اعتراف رویترز به شکست تحریمهای نفتی علیه ایران

سناریوی از پیش شکست خورده ی تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران این روزها برای همه دولتهای غربی واضح و روشن می باشد اما غربیها در درون خود تنها در زمان و نحوه پذیرش این شکست به جمع بندیهای لازم نرسیده اند.

به گزارش  بی باک، رهبری های روشنگرانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای و استقامت،صبر و ولایتمداری مردم و دلسوزان نظام باعث گردیده تا با وجود تحريم‌هاي گسترده غرب علیه ایران بویژه تحریم های نفتي عيله کشورمان، روزانه گزارشات متعددی از شکست این تحریمها منتشر شود.

بنابر گزارشات؛ آمارها نشان مي‌دهد که ميزان واردات نفت خام کره‌جنوبي از ايران در ماه آوريل در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴۲ درصد افزايش داشته است از سوی دیگر الکساندر لوکاشويچ، سخنگوي وزارت خارجه روسيه نیز با انتقاد از تحريم‌هاي امريکا عليه ايران آن را نفض حقوق بين‌الملل خواند و اعلام کرد مسکو با چنين اقدام‌هايی مخالف است.

 خبرگزاري رويترز گزارش داد؛ آمارهايي که روز سه‌شنبه (۹ خرداد،۲۹ مي ) شرکت ملي نفت کره منتشر کرد نشان مي‌دهند که اين کشور در ماه آوريل هفت ميليون و پانصد هزار بشکه، معادل ۲۵۰ هزار بشکه در روز نفت خام از ايران وارد کرد. اين در حالي است که بر اساس توافق‌نامه دو طرف، قرار بود که کره جنوبي روزانه۲۰۰ هزار بشکه نفت از ايران وارد کند.

همچنين، داده‌ها نشان مي‌دهند که سئول از ژانويه تا آوريل سال جاري ميلادي در مجموع۲۵ ميليون و۲۵۰ هزار بشکه نفت خام از ايران خريداري کرد. کره‌جنوبي در ماه مارس روزانه ۱۵۵ هزار بشکه نفت خام از ايران وارد کرد.

مقام‌هاي دولتي و مقام‌هاي پالايشگاه‌هاي اس‌کي انرژي و هيونداي اويل‌بانک کره جنوبي مي‌گويند که اين دو پالايشگاه قراردادهاي سالانه‌اي را با ايران امضا کردند تا در سال جاري ميلادي واردات نفت خام را از حدود ۱۹۰ هزار بشکه در روز که مربوط به سال ۲۰۱۱ است، افزايش دهند.

از سوی دیگر الکساندر لوکاشويچ، سخنگوي وزارت خارجه روسيه با انتقاد از تحريم‌هاي امريکا عليه ايران آن را نفض حقوق بين‌الملل خواند و اعلام کرد مسکو با چنين اقدام‌هايی مخالف است.

لوکاشويچ روز سه‌شنبه ( ۹ خرداد، ۲۹ ژانویه) گفت: "با توجه به تحريم‌هاي يک‌جانبه امريکا عليه ايران، که در ۲۰ سال گذشته به دليل نگراني‌ها نسبت به برنامه انرژي هسته‌اي این کشور تحميل شده‌اند، بايد بگويم که روسیه با ماهيت فراملي اين تحريم‌ها موافق نيست."

وي افزود: "افزون بر آن، ما معتقد هستيم که اين تحريم‌ها مغاير با حقوق بين‌الملل است."

سناي امريکا اول خرداد (۲۱ می) در تلاشی دیگر برای محدود کردن ایران در فروش نفت خود، به اتفاق آرا طرحي را تصویب کرد که به موجب آن کشورها یا شرکت‌هایی که با شرکت ملی نفت ایران یا شرکت ملی نفت‌کش این کشور روابط تجاری دارند، مشمول تحریم‌های بیشتری قرار می‌گیرند.

سخنگوي وزارت خارجه روسيه در ادامه يادآور شد:" امريکا از موقعيت خود در ساختار مالي جهاني و وضعیت دلار به عنوان ارز بین المللی، سوءاستفاده می‌کند و سپس ضمن اعمال تحريم‌هاي اقتصادي و مالي عيله ايران، ديگر کشورها را مجبور مي‌کند تا با اين تحريم‌ها همراه شوند."

لوکاشويچ همچنين گفت که مسکو همواره مخالفت خود را با "فشارهاي بيش از اندازه" بر ايران به بهانه برنامه انرژي هسته‌اي اين کشور اعلام کرده است.

وي تصريح کرد: "ما در همه سطوح و موقعیت‌ها، موضع خود را در مورد فشار بيش از اندازه به ايران اعلام کرديم و يادآور شديم که چنين رويکردي موضوع برنامه انرژی هسته‌اي اين کشور را به بن‌بست خواهد کشاند."

امريکا و اتحاديه اروپا با آغاز سال ۲۰۱۲ ميلادي بار ديگر از برنامه انرژي هسته‌اي ايران به عنوان بهانه‌اي براي اعمال تحريم‌هاي اقتصادي و نفتي عليه تهران استفاده کرده‌اند و ادعا مي‌کنند که برنامه انرژي هسته‌اي اين کشور جنبه نظامي دارد.

تهران نيز با رد اين ادعاها، يادآوري مي‌کند آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در بازرسي‌هاي مکرر خود هرگز سندي دال بر انحراف برنامه انرژي هسته‌اي ايران به سوي اهداف نظامي نيافته است.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی