ترور دانشمندان هسته‌ای، جنگ خاموش علیه برنامه هسته‌ای ایران

به گزارش فارس روزنامه معتبر "گلوب ‌اند‌ میل" کانادا در مقاله‌ای‌، با بررسی روند ترورها علیه دانشمندان هسته‌ای کشورمان، این ترورها را جنگی خاموش ضد برنامه هسته‌ای ایران نامید.

کورینگ در ابتدای این مقاله می‌نویسد: در طول 28 ماه گذشته، حداقل 5 دانشمند یا مهندس ایرانی که از سوی آژانس‌های اطلاعاتی غرب با برنامه هسته‌ای جنجالی ایران مرتبط تشخیص داده شده‌اند، هدف ترور قرار گرفته‌اند.

• ترورها بخشی از یک نبرد عمدی و برنامه‌ریزی شده است

یکی از این افراد، داریوش رضایی‌نژاد بود که مهندس الکترونیک بوده و در مجتمع تحقیقات امنیت ملی ایران کار می‌کرد. جولای گذشته او به همراه همسرش و پس از برداشتن فرزند خود از مهدکودک در حال رانندگی به سمت خانه بود. زمانی که آن‌ها به ورودی خانه رسیدند، دو نفر که عینک آفتابی به چشم داشتند، به آن‌ها نزدیک شده، اسلحه کشیده و شروع به تیراندازی کردند.

 

 

نویسنده این مقاله سپس به صحبت‌های خانم پیرانی همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد اشاره کرده و می‌نویسد: هیچ گروه یا کشوری مسئولیت هیچ‌یک از ترورهایی را که بر ضد دانشمندان ایرانی انجام شد را بر عهده نگرفته است. واضح است که این کشتارها بخشی از یک مبارزه عمدی و برنامه‌ریزی شده است.

• ترورها تاکتیکی خونین برای انتقام‌گیری از برنامه هسته‌ای ایران

کورینگ سپس به مذاکرات بغداد بین ایران و گروه 5+1 اشاره کرده و عنوان می‌کند که این مذاکرات به همراه تحریم‌هایی که ضد ایران وضع شده، چهره عمومی تاکتیک‌هایی است که غرب در تلاش برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای در پیش گرفته است. وی سپس می‌نویسد: اما مجموعه حملاتی که به دانشمندان ایرانی نظیر آقای رضایی‌نژاد، و آن هم اغلب در روز روشن و در محل‌های عمومی پایتخت انجام می‌گیرد، عمدتا به عنوان تاکتیکی خونین با هدف انتقام‌گیری از برنامه هسته‌ای ایران، شناخته می‌شود. برنامه حملات سایبری هم که در قالب ویروس "استاکس‌نت" معرفی شد، و بر اساس گزارش‌ها هدف آن ارسال ویروس به سانتریفیوژهای غنی‌سازی ایران و تخریب آن‌ها است، دیگر جنگی است که به موازات ترورها انجام می‌گیرد.

 

 

مقامات ایرانی عنوان می‌کنند که اگر این اتفاق در آمریکا و بر ضد دانشمندان آمریکایی رخ می‌داد، خشم و ناراحتی شدیدی ضد عملیات‌های تروریستی ابراز می‌شد.

با این حال، در ماه ژانویه و در جریان ترور مصطفی احمدی روشن استاد و دانشمند علوم هسته‌ای مقامات آمریکایی تنها ابراز تاسف کرده و این عملیات را تروریستی نخواندند. "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا نیز تنها به انکار دخالت آمریکا در این عملیات بسنده کرد.

• همه اتهامات متوجه اسرائیل است

در این میان، همه سوظن‌ها نسبت به اسرائیلی است که خود تسلیحات هسته‌ای دارد و ایران را نیز به حمله هوایی به تاسیسات هسته‌ای تهدید کرده است. اسرائیل هنوز دست داشتن خود در حمله به دانشمندان ایرانی را رد نکرده است. نویسنده این مقاله همچنین گروهک منافقین را دست پرورده آمریکا و کشورهای غربی دانسته و این سازمان تروریستی را دیگر گروهی می‌داند که از دید مردم ایران مسئول این ترورها است.

هفته گذشته فردی به نام "مجید جمالی فشی" که به جرم ترور "مسعود علیمحمدی" استاد فیزیک دانشگاه تهران، اعدام شد. وی در دادگاه خود که تابستان گذشته برگزار شده بود، اعتراف کرده بود که به "تل آویو" سفر کرده و از سوی موساد آموزش دیده است. برخی بر این باورند که این اعترافات تحت فشار بوده است. اما 3 ماه پیش بود که شبکه تلویزیونی "ان‌بی‌سی" آمریکا از آموزش نیروهای گروهک مجاهدین خلق از سوی موساد و آژانس‌های اطلاعاتی اسرائیل خبر داد، که این آموزش‌ها با هدف شرکت این افراد در عملیات‌های ترور انجام می‌گیرد.

 

 

• ترورها با هدف ایجاد ارعاب انجام می‌گیرد

نویسنده این مقاله عنوان می‌کند که ترور این دانشمندان جدا از اینکه واقعا در برنامه هسته‌ای ایران نقش داشته‌اند یا خیر، با هدف ارعاب دیگر دانشمندان و مشکل کردن کار حکومت ایران در جذب دانشمندان هسته‌ای انجام می‌گیرد.

• نام شهید علیمحمدی از سال 2005 در لیست ترور منافقین بوده است

این روزنامه کانادایی سپس عنوان می‌کند که نام شهید علیمحمدی از سال 2005 در لیست ترور گروهک مجاهدین خلق قرار گرفته است. همکاران وی در دو موقعیت یکی در سال 2005 در انگلیس و یکی در سال 2007 در ایتالیا، از سوی مامورین آژانس‌های اطلاعاتی در رابطه با تحقیقات و مقالات پروفسور علیمحمدی مورد سوال قرار گرفته‌اند.

نویسنده این مقاله نهایتا به نامه خانم پیرانی که به دبیر کل سازمان ملل در اعتراض به عدم واکنش جهانی به این ترورها اشاره کرده و عنوان می‌کند که "آرمیتا" دختر شهید رضایی‌نژاد هنوز هم هر روز تصاویری از صحنه ترور پدر  خود نقاشی می‌کند.

 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی