پاداش ماهانه صدام به منافقين
مترجم يكي از سركردگان گروهك تروريستي منافقين فاش كرد كه صدام روزانه ۱۰۰ هزار بشكه نفت در اختيار اين گروهك قرار ميداد.
به گزارش اشرف نيوز متن نامه قربان علي حسين نژاد، مترجم مسعود رجوي از سركردگان گروهك تروريستي منافقين را منتشر كرد كه در اين نامه آمده است: من قربان علي حسين نژاد، با نام مستعار غلام جدايي خود را از اين گروهك و در واقع آزاديام را از گروه جنايتكار منافقين اعلام ميدارم.
وي در اين نامه آورده است: من بيش از ۳۰ سال است كه در بين اعضاي اين گروهك به عنوان مترجم زبان عربي و مترجم تمامي كتابها و جرايد و بيانيهها و نامهها و سايتهاي سازمان به زبان عربي فعاليت دارم. من از ۴۰ سال پيش با اين گروهك آشنا شدم و در بين آنها و طرفدارانشان قرار گرفتم.
مترجم گروهك تروريستي منافقين ادامه داد: سعي كردم تا از اين گروهك خارج شده و فرار كنم اما به دليل مسايل خانوادگي، قلع و قمعهاي شديد و همچنين شدت كنترلها موفق نشدم، اما بالاخره توانستم با كمك نمايندگان سازمان ملل در عراق و زمان بازديد كميته حقوق بشر از كمپ ليبرتي موانع را بشكنم و از ليبرتي خارج شوم.
حسيننژاد افزود: از همان روزهاي اول پيروزي انقلاب با اصرار برخي از دوستان و كساني كه با من در زندانهاي شاه بودند از پيوستن به اين سازمان خودداري كردم و در پاسخ به خواسته جوانان و همشهريانم درميانه به عنوان فرماندار اين شهر انتخاب شدم بعد از آن در اولين دور از انتخابات مجلس شوراي اسلامي نامزد شدم و از اين رو از سمت خود استعفا دادم . از حمايت همه گروههاي ديني جديد در شهرم در آن زمان از جمله گروهك منافقين برخوردار بودم. بعد از بازگشت به كار قبليام به عنوان مدرس يكي از مدارس كرج در تابستان سال ۱۹۸۱ و با توجه به شرايط آن زمان جامعه ايران و جناياتي كه اين گروهك مرتكب ميشد، مجبور شدم تا به اصرار مسوولان اين گروهك به آنها بپيوندم. به اين ترتيب سالها براي اين گروهك در زمينه تخصصم در حوزه كشورهاي اروپايي كار كردم و بعد از انتقال به عراق به دليل نياز به تخصصم در زبان عربي به همراه خانوادهام به عراق منتقل شدم.
وي بيان كرد: در طول بيش از ۲۰ سال به عنوان مترجم در پادگانهاي مختلف اين گروه در بخش روابط خارجه فعاليت ميكردم بعد از آن به درجه معاون فرمانده يگان كه بالاترين رتبه براي مردان در اين گروهك بود، ارتقا يافتم و در اين سالها شاهد جاسوسي مزدوران اين گروهك براي صدام و نظام او بودم و بعد از سقوط صدام هم آنها به نفع اشغالگران آمريكايي فعاليت ميكردند.
اين مترجم ادامه داد: تمامي دستگاهها و ادارات اين گروهك بخشي از سازمان اطلاعات عراق و تمامي دستگاه نظامي آن موسوم به ارتش آزادي بخشي از ارتش صدام بود و بر اساس اسناد و كتابهايي كه ترجمه كردم و يا گزارشاتي كه از سوي نزديكترين افراد خانواده رجوي در خصوص آخرين ديدار با صدام در سبتامبر ۲۰۰۰ دريافت كردم سركرده گروهك تروريستي منافقين از صدام خواست تا سهم آنها را از نفت به ۱۰۰ هزار بشكه در روز معادل سه ميليون بشكه در ماه در قالب كوپن افزايش دهد تا آنها اين بشكهها را به خارج از كشور بفرستند و به دلار تبديل كنند.
وي تصريح كرد: سهم رجوي از نفت عراق قبل از آن سالها بين ۵۰ تا ۷۰ هزار بشكه بود كه به طور مستمر به آنها داده ميشد و علاوه بر آن ميليونها بشكه ديگر بود كه گاها در زمان افزايش توليدات نفتي و بر اساس توافقنامه نفت در مقابل غذا به عنون هديه به اين گروهك داده ميشد. اينها منبع درآمد ميلياردي سركرده گروهك منافقين بود كه در خارج از كشور از سوي افراد و شركتهاي خيالي اداره ميشد و درآمد آن به بانكهاي پاريس واريز ميشد و يا خرج خريد لباسهاي متنوع، جراحيهاي زيبايي، برگزاري كنفرانسها و جشنهاي ضيافت در اروپا و آمريكا و يا خرج مسوولان سابق و جنايتكار سازمانهاي اطلاعات، امنيت و ارتش آمريكا ميشد تا چند كلمهاي به نفع اين گروهك سخنراني كنند و يا صرف تبليغات در رسانههاي آمريكايي، اروپايي و عراقي و شبكههاي آمريكايي و خريد هزاران وكيل ونماينده پارلمانهاي اروپايي و آمريكايي و غيره ميشد.
حسيننژاد ادامه داد:از اين رو ميبينيم كه همه ادعاهاي سركرده گروهك و دستگاه زير نظر وي تكيه بر حمايتهاي مالي ملت ايران و استفاده از روشهاي مختلف و تضميني براي تحصيل كمكهاي مالي و جمعآوري اعانه از طريق شبكههاي تلويزيوني چيزي جز دروغ وسرپوش گذاشتن بر غارت نفت عراق و توجيه آن و پولشوييهاي ميليوني نيست. اين مساله در حالي است كه اين گروهك هزاران قبضه سلاح و مهمات از عراق در اختيار گرفتند به ويژه اينكه چند ماه پيش از شروع جنگ در ۲۰۰۳ ، آنها به بهانه احتمال وقوع جنگ، سهم شش ماه آينده خود را كه ۱۸ ميليون بشكه نفت ميشد، دريافت كردند.
اين عضو جداشده از گروهك منافقين گفت: همچنين من دراين سالها از نزديك شاهد سقوط نظام صدام بودم و ديدم كه چه تعداد بيانيهها و پيامها و نامهها و حتي مصاحبههاي دروغيني به نام افراد و شيوخ عشاير و شخصيتها و گروههاي عراقي و امضاهاي ميليوني بودند كه از سوي اين گروهك منتشر ميشد و آنها فرمهايي را با دادن پول به مزدورانشان پر ميكنند و به تلاش براي اختلاف افكنيهاي ملي و ديني در عراق و توسعه اين اختلافات ميان احزاب و جناحهاي سياسي به ويژه در استان ديالي ميپردازند و به رهبران فهرست العراقيه فشار ميآورند تا مانع از حضورشان در دولت و پارلمان شوند و تلاشهايي را براي براندازي دولت انجام ميدهند كه البته همه آنها با شكست مواجه شد.
وي افزود: آنها در زمان برگزاري انتخابات در عراق به منظور تاثيرگذاري بر نتايج انتخابات اتاقهاي عمليات را تشكيل مي دادند و در ديگر مناسبتها هم به اعمال فشار عليه افراد وناظران ميپرداختند و به شنود مكالماتشان ميپرداختند و به برپايي نشستهايي براي آزار رواني آنها اقدام ميكردند. از ديگر اقدامات اين گروه آزارهاي جنسي ، ممانعت از صحبت كردن ميان افراد، قطع روابط افراد با جهان، محروميت از هرگونه رسانهي گروهي، قطع روابط با دوستان در داخل پادگان، زنداني كردن افراد در داخل مقرها و قرنطينه كردن آنها بود. من هم يك بار به دليل صحبت كردن با عراقيها به انفرادي افتادم و به من تهمت غير اخلاقي وارد كردند كه جزييات آن را بعدا اعلام خواهم كرد.
اين عضو سابق گروهك منافقين بيان كرد: چند روز بعد از خروج از ليبرتي و خروج از اين گروهك، مارتين كوپلر، نمايند ويژه دبيركل سازمان ملل درعراق را ملاقات كردم و همه حقايقي را كه در بالا به آن اشاره كردم و وضعيت مسوولان اين گروه در ليبرتي را بيان كردم و گفتم كه بسياري از افراد خواهان خروج از اين گروهك و تهيه امكانات لازم براي نجات افراد خانواده خود هستند كه كوپلر هم از من استقبال و تشكر كرد و گفت كه اين موارد بيانگر صحت سخنان جداشدگان از اين گروهك است و قول داد تا اين مسايل را پيگيري و تصميمات جديدي را در اين باره اتخاذ كند.
وي در پايان گفت: من به همه آزادشدگان از اين گروهك تروريستي و غير انساني به ويژه برادراني كه طي هفتههاي اخير قبل يا بعد از من از اين گروه جداشدند، تبريك ميگويم و از همه ميخواهم تا به تلاشهايشان ادامه داده و از طريق رسانهها، دولت عراق ، دستگاههاي بينالمللي و به ويژه نمايندگان سازمان ملل كه مسووليت اين پرونده را عهدهدار هستند، پيگيري كنند تا نجات ساير برادران و خانوادههايشان محقق شود
ارسال کردن دیدگاه جدید