از ضرورت وحدت اصولگرایی تا تقدس رسانه های مشایی!
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، کسانیکه وحدت شکنی می کنند با جریان انحرافی عهد و پیمان بسته اند؛ جریان انحرافی برای انشقاق بین اصولگرایان هزینه های زیادی مصروف کرده است؛ کسانیکه از وحدت با اصولگرایان (!) امتناع می کنند موسسان مسجد ضرارند ؛ افراطیون از وحدت اجتناب می کنند و ...
هیاهوی گسترده رسانه ای برای ضرورت وحدت برای در امان ماندن از خطر فتنه گران و جریان انحرافی، اجازه مطرح کردن هیچ سخن مخالفی را به اصولگرایان حقیقی نمی داد.
شرایط به گونه ای بود که هر فردی غیر از آنچه عده ای می خواستند بر زبان جاری می کرد، متهم به فساد، نفاق و انحراف می شد.
بی انصافی عده ای تا حدی بود که حتی کاندیداهای مستقل را نمایندگان جریان انحرافی در رقابتهای انتخاباتی مطرح می کردند و این بهانه ای مضاعف برای ضرورت وحدت با عده ای از سیاسیون بود.
حال همه چیز بخوبی و خوشی برای عده ای تمام شده و دیگر دستمال وحدت را باید به درو انداخت و برخلاف ادعاهای قبلی خود اعلام کرد که کاندیداهای مستقل نه تنها نمایندگان جریان انحرافی نیستند بلکه اصولگراترین ها برای همسفرگی و هم صدایی هستند و رسانه های منتسب به مشایی نه تنها تریبون جریان انحرافی نیستند بلکه بهترین و مقدس ترین ابزار برای رساندن صدای خود به مردمی هستند که این روزها شاهد نمایش پارادوکس اخلاقی، فکری و سیاسی برخی مسئولین می باشند.
یادمان نرفته که وقتی رسانه دولت کوچکترین حمایتی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی کرد؛ عده ای آنرا چماقی دیگر بر سر اعضای این جبهه کردند و آنرا نشان از وحدت با منحرفین قلمداد کردند.
حال شرایط به گونه ای تغییر کرده است که جدای از مقدس شدن کاندیدای مستقل، رسانه دولت هم از مقدس ترین تریبونها شده است و کسانیکه در راستای سیاست های عجیب خود رسانه دولت را همسطح رسانه های بیگانه معرفی می کردند این روزها از طریق تریبون این رسانه برای مخالفان خط و نشان می کشند و به توجیه عملکرد نامتعارف خود می پردازند.
کوچکی نژاد از اعضای فراکسیون موسوم به رهروان ولایت در گفت و گو با رسانه منتسب به مشایی با اشاره به اینکه بر خلاف اظهارات طرفداران حدادعادل مبنی بر اینکه فراکسیون رهروان ولایت با ایجاد چنین فراکسیونی منجر به ایجاد انشقاق در جریان اصولگرایی شدند، مدعی شد: انشقاق را کسانی در مجلس دامن زدند که با وجود فراکسیون اصولگرایان به صورت گروهی در انتخابات و موارد مهم مطرح شده در مجلس تصمیم گیری می کردند.
وی با بیان این مطلب که عده ای خود را در مجلس نسبت به مابقی نمایندگان، نماینده تر می دانند، ادعا کرد: فراکسیون اصولگرایان تنها در حد اسم و عنوان در مجلس هشتم بود و به صورت انفعالی عمل می کرد.
منتخب مردم رشت اضافه کرد: عده ای ادعای اصولگراتر بودن دارند، قصد داشتن نمایندگان را طوری طبقه بندی کنند که خودشان نسبت به دیگر نمایندگان از امتیاز بیشتری برخوردار بوده و درتصمیم گیری ها نیز حق بیشتری برای خود در نظر بگیرند.
وی افزود: همین تعداد به دنبال فرماندهی در مجلس بودند که با تشکیل فراکسیون رهروان ولایت زمینه این امر از بین رفت.
کوچکی نژاد با اشاره به اینکه نمایندگان از هر نقطه ای از کشور که وارد مجلس شده باشند، نماینده کل ملت ایران محسوب می شوند، بیان داشت: نمایندگان از نظر نفوذ و قدرت قانونگذاری یکسان هستند، حتی رئیس مجلس نیز از این نظر امتیاز بالاتری نسبت به سایر نمایندگان ندارد.
وی با اشاره به صدور اطلاعیه از سوی آقایان سالک، آشتیانی و آقاتهرانی، که به عنوان طرفداران حداد عادل مطرح هستند، مبنی بر قرار گرفتن اصولگرایان مجلس زیر چتر واحد اصولگرایان، خاطر نشان کرد: در این اطلاعیه از این افراد به عنوان روحانیون فعال و قوی یاد شده بود، در حالی که چنین حقی نداشتند، چرا که ما از روحانیون قویتر و تأثیر گذارتر از این افراد را هم در مجلس داریم.
این نماینده مجلس با بیان این مطلب که تعامل و همدلی درمجلس روش های خاص خود را دارد، افزود: مدعیان اصولگرایی اعتقادی به سهمیه بندی و حضور اعضاء بر اساس سهمیه هر استان در شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان ندارند و خود را نسبت به دیگران اصولگراتر می دانند.
وی ادامه داد: نمایندگانی که از عدم تشکیل فراکسیون واحد اصولگرایان نگران هستند، به فراکسیون رهروان ولایت که بیشترین عضو را دارد، بپیوندند.
نماینده سابق مجلس هشتم افزود: هیچ گروه و فراکسیونی حق ندارد، از عنوان فراکسیون واحد اصولگرایی استفاده کند بلکه می توانند عنوان فراکسیون خود را بر اساس تفکر سیاسی خود همچون رهپویان، ایثارگران و انقلاب اسلامی انتخاب کنند.
وی با بیان مطلب که انشقاق را در مجلس نهم کسانی دامن زدند که قصد به انحصار در آوردن اصولگرایی را دارند، افزود: خود خواهی و قدرت طلبی برخی اصولگرایان منجر به عدم تشکیل فراکسیون فراگیر اصولگرایان درمجلس نهم شد.
کوچکی نژاد در عین حال تصریح کرد: فراکسیون رهروان ولایت آمادگی تشکیل فراکسیون واحد اصولگرایان را دارد و البته این امر با حفظ حریم ها امکان تحقق دارد.
وی به برخی تخریب های صورت گرفته از سوی طرفداران حداد عادل علیه حامیان لاریجانی و شخص وی اشاره و خاطر نشان کرد: از کسانیکه ادعای اصولگرایی را دارند، پسندیده نیست که دست به تخریب زده و برخلاف معیارهای اصولگرای حرکت کنند.
به گزارش بی باک؛ به هر حال ایشان نیز بعنوان یک منتخب حق اظهار نظر دارند اما حقیقت امر این است که چگونه استفاده از تریبون دولت برای رسانده صدای خود به مخالفان برای عده ای نشان از انحراف بوده اما برای دیگران حق طبیعی محسوب می شود.
دیگر اینکه اینهمه سفسطه بافی چگونه توجیه وحدت شکنی داعیه داران ضرورت وحدت اصولگرایان می باشد؟!
و نکته پایانی اینکه چگونه نظر کمیسیون اصولگرایان در انتخاب رئیس و هئیت رئیسه مجلس که در همه مجالس قبلی نیز مرسوم و متداول بوده به انحصار طلبی متهم می شود اما ساختار شکنی و ساز و کار جدید عده ای دیگر برای رسیدن به قدرت که خود از داعیه داران ضرورت وحدت اصولگرایی و منحرف خواندن کاندیداهای غیر معتقد به وحدت بودند؛ تلقی اصولگرایی می شود؟!
ارسال کردن دیدگاه جدید