اعترافات عسگراولادی درباره جایگاه و ماهیت جبهه پایداری

از زمانی که جبهه پایداری انقلاب اسلامی با سخنرانی پدر معنوی خود حضرت علامه مصباح یزدی  اعلام موجودیت کرد، ابتدا رسانه های بیگانه و اصلاح طلبان و بعدها متاسفانه برخی از اصولگرایان هجمه های تندی را علیه این جبهه انقلابی براه انداختند. هجمه هایی که هیچ بوئی از اخلاق و انصاف نداشت و یادآور تخریب های گسترده علیه حضرت علامه مصباح یزدی در دوران شوم اصلاحات بود. اما امروزه پس از پایان انتخابات نهم مجلس شواری اسلامی و موفقیت چشمگیر اصولگرایان و اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر جریان فتنه و انحراف، همه کسانی که در رقابتهای انتخاباتی مجلس نهم، تخریب علیه جبهه پایداری و اعضای آن را وظیفه شرعی(!) و انقلابی(!) خود می دیدند، قدری به انصاف نزدیکتر شده اند و اظهاراتی کاملا متفاوتی نسبت به رویکردهای قبلی خود مطرح می کنند که نشان از بی اخلاقی این دوستان مدعی اصولگرایی در اظهار نظرهای دیروزشان در عرصه انتخابات مجلس نهم بوده و از سوی دیگر مظلومیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی در آن ایام سخت را اثبات می کند.

به گزارش سرویس سیاسی بی باک،  نام حبیب الله عسگراولادی مسلمان با سیاست و اقتصاد ایران عجین شده به گونه ای که عده ای با شنیدن اسم وی دلشان روانه بازار می شود و عده ای دیگر پیرمرد سختی کشیده ای را تصور می کنند که برای دفاع از ارزشهای اسلامی و آرمانهای انقلابی خود سالها زندان رژیم پهلوی را تحمل کرده که به نقلی نهایتا بعد از 13 سال حبس از محکومیت حبس ابد خود با تقاضای عفو از زندان آزاد شد و بعدها این امر به عنوان یک تاکتیک برای گسترش مبارزه از زندان به بیرون نام نهاده شد. 
 
عسگراولادی از نامزدهای چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران و وزیر بازرگانی در دولت اول میرحسین موسوی بوده . وی از اعضای کهنه کار و شاخص حزب موتلفه اسلامی و دبیر کل سابق این حزب می‌باشد.
 
بسیاری از اعضای شاخص حزب موتلفه در ایام انتخابات مجلس نهم بدترین تخریب ها و بداخلاقی ها را علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعمال کردند اما این موضوع به هیچ وجه باعث نشد تا اعضای جبهه پایداری به سبک موتلفه از شایعات برای تخریب اعضای این حزب استفاده کنند و همواره سعی کردند با الگوگیری از منش اخلاقی و اسلامی بزرگان، تنها به معرفی و ترویج گفتمان اصیل خود بپردازند که نتیجه این رویکرد اخلاقی جبهه پایداری نیز در اقبال مردم به این جبهه کاملا مشهود و واضح شد به گونه ای که همه نمایندگان سابق جبهه پایداری در تهران به مجلس نهم راه یافتند اما موتلفه باوجود صرف هزینه های زیاد حتی از فرستادن دبیرکل و قائم مقام این حزب به مجلس نهم عاجز بود.
 
حال که انتخابات مجلس نهم به پایان رسیده است و همگان نتیجه اخلاقمداری اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی را بوضوح مشاهده کردند، حیب الله عسگراولادی به حقایقی تصریح می کند که اعضای حزب موتلفه در رقابتهای انتخاباتی خود برای فریب افکار عمومی صریحا آنرا انکار می کردند.
 
اعترافات عسگراولادی درباره جایگاه و ماهیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی

عسگراولادی در پاسخ به سئوالات یک رسانه که صرفا ادعاهای تخریبی قبلی اعضای موتلفه را تکرار می کرد، پاسخهای متفاوتی داده است که نشان از بازگشت احتمالی حزب موتلفه به اخلاقمداری و انصاف می باشد که بی باک بخشی از این گفتگو در ادامه تقدیم می کند.

سئوال: توجه دارید که اصولگرایان در آستانه رقابت‌های انتخاباتی مجلس شورای اسلامی، به دو گروه جبهه پایداری و جبهه متحد تقسیم شدند. هر چه به انتخابات نزدیکتر شدیم مواضع دو گروه علیه یکدیگر بیشتر شد. اولا ارزیابی حضرت عالی از وضعیت کنونی اصولگرایان چیست؟ آیا اصولگرایان به تکه‌های آیینه‌ای تبدیل شده‌اند که از حاصل آن باید کل این مجموعه را دید؟



عسگراولادی: اصولگرایان در آستانه برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تصور می‌کردند دوم خردادی‌ها به صورت یک ضلع نیرومند در انتخابات نهم حضور پیدا می‌کنند لذا اندیشه وحدت و همگرایی اصولگرایان شکل گرفت اما به تدریج که جلو رفتند مشاهده کردند دوم خردادی‌ها نمی‌توانند به عنوان یک ضلع نیرومند در انتخابات مطرح باشند. شناخت مردم از بی مهری‌های دوم خردادی‌ها باعث شد که در انتخابات نهم مردم از آنها عبور کنند. لذا اضلاع اصولگرایی ترجیح دادند یک رقابت جدی را بین خود تعریف کنند و رقابت‌هایی در مجموعه اصولگرایان یا جبهه متحد شکل گرفت در حقیقت یک دو گانه ای از رقابت‌ها در درون اصولگرایان شکل گرفته است که می‌تواند اساس و مدل رقابت انتخاب‌های آینده باشد. بنابر این مردم در نگاه به اصولگرایان در انتخاب نهم ترجیح دادند افراد تازه نفسی را به مجلس بفرستند لذا بیش از دو سوم مجلس تغییر کرد.
( گفتنی است برخی اصولگرایان برای از میدان خارج کردن اعضای جبهه پایداری و متقاعد کردن اعضای آن به وحدت همواره از خطر اصلاح طلبان سخن به میان می آورند اما اعضای جبهه پایداری از همان ابتدا این موضوع را صرفا یک بهانه قلمداد کردند و هیچ توجیه و ضرورتی برای همسفره شدن با برخی ساکتین فتنه را نپذیرفتند و حضور جداگانه جبهه پایداری در عرصه انتخابات را نه تنها مضر به حال اصولگرایی بلکه موجب رونق بخشیدن به بازار انتخابات و پایداری بر ارزشها و آرمانهای انقلابی خود دانستند که امروزه بعد از پایان انتخابات مجلس نهم آقای عسگراولادی که حزبش در صف مقدم تخریبها علیه پایداری بود صریحا به بی خطر بودن اصلاح طلبان در انتخابات اخیر و درستی مدل اتخاذی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعتراف می کند)
 
 




سئوال: اساساً چرا اصولگرایان نتوانستند صدای واحدی در انتخابات داشته باشند؟ این تقسیم‌بندی تاکتیکی بود یا اختلافات جدی است؟



عسگراولادی: لزومی نداشت صدای واحدی از اصولگرایان در سپهر رقابت‌های انتخاب نهم شنیده شود. ما یک رقابت جدی، سالم و قانونمند را پشت سر گذاشتیم و فکر می‌کنیم همه از آن راضی باشند.
 
( این اظهارات عسگراولادی در حالی مطرح می شود که برخی اصولگرایان و اعضای حزب موتلفه بارها جبهه پایداری را متهم به وحدت شکنی و  همراهی با انحراف متهم کرده و از ضروت وحدت سخن به میان آورده بودند)


سئوال: یکی از گروه‌های تشکیل شده به نام جبهه پایداری، از یک سو داعیه‌دار اصولگرایی ناب بود و از دیگر سو خود را حامی دولت آقای احمدی نژاد نشان می‌داد. در حالی که اغلب اصولگرایان انتقادات جدی به ایشان و خصوصا اطرافیان و حامیان ایشان دارند. حضرتعالی این دو گانگی را در اتخاذ مواضع جبهه پایداری چگونه ارزیابی می‌کنید؟



عسگراولادی: جبهه پایداری یک ضلع نیرومند در رقابت انتخابات گذشته بود. آیت الله خوشوقت و آیت الله مصباح نقش پدری را در این جبهه بازی می کردند. ما انتقادهای صریحی از آیت الله مصباح و دیگر اعضای جبهه پایداری علیه دولت داریم. این برداشت شما صحیح نیست منتهی شیوه برخورد با دولت و نحوه نقد آنها با جبهه متحد متفاوت است. ما در هر دو جبهه رعایت حریم اصول را می بینیم و این نعمت بزرگی است که باید پاس داشت.

( گفتنی است، با اینکه حضرت علامه مصباح یزدی حمایتهای مکرر و قاطعی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی داشته اما آقای حمید رضا ترقی ، معاون امور بین الملل  حزب موتلفه چندی پیش و در گفت و گو با یک رسانه مدعی شده بود جبهه پایداری هنوز لیدر قطعی ندارد و ادعای اعضای این جبهه مبنی بر داشتن پایگاه قوی مردمی قابل قبول نیست چرا که اکثریت اعضای این جبهه در مرحله اول انتخابات از سوی مردم رد شده اند(!!!)

ترقی همچنین در ادعایی عجیب که نشان از عدم توانایی ایشان در محاسبات ساده ریاضی می باشد؛ مدعی شده بود که راه یافتن تنها 11 نفر از اعضای جبهه پایداری به مرحله دوم انتخابات نشان می دهد که ادعای آنان مبنی بر مقبولیت در میان بدنه مردمی تا چه اندازه قابل قبول و پذیرفتنی است! 

در ادامه تخریب های صورت گرفته از سوی حزب موتلفه علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی، دبیرکل حزب موتلفه چندی پیش و در آستانه دور دوم انتخابات مجلس نهم  به نوعی پشت پرده جبهه پایداری را جریان انحرافی معرفی کرده بود.


محمد نبی حبیبی که در اجلاس سراسری دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی سخن می گفت در ادامه در خصوص نقاط ضعف جبهه پایداری اظهار داشت: نقاط ضعف اساسی در جبهه پایداری وجود دارد. آیت الله مصباح در خصوص قهر رئیس جمهوری در سال گذشته فرموده بودند که اگر حمایت از آقای احمدی نژاد مستلزم ترویج مشایی می شود ، حمایت از احمدی نژاد حرام است.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: الان جبهه پایداری پشتیبان آقای احمدی نژاد است، سوال ما از جبهه پایداری این است که مگر شما مرید آیت الله مصباح یزدی نیستید؟ مگر احمدی نژاد از مشایی حمایت نمی کند؟ احمدی نژاد منهای مشایی وجود ندارد و چرا شما حمایت خود را پنهان می کنید."

از سوی دیگر کمتر از یک ماه مانده به انتخابات دور دوم مجلس نهم، نشریه " شما" بعنوان هفته نامه رسمی حزب موتلفه با یادداشتی تحت عنوان " سازش انتخاباتي جبهه پايداري و جريان انحرافي؟" مخالفت جبهه پایداری با جریان انحرافی را جنگ زرگری می خواند و این تخریب  و دروغ پراکنی آشکار بلافاصله مورد استقبال برخی رسانه های حامی ساکتین فتنه قرار می گیرد.
با همه این دروغ پراکنی ها و تخریبه های گسترده حزب موتلفه علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی، دبیرکل این حزب چند روز مانده به انتخابات دور دوم مجلس نهم  در فرار به جلویی مضحک در واکنش به ادعای عجیب یک خبرنگار مبنی بر تخریب موتلفه از سوی افراد منتسب به جبهه پایداری؛ با لحنی تهدید آمیز ادعا کرد: ما چند ماه سکوت کردیم اما بعد تصمیم گرفتیم برای یک بار در پاسخ به اتهامات و تخریب‌ها حرف‌های خود را بیان کنیم. اما اگر قرار باشد دوباره تخریب‌ها ادامه یابد، دیگر سکوت نخواهیم کرد.

حال این اعترافات و اظهار نظرهای پس از انتخاباتی عسگراولادی را چگونه می توان با ادعاها و تخریبهای دیروز اعضای این حزب علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی توجیه کرد؟! )

سئوال: نتایج انتخابات مجلس بیانگر پیروزی اصولگرایان است. جبهه متحد اصولگرایان تاکید دارد توانسته پیروز اصلی این انتخابات باشد. از لابه‌لای سخنان اعضای آن نیز مشهود است که آنها درصدد هستند، از یک سو جهت مجلس را تغییر بدهند و از دیگر سو روابط مجلس و دولت را گرم تر کنند و یک سال پایانی دولت، همراه آقای احمدی‌نژاد و سیاستهای آن باشند. به نظر شما آیا جبهه پایداری می‌تواند برای اصولگرایان خط و مشی تعیین کند؟



عسگراولادی: ما نیاز داریم نوع گفت و گو بین اضلاع اصولگرایی در مجلس آینده مدیریت شود تا به گفتمان اصولگرایی آسیب وارد نشود. همه توجهات باید به گفتمان پیشرفت، خدمت و عدالت معطوف شود و از برخوردهای کاهنده پرهیز کنیم. ما باید کمک کنیم دولت آخرین سال خدمت خود را با خاطره‌ای خوش در اذهان مردم سپری کند، فکر می‌کنم این فکری است که همه روی آن اجماع دارند.


سئوال: آیا جهت‌گیری مجلس نهم نسبت به دولت تغییر خواهد کرد؟



عسگراولادی: مجلس نقد مشفقانه به دولت را ادامه می‌دهد و به وظایف قانونی خود عمل می‌کند. ممکن است برخی بخواهند در این نقد و نظارت شکاف خود را پیگیری کنند من فکر می‌کنم به اندازه کافی عقلانیت سیاسی در مجلس وجود دارد که این فکر صورت نگیرد، شکاف بین قوا یک راهبرد جنگ نرم دشمن علیه نظام است باید با هوشیاری از آن عبور کنیم و آلت دست دشمن نباشیم.


( گفتنی است؛ در برهه ای که کشور نیاز به آرامش داشت و جبهه پایداری از ضرورت تعامل قوا با یکدیگر برای ناامید کردن دشمنان نظام سخن می گفت، عده ای آنرا بهانه ای برای انتساب این جبهه به جریان انحرافی قرار می دادند اما حال که فضای رقابت به اتمام رسیده، موتلفه راه انصاف و واقع گرایی را در پیش گرفته است که البته جای تقدیر دارد. )
سئوال: ارزیابی شما از عملکرد دولت دوم آقای احمدی‌نژاد در بخش‌های اقتصادی چیست؟



عسگراولادی: دولت کار خود را دنبال می‌کند، نقاط ضعف و قوت آن باید احصاء شود. در مجموعه دولت اراده ای برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور وجود دارد باید آن را ارج نهاد. اگر دولت در چارچوب‌های قانونی حرکت کند ما مشکل چندانی نخواهیم داشت.

( این درست همان نکته ای است که دکتر زارعی از اعضای شاخص جبهه پایداری انقلاب اسلامی مدتها پیش به آن تاکید کرد. 
دکتر زارعی پس از اینکه به تخریب نشریه حزب موتلفه علیه جبهه پایداری انتقاد کرد و گفت " استدلال هایی که دراین مقاله به آن استناد شده است ناشی ازعقب ماندگی فکری است که در شیوه نگارش این مقاله به کاربرده شده است." در ادامه اذعان داشت: "جبهه پایداری اساسا ازابتدای تاسیس بر این عقیده استوار بوده است که ازخدماتی که دولت نهم و دهم در راستای خدمت به مردم انجام داده است بایستی تقدیر کرد ولی هرکجا که جریان انحرافی وجود داشته که خلاف گفتمان امام و رهبری مسیر خود را طی کرده است به مخالفت با آن پرداخته است از این رو جبهه پایداری هیچ گونه عقد اخوتی با جریان انحرافی ندارد.)

گفتنی است؛ عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر پس از انتخابات دور اول مجلس نهم اظهار داشت: به طور كلي جامعه از حزب موتلفه خيلي رضايت ندارد و اين موضوع به جبهه متحد ضربه‌اي را وارد كرد. 

وی همچنین افزود: دليل عدم رضايت مردم از موتلفه هم براي من و هم براي جامعه واضح است. بايد گفت موتلفه بيشتر اهل بهره‌برداري بود و من نمي‌خواهم اين موضوع را به كليت موتلفه تسري بدهم، اما موتلفه در طي اين سال‌ها بيشتر جايگاهي بوده كه عده‌اي توانستند از آنها بهره‌برداري‌هاي مختلف بكنند و اين لطمه‌اي به اعتبار موتلفه كه شخصيت‌هاي برجسته‌اي در آن بودند، وارد كرده است. 



این حامی جبهه متحد تصریح کرد: در سال‌هاي اخير وضعيت موتلفه به گونه‌اي بوده كه يك پناهگاهي براي افرادي كه دنبال بده‌بستان‌ها يا دادوستدها بودند، شده است. اين موضوع متاسفانه به اعتبار گروه لطمه زده و در انتخابات اين دوره هم مردم خيلي راضي نبودند كه در جبهه متحد اين افراد قرار بگيرند. در مورد آقاي باهنر هم مردم ايراداتي داشتند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی