اعتراف تلخ معاون اوباما در جمع خاخام‌ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: پیشرفت هسته ای ایران نمادی از مقاومت ملت ایران برای پیشرفت است و به همین دلیل غرب با آن مقابله می کند.
مهر، در جلسه امروز چهارشنبه مجلس سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی برای ارائه گزارشی از روند مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 در صحن علنی مجلس حاضر شد.
جلیلی با تبریک به نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خاطر حضور در خانه ملت گفت: امیدواریم مجلس به عنوان عصاره فضائل ملت بتواند وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد.
وی ادامه داد: حقوق هسته ای یکی از مسائلی است که در زمینه حقوق ملت ما مطرح است. فعالیت های هسته ای ایران همانطور که مقام معظم رهبری در سخنرانی خود مطرح کردند بهانه ای بیش نیست.
جلیلی گفت: تقابلی که امروز به بهانه انرژی هسته ای در مقابل ایران وجود دارد بیشتر تقابلی است با اندیشه ای که نظام اسلامی و مردمسالار دینی دنبال می کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: در حقیقت غرب از این نگران است که ایران اسلامی بتواند الگویی برای پیشرفت و مقاومت باشد. نکته مهمی که برای آنها بسیار قابل اهمیت است این است که امروز جمهوری اسلامی ایران مقاومتی را که در عرصه های مختلف در برابر الگوی حاکم بر نظام جهانی در حال ارائه کردن است چه در عرصه های سیاسی و چه در عرصه های اقتصادی صرفا یک مقاومت تنها نیست بلکه مقاومتی همراه با پیشرفت است.
جلیلی با بیان اینکه توام شدن مقاومت ملت ایران با پیشرفت قابل توجهی مهمترین دغدغه غرب است، اظهار داشت: فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی که مبتنی بر حقوق مشروع ملت ایران است نمادی از مقاومت و پیشرفت است.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی طی سالهای اخیر توانسته است به خوبی از حقوق خودش دفاع کرده و در برابر زیاده خواهی ها مقاومت کرده و پیشرفت هم داشته باشد.
اعتراف تلخ معاون اوباما در جمع خاخام‌ها
وی گفت: دشمنان ما در 33 سال اخیر در عرصه های مختلف از هر راهکاری برای جلوگیری از شکل گیری انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بکار گرفتند. همین چند وقت پیش معاون اول رئیس جمهور آمریکا در جمع خاخام ها اعلام کرده بود ما چیزی نبوده است برای مقابله با ایران بتوانیم به کار بگیریم و بکار نگرفته باشیم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اینکه غرب در طی 33 سال اخیر ظرفیت های مختلفی برای مقابله با ملت ایران بکار گرفته است تصریح کرد: پیشرفت هسته ای ایران به عنوان نمادی از مقاومت و پیشرفت ایران برای غرب قابل پذیرش نبود و اقدامات متعددی را برای مقابله با آن انجام داد.
وی در تشریح این اقدامات گفت: این اقدامات شامل فعالیت های سخت افزاری در بدترین شکل تا فعالیت های نرم افزاری می شود، از زمانی که بحث تعلیق را به مدت 2 و نیم سال به کشور تحمیل کردند و بعد تصویب تحریم ها برای جلوگیری از پیشرفت هسته ای ایران برای فشار آوردن به ملت ایران، ترور دانشمندان هسته ای ، فرستادن نرم افزارهای ویروسی مثل اکستاس نت برای ایجاد اختلال در فعالیت های هسته ای ایران را در پیش گرفتند.
جلیلی ادامه داد: در یکی از همین گفتگوها یکی از طرف های غربی به صراحت بیان کرد ما می خواهیم شما دانش هسته ای نداشته باشید. بحث، بحث چند سانتریفیوژ نیست بلکه فراتر از این است، در توافق سعدآباد نیز به صراحت بیان شده بود که جمهوری اسلامی ایران باید ضمانت های عینی بدهد که منظور خود از این ضمانت ها را نداشتن دانش هسته ای بیان کرده بودند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: مقاومت ملت ایران امروز باعث پیشرفت هسته ای شده و مسیری که طی شد از مسیر تعلیق به تولید 10 هزار سانتریفیوژ رسیده است، زمانی غرب می گفت نباید غنی سازی کنید اما امروز ایران غنی سازی 20 درصد انجام می دهد. آنچه مهم است این است که جمهوری اسلامی ایران امروز با استفاده از ظرفیت های بومی تمام آنچه برای تولید چرخه سوخت هسته ای نیاز است در اختیار دارد.
سولانا گفت شما که ماشین ندارید، بنزین می خواهید چکار!
وی ادامه داد: در یکی از گفتگوها سولانا می گفت شما مثل کسی می مانید که در حالیکه ماشین ندارد بنزین می خرد این کار چه منطقی دارد. بنده گفتم شما عکس این موضوع را در نظر بگیرید اگر کسی بخواهد ماشینی با هزینه گرانقیمت بخرد و بعد سوخت آن را نداشته باشد و هیچ تضمینی وجود نداشته باشد که بنزینی برای استفاده از آن داشته باشد چه فایده ای دارد؟
جلیلی افزود: غرب حتی برای نیروگاه بوشهر نیز تمام قراردادهای خود را لغو کرد. امروز جمهوری اسلامی ایران تمام ظرفیت های تولید سوخت هسته ای را به صورت بومی در اختیار دارد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی ابعاد حقوقی علل پیشرفت هسته ای پرداخت و ادامه داد: غرب ادعاها و اتهامات زیادی را مطرح می کرد در سال 86 بر اساس توافقنامه ای ایران تضمین کرد هر آنچه را که غرب ادعا دارد بررسی می کند. در آن زمان آژانس تنها در 6 مسئله ادعا داشت که ایران توانست آن 6 مسئله را حل کند و برای تک تک آنها آژانس نامه داد که این موضوع تمام شده است.
وی گفت: غرب با پایان این مذاکرات مجموعه برخی مطالعات ادعایی یا اتهاماتی که در اخبار است را به ما ارائه داد و گفت ارزیابی خود را در این رابطه ارائه دهید، جمهوری اسلامی آن ارزیابی را هم توضیح داد و آژانس باید پرونده جمهوری اسلامی را عادی می کرد.
جلیلی در بررسی ابعاد سیاسی پرونده هسته ای ایران، گفت: غرب پس از آنکه در ابعاد فنی و حقوقی به جایی نرسید بسیار امید بسته بودند که با برخی فشارهای سیاسی و برخی از امیدهایی که می تواند به برخی مسائل داشته باشند مانع مسیر پیشرفت و مقاومت ملت ایران شوند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: خوشبختانه روندی که در این 33 سال طی شده منجر به افزایش امنیت و ثبات نظام سیاسی جمهوری اسلامی شده است.
وی انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی را یکی از عوامل تثبیت نظام جمهوری اسلامی خواند و گفت: با این انتخابات ثابت شد که در نظام جمهوری اسلامی رقابت و مشارکت توام هستند و این رقابت ها منجر به تثبیت نظام می شود.
جلیلی تصریح کرد: در زمینه های اقتصادی نیز همینطور است ما در گفتگوهای ژنو 3 در سال 89 به غرب اعلام کردیم که تحریم ها به جایی نمی رسد، غرب معتقد بود که تحریم های فلج کننده ایران را متوقف می کند اما ما بیان کردیم شما در حالی امید به تحریم ها بسته اید که جمهوری اسلامی در اوج اقتدار خود بزرگترین جراحی اقتصادی را آغاز کرده است.

 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی