رهبر معظم انقلاب در جامعيت، اعلم علما و مجتهدين است / ماجراي هديه كودكان سرخپوست آمريكايي براي امام(ره)
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران گفت: مقام معظم رهبري كه 40 سال قبل به درجه اجتهاد در علوم حوزوي رسيدند در حال حاضر از نظر جامعيت اعلم علما ...
به گزارش خبرگزاري دانشجو حجت الاسلام رحيميان در همايش «امام، دانشگاه و بيداري اسلامي» در دانشگاه علامه طباطبايي گفت: ولايت فقيه منشاء همه بيداريها و زمينهساز پيدايش آن در جهان است و اين ثمره پايداري نظام جمهوري اسلامي است.
يار ديرين حضرت امام(ره) با اشاره به اينكه 48 سال در خدمت بنيانگذار انقلاب اسلامي بوده است، تاكيد كرد: بنده با تمام اين شرايط ادعاي درك مقام حضرت امام را ندارم چرا كه بزرگي و عظمت ايشان به گونهاي بود كه براي من قابل درك نبود.
وي افزود: قبل از حضرت امام(ره) نيز مرجعيت و تمام مناسك ديني را داشتيم اما تاثيرگذار نبوديم و پيچ تاريخي زماني بود كه بحث ولايت فقيه مطرح شد و براي اولين بار در دنيا نظام مقدس جمهوري اسلامي تاسيس گرديد و رهبري نيز انقلاب را پيش برد.
رحيميان خاطرنشان كرد: دشمن به خوبي ميداند كه اگر ولايت فقيه نبود نهضت و جمهوري اسلامي شكل نميگرفت.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران با اشاره به اينكه بيست محور مشابه بين امام و رهبري دسته بندي كرده است، افزود: جامعيت در امام و رهبري تشابه بسياري به هم دارد.
وي تصريح كرد: مجتهد به فردي اطلاق ميشود كه جامعيت علوم حوزوي و مورد نياز از مقدمات تا فقه و اصول و فلسفه تا آگاهي نسبت به امور دنياي امروز خود را به خوبي درك كند.
رحيميان با اشاره به تعريف حضرت امام در باب اجتهاد تصريح كرد: در جلد 21 صحيفه حضرت امام(ره) ايشان ميفرمايند اجتهاد مصطلح در حوزهها كافي نيست بلكه يك فرد اگر نتواند مصلحت جامعه را تشخيص دهد و يا توانايي تشخيص افراد صالح را از ناصالح نداشته باشد و در امور اجتماعي و سياسي فاقد قدرت باشد مجتهد نيست و توانايي زمامداري جامعه را ندارد.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران در ادامه به بيان خاطرات و مواردي از جامعيت مقام معظم رهبري پرداخت و گفت: زماني نويسندگان رمانها خدمت رهبر فرزانه انقلاب رسيدند و ايشان بحثي راجع به رمان مطرح كرده و تفاوتهاي بين رمان آمريكاي لاتين، اروپاي شرق و غرب و ساير نقاط جهان را شمردند و تا جايي كه ريز شدند كه تفاوت رمان نويسندگان داخل فرانسه را نيز تشريح كردند و اين در حالي بود كه آقايان نويسنده در اوج تعجب قرار داشتند.
وي با اشاره به اينكه رهبري بيش از 1000 رمان خارجي را مطالعه كرده اند، خاطرنشان كرد: در مقوله سينما نيز در جلسهاي به اتفاق دوستان در خدمت ايشان بوديم كه واكاوي ايشان در باب سينماي امروز ايران و جهان اوج دقت و مطالعه ايشان را نشان ميداد.
رحيميان در ادامه به شناخت دقيق مقام معظم رهبري در باب سيره اهل بيت(ع) پرداخت و گفت: در زمان رياست جمهوري ايشان در طي 13 جلسه در خدمت ايشان بودم تا سيره حضرت سجاد (ع) در اختيار بنده قرار دهند به همين جهت شما در هر رشتهاي كه نگاه كنيد ايشان در قله و اوج قرار دارند.
يار ديرين حضرت امام(ه) ولايت فقيه را ولايت عدالت دانست و تاكيد كرد: از مهمترين شاخصههاي ولي فقيه قانونمداري است چرا كه حضرت امام(ره) از روز اول فرمودند كه تفاوت ولي فقيه با ديگر حاكمان در اين است كه ولي فقيه فقط در خدمت خداي متعال است در حالي كه حاكمان در خدمت گروهها، منافع و اميال خود هستند.
وي با اشاره به فتنه 88 افزود: در قضيه فتنه 88 شخصي كه به دليل توهين به رهبري در زندان بود به دليل گذشت و بخشش از سوي ايشان مورد عفو قرار گرفت و اين مطلب به دادگاهها ابلاغ شد و اين بيانگر اين نكته است كه رهبري مسائل مربوط به شخص خود را حتي نيم نگاهي نداشته و ندارد.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران در ادامه به دروغ بزرگ تقلب در انتخابات 88 پرداخت و تصريح كرد:در خصوص تقلب بارها خواسته شد تا شاكيان دلايل و مستندات خود را ارائه كنند كه چطور ممكن است 11 ميليون راي تقلب شده باشد با اين حال هر چه تلاش كرديم نيامدند.
رحيميان افزود: عليرغم سماجت و برخورد منفي ولايت براي اينكه راه را باز بگذارد مدت ارائه شكايت را تمديد كردند و حتي اگر مجددا نياز به تمديد ديگري بود اين امر ميسر ميشد تا واقعيت براي آقايان روشن گردد.
وي خاطرنشان كرد: فتنهگران به خوبي ميدانند كه اگر تمام امكانات وزارت كشور نيز بسيج شود امكان تقلب بيش از 800 هزار راي نيست پس چطور ممكن است با 11 ميليون تقلب مواجه شويم.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران با اشاره به جلسه خصوصي خود با رهبري افزود: رهبري در جلسهاي فرمودند گاهي كه براي كوهنوردي قبل از اذان صبح حركت كرده و به چراغ قرمز رسيديم در نيمههاي شب و خلوت خيابان هرگز از آن عبور نكرديم؛ ايشان بر اين نكته تاكيد داشتند كه رعايت قانون تسري بخش به ديگران است.
رحيميان با اشاره به نزديكي روز پدر به نقل خاطرهاي از حضرت امام(ره) پرداخت و گفت: امام همواره به حاج احمد آقا ميگفت تو را دوست دارم و تا در جهنم حاضرم بيام اما نه تا خود جهنم و اين به معناي دوستي فرزندان در حد و مرز شرع و براي رضاي خدا است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: امام زماني كه پاي نظام و نظم جامعه پيش ميآيد تا آخر بر روي آن پافشاري ميكردند حتي ايشان در ارتباط با فرزند سيد مصطفي نيز به مامورين گفته بودند اگر وي تسليم قانون نشد و از دست شما فرار كرد او را بزنيد.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران در ادامه به رافت و عطوفت حضرت امام اشاره كرد و افزود: بچههاي سرخپوست دبيرستاني در آمريكا كه براي امام هديهاي را تهيه كرده بودند با نامهاي كه سرشار از احساسات از طرف امام بود، مواجه شدند و نظير اين اتفاق براي دختر آلماني كه براي شنيدن نصيحتهاي حضرت امام(ره) مراجعه كرده بود اتفاق افتاد كه امام با عطوفت و مهرباني با ايشان برخورد كرد.
وي به بيان خاطرهاي از«ادوارد شواردنادزه»، وزیر خارجه شوروی در زمان گورباچف، با حضرت امام در جماران اشاره كرد و گفت: وي كه به دَم در اتاق حضرت امام(ره) رسيد ناخودآگاه متوجه شد كه اينجا بايد كفش هاي خود را درآورد، در اتاق صندليهايي كه از همسايگان قرض گرفته شده بود چيده بودند؛ در ادامه امام به گونهاي جلو آمد كه فرصت مُصافحه به هيچ كس را نداد.
رحيميان ادامه داد: لحن صحبت و لرزش دستي كه نامه گورباچف را به همراه داشت نشاندهنده اضطراب ادوارد شواردنادزه بود.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و ايثارگران ادامه داد: امام پس از خواندن نامه گورباچف توسط ادوارد شواردنادزه و مترجمش فرمود؛ من نامهاي نوشتم و انتظار دريافت اين جواب را نداشتم در حالي كه مترجم هنوز صحبتش تمام نشده بود امام اتاق را ترك كردند كه اين اتفاق باعث ترس مسئولين وزارت خارجه شد.
وي در پايان گفت: امروز همگي در مييابيم كه پيش بيني امام(ره) درست از آب درآمد ايشان همواره به شوروي ميگفتند كه در باغ سبز غرب را باور نكنيد و هميشه با اطمينان مطرح مي كردند كه اسلام ابرقدرتها را به خاك ذلت مي كشاند و در ادامه همه ديديم كه گورباچف اذعان كرد كه امام فراتر از زمان و بالاتر از مكان خود قرار داشت.
ارسال کردن دیدگاه جدید