند بلکه به سخنان واضح ایشان در مسائل روز رجوع کرده و آنرا به کار گیریم .

مسعود شفیعی کیا

چهارم شعبان 1432

15/4/90 (سال جهاد اقتصادی )

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی