اوج گیری دوباره تخریب ها علیه جبهه پایداری با صدور فرمان حمله از سوی ساکتین فتنه

عصر امروز: با نزدیک شدن به زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات و اوج گیری دوباره رقابت های انتخاباتی و در حالی که بر خلاف اکثر نظر سنجی های ساختگی تقریبا تمام افراد لیست جبهه پایداری به مرحله دوم انتخابات راه یافته اند انتشار یک گزارش مغرضانه در هفته نامه "شما" ارگان رسمی حزب موتلفه تخریب ها علیه جبهه پایداری را وارد فاز تازه ای کرد.

اين هفته‌نامه که پيش‌تر با ارائه آمارهايي غير واقع مدعي شده بود مشهورترين فرد ليست جبهه پايداري، در نظرسنجي‌ها پس از غيرمشهورترين افراد ليست جبهه متحد قرار دارد، حال با دیدن استقبال گسترده مردم از گفتمان جبهه پایداری حجم تخریب ها را گسترش داده و تلاش دارد تا به هر نحو ممکن از راهیابی تعداد بیشتری از اعضای این لیست به ساختمان بهارستان جلوگیری کند.

اين نشريه در اولين شماره سال جديد، با تیتر درشت «سازش انتخاباتي جبهه پايداري و جريان انحرافي؟» طي تحليلي نوشت: «موضع مخالف ديروز با جريان انحرافي و همراهي امروز و ابهام در مواضع فردا، اين سؤال را مطرح مي‌کند که آيا دو جريان حامي دولت نهم که در سال ۹۰ چهره متقابل از خود به نمايش گذاشته بودند، از ابتدا مشغول جنگي زرگري بوده‌اند و اينک به سازش با يکديگر رسيده‌اند و يا...» و در ادامه مي‌نويسد: «پاسخ به اين پرسش، شاه‌کليد فهم تعاملات سياسي در سال ۹۱ و دورخيز جناح‌ها براي انتخابات رياست جمهوري خواهد بود.»

این در حالی است اولا جبهه پایداری بارها اساس تشکيل خود را مقابله با جريان انحرافي اعلام کرد و با حضور در رقابت‌ها، جريان انحرافي زمين‌گير شد و نتوانست حتي به تعداد انگشتان يک دست هم نماينده به مجلس بفرستد.

ثانیا جبهه پايداري از پشتوانه شخصيتي همانند آيت‌ا... مصباح برخوردار است که امام خامنه‌اي عقبه تئوريک نظامش مي‌خواند و او را به علامه طباطبايي و شهيد مطهري تشبيه مي‌کند؛ حال اگر اين جبهه منحرف باشد، پس راه مستقيم و درست را از کجا بايد يافت؟!

جالب است که يکي از مهم‌ترين دلايل آن‌ها بر ادعاي واهي سازش انتخاباتي جبهه پايداري با جريان انحرافي، اعتراف روزنامه ايران درباره جبهه پايداري است که نوشته است: «جبهه پايداري از نيروهاي اجتماعي تشکيل شده که در انتخابات سال ۸۴ و ۸۸ جزو مهم‌ترين حاميان گفتماني دولت محسوب مي‌گرديد.»

به‌راستي اگر چنين استدلالي صحيح باشد، بايد گفت جبهه متحد هم با جریان فتنه ارتباط تشکیلاتی دارد؛ چرا که در همان روزهای پیش از مرحله اول انتخابات برخی از رسانه های اصلاح طلب هر روز با تیترهای درشت از "پیروزی قاطع لیست جبهه متحد در سراسر کشور" خبر می دادند.

توجه به اين نکته مهم ضرورت دارد که يکي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اصول‌گرايي، ولايت‌پذيري و تبعيت از توصيه‌ها و فرامين ولي فقيه است و البته مشخص است که مراد از ولايت‌پذيري، التزام عملي به ولايت است.

رهبر معظم انقلاب، خواهان انتخابات رقابتي آن هم رقابت سالم هستند و از هرگونه تخريب نهي کرده‌اند. حال باید دید رويکرد تخريبي عليه جبهه پايداري از طرق مختلف مانند نظرسازي‌هاي وارونه ؛ انتساب اين جبهه به جريان انحرافي و اتهام تندروي و اسلام آمريکايي براي تضعيف جبهه پايداري استفاده کردند چگونه با ولایت پذیری قابل جمع است؟

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی