"صدای ملت" برای ملت، وقت و برنامه ای ندارد!

 وارد ساختمانی هفت طبقه می شوم که همه نمایندگان در آنجا حداقل یک میز و اتاقکی برای مراجعات مردمی خود دارند. عموم دفاتر را صرفا حضور منشی از بی رونقی در آورده بود و خبری از نمایندگان ملت نبود!

به گزارش بی باک، عموم نمایندگان مجلس نهم در ایام رقابتهای انتخاباتی خود از ضرورت خدمت به مردم و ارتباط با آنان بویژه قشر محروم و مستضعف جامعه سخن به میان می آوردند اما در این میان عده ای پا را فراتر گذاشته و در قالب ادعاهای اغراق آمیز حتی خود را "صدای ملت" خواندند که خبرنگار " بی باک" برای بررسی این موضوع سری به دفاتر ملاقات های مردمی نمایندگان مجلس واقع در ضلع شمال شرقی مجلس شورای اسلامی زده است تا از میزان صداقت نمایندگان مجلس نهم و رضایت مردم در اینباره سئوال کند.

خبرنگار پارلمانی بی باک در اینباره اینچنین گزارش می دهد: از درب شمال شرقی مجلس وارد می شوم. با یک بازرسی بدنی اولیه وارد سالن انتظار مردمی می شوم که برای دیدار با نمایندگانشان وقت قبلی گرفته بودند. جمعیت نسبت زیادی در انتظار بودند. صندلی ها عموما پر بود. مراجعه کنندگان بعد از اخذ برگه ملاقات باید همه وسایل خود را از جمله کیف و موبایل را تحویل دهند و بار دیگر تفتیش بدنی شوند و آنگاه بعد از طی بخشی از فضای بیرونی مجلس وارد ساختمان اصلی شوند. البته از به همراه بردن کاغذ و نامه ها هیچ ممانعتی نمی شد.
رفتار ماموران و افرادی که برگه های ملاقات را صادر و امضاء می کردند بسیار خوب و محترمانه بود. حداقل بنده مورد خاصی ندیدم.

وارد ساختمانی هفت طبقه می شوم که همه نمایندگان در آنجا حداقل یک میز و اتاقکی برای مراجعات مردمی خود دارند. عموم دفاتر را صرفا حضور منشی از بی رونقی در آورده بود و خبری از نمایندگان ملت نبود! نمایندگان تهرانی در طبقه هفتم بودند. جالب اینکه آسانسور تا طبقه ششم بیشتر به خودش زحمت حمل مراجعه کنندگان را نمی داد و طبقه هفتمی ها باید یک طبقه ای را از طریق پله ها بالا روند البته این قانون و جبر برای مردم و نمایندگان عادلانه و یکسان بود.

تا از پله ها وارد طبقه هفتم می شوی ابتدا تابلوی دفتر آقایان علی مطهری و علیرضا محجوب از نمایندگان لیست پر سرو صدای " صدای ملت" را مشاهده می کنی. این دو نماینده دفترشان نیز همچون لیست انتخاباتی شان یکجا و در یک اتاق بود. منشی یا مسئول دفتر یکی از این دو نماینده با یک خانم جوان که از مراجعه کنندگان بود، در حال صحبت کردن بود. نوع پوشش خانم زیاد مناسب نبود به گونه ای که اگر ماموران گشت ارشاد تشریف داشتن حداقل یک تذکر مختصری می دادند. لحظاتی بیرون منتظر ماندم تا مزاحم صحبت کردن این مراجعه کننده محترم نشوم اما انگار این بانو خیلی حرف برای گفتن داشت. بی خیال شدم به دفاتر سایر نمایندگان مراجعه کردم. دفاتر دیگر نیز همچون دفتر مدعیان "صدای ملت" تنها مزین به حضور منشی بود و بسیاری از دفاتر تا این حد هم به خودشان زحمت نداده بودند و کلا در دفترشان قفل بود تا خیال خودشان و مردم را حسابی راحت کنند.

ترکیب نمایندگان هر اتاق بسیار جالب بود. نمایندگان جریانات مختلف تقریبا با همفکرانشان هم اتاق بودند. یاد دوران دانشجویی و خوابگاه ها بخیر.

جمع زیادی از مراجعه کنندگان درب یکی از اتاق ها جمع شده و در انتظار ملاقات بودند. کنجکاو شدم تا ببینم دفتر کدام نماینده می باشد. تصویر حجت الاسلام رسایی بر روی تابلوی دم درب نظرم را به خود جلب کرد. بله دفتر ملاقات مردم با چند نماینده اصولگرای مجلس نهم بود. رسایی و هم اتاقی هایش روز پرکاری را داشتند. عموم نمایندگان جبهه پایداری دفاترشان فعال بود. سراغ دفاتر سایر نمایندگان رفتم خبری از نمایندگان نبود البته شاید هم بنده خداها کاری ضروری برایشان پیش آمده بود و یا اینکه تو اون ساعت جلسات رایزنی و غیره داشتند به هر حال زود قضاوت کردن کار خوبی نیست.

حاح آقا مصباحی مقدم هم تو راهرو همینطور که راه می رفت با دو تا از مراجعه کنندگان صحبت می کرد. مراجعه کننده جوان می گفت " اینهمه از تولید ملی صحبت می کنید چرا از این برنامه و طرح ها حمایت نمی کنید؟!" که حاج آقا هم خودشو راحت کرد و جمله کلیشه ای عموم نمایندگان را تکرار کرد که "مجلس وظیفه اش قانون گذاری است مابقی کارها را دولت باید انجام دهد."

بی خیال نمایندگان تهرانی شدم. رفتم تا سری بزنم به سایر طبقات که به ناچار از کنار دفتر آقای مطهری باید رد می شدم. رفتم که درباره برنامه ملاقات های مردمی ایشان سئوال کنم که دیدم هنوز اون خانم داره صحبت می کنه! زدم به پررویی و رفتم داخل. سلام کردم اما جواب سلام دادن از جانب اون خانم که کلا بر اشکال متوقف بود و فردی هم که داشت به چانه زنی های اون خانم گوش می داد، یه جواب سردی داد و سریع گفت " بفرما"

مطابق دستور اون آقا فرمودم: کارت دفتر آقای مطهری رو می خواستم.

گفت: واسه چی می خوای؟

بازم حسب الامر وجودش فرمودم که "یه وقت ملاقات می خواستم تا با جناب آقای مطهری دیدار داشته باشم."
با سردی مضاعف جواب داد که آقای مطهری وقت ملاقات مردمی ندارن!

گفتم: حالا اینجا هم نشد یه جای دیگه مزاحمشون بشم.

با تندی گفت: آقا؛ ایشون اصلا برنامه ملاقاتهای مردمی ندارند.

با تعجب گفتم: یعنی به هیچ طریقی نمی شود با ایشون دیدار کرد؟!

گفت: نخیر آقا!

یه نگاهی تو صورتش کردم و تو دلم گفتم: عجب که موسس و سر لیست صدای ملت، برای ملت هیچ وقت و برنامه ای نداره!

رفتم و اون خانم سانس بعدی صحبتهایش را آغاز کرد. از پله ها که پایین می اومدم یه مختصری از عملکرد علی مطهری در مجلس هشتم رو برای خودم مرور کردم. فحاشی به یکی از نمایندگان مجلس. جمع آوری امضا برای استیضاح وزراء . پیگیری طرح سئوال از رئیس جمهور و چند نمونه فحشکاری دیگر در فضای رسانه ای به این و اون. خب طبیعتا سرش شلوغه وقتی برای ملت باقی نمی مونه!

طبقات دیگه هم به سرعت باد جستی رفتم و برگشتم و نماینده ای ندیدم و شاید هم بودند و چشمان بنده لایق رویت نبود. کم کم داشتم به برخی نماینده ها که نه؛ بلکه به چشمان خودم شک می کردم که به طبقه دوم رسیدم.
یکی از دفاتر انگار شور خاصی درش حاکم بود. بله دفتر آقایان فولادگر و سالک دو نماینده مردم شریف اصفهان بود. حاج آقای سالک تشریف نداشتن انگار در جلسه ای بودند اما آقای فولادگر با حرارتی خاص و با لهجه شیرین اصفهانی از میهمانانش استقبال می کرد. تعدادی تو صف منتظر بودند تا نوبتشان شود. یکی از مراجعه کنندگان که انگار عاشق مکین این مکان بود به کناریش می گفت" تو کل نماینده ها تنها فولادگر به فکر مردمه مابقی ول معطلند!" نگاهی با خنده بهش کردم که اونم کوتاه اومد و بحث و عوض کرد.

طبقه دوم تقریبا شلوغ بود. وقت نماز شد و رفتم اما مگه فکر و خیال راحتم می کرد؟! اختصاص بودجه ۲۰۰ میلیاردی برای امورات عمرانی مجلس نهم، ۱۳۵میلیون برای تاسیس دفاتر نمایندگان مجلس و سخن از تخصیص مبالغی کلان به ازای هر نماینده مجلس نهم برای یک دوره چهارساله نمایندگی به عنوان تامین مسکن و دیگر هزینه‌های نمایندگی به چه منظور و با چه توجیهی دنبال می شود؟! در حالیکه برخی نمایندگان مجلس اصلا هیچ وقت و برنامه ای برای مردم حوزه انتخابیه خود ندارند تا چه رسد به کشور و نظام!

گفتنی است؛ یکی از مطالبات حضرت امام خامنه ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضرورت ارتباط با قشر مستضعف و محروم جامعه و پیگیری خواسته های آنان می باشد.

حضرت امام خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامى در تاریخ 27/3/83 و در ديدار نمايندگان مجلس شوراى اسلامى، مجلس را مظهر مردمسالارى دينى خواندند و با تشريح وظايف نمايندگان مجلس در حل مشكلات مردم و روند پيشرفت كشور، نمايندگان مجلس را نمايندگان تمام قشرهاى ملت عنوان کردند و در عين حال افزودند: بايد در درجه اول خود را نماينده قشرهاى محروم مردم بدانيد و خواستهاى آنان را پيگيرى كنيد.

با همه توصیه های حضرت امام خامنه ای، احساس می شود برخی از نمایندگان مجلس نهم از همین ابتدا هیچ برنامه و وقتی برای رسیدگی به امور قشر مستضعف جامعه نداشته و ترجیح می دهند همچنان در حد صدا و شعار برای ملت باقی بمانند.

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی