ناجا در دفاع از دیانت تنها مانده است!
پس از گذشت 8 سال از تصویب مصوبه شورای فرهنگی اجتماعی زنان درباره ترویج حجاب و عفاف در جامعه از سوی 26 دستگاه دولتی و عمومی، بواسطه عدم همکاری دولت و رئیس جمهور این مصوبه بر زمین مانده و در این مبارزه ضروری و حساس ناجا تنها مانده است!
مشرق/ 1- از جمله وظایف ذاتی نیروی انتظامی برخورد قانونی با جرایم مشهود است!
2- بر اساس قوانین کشور ایران عدم رعایت ضوابط دینی در خصوص پوشش و رفتار در جامعه (و نه در منزل و حوزه خصوصی) جرم مشهود محسوب می شود و ناجا وظیفه دارد با این جرایم برخورد قانونی – انتظامی نماید.
3-و بگذریم از این که در طول دو دهه اخیر رعایت بدیهیات فقهی در حوزه پوشش و رفتار در جامعه آن قدر مغفول واقع شده ( بویژه از سوی مدیران نظام!) که امروز عدم رعایت حداقل های شرعی در رفتار و پوشش در بسیاری از نقاط جامعه (بویژه شهرهای بزرگ) به یک امر رایج بدل شده و اگر کسی رعایت این حداقل ها را مطالبه کند مورد غضب برخی از مسئولان و رسانه ها قرار گرفته و حتی به عنوان یک متخلف زیر فشار قرار می گیرد تا دست از این مطالبه بردارد و مانند سایرین تن به پذیرش این قانون شکنی ها بدهد!
4-در چند هفته اخیر شاهد اقدامات و اتخاذ مواضعی از سوی ناجا ( بویژه معاونت اجتماعی آن) بوده ایم که عمل به حداقل وظیفه قانونی ناجا (یعنی مقابله با جرایم مشهود) است! و البته به همین دلیل بایستی ناجا و معاونت اجتماعی آن را مورد تقدیر و تشویق قرار داد که بالاخره و پس از سالها غفلت عمومی وارد عمل شده و به وظایف قانونی خود در برخورد با جرایم مشهودی مانند بی حجابی و هتک حرمت احکام شرعی در نمایشگاه ها و کنسرت ها و ... پرداخته است.
5-کسانی که ناجا را در خصوص اقدامات چند هفته اخیر (ممانعت از نمایش شبانه فوتبال در سینماها، برخورد با موارد خلاف شرع و اخلاق در کنسرت برج میلاد و ...) سرزنش می کنند از دو حال خارج نیستند! یا نسبت به قوانین کشور جاهلند و نمی دانند که رفتارهای خلاف شرع در عرصه های عمومی و اجتماعی ( حتی اگر از سوی افراد غیر مسلمان صورت بگیرد) به تصریح قوانین جاری کشور مصادیق بارز جرائم مشهودند و ناجا مکلف به برخورد با این قانون شکنی ها است، یا مغرضند و قانون شکن و طرفدار قانون شکنان!
6-مواضع شجاعانه و دقیق معاونت اجتماعی ناجا و فرماندهی آن در برخورد با سرشاخه ها و مروجان اساسی جرائم مشهودی مانند بی حجابی و اختلاط خلاف شرع در عرصه های عمومی ، از این نکته حکایت می کند که بر خلاف سالهای قبل، امروز ناجا به یک جمع بندی صحیح درباره نحوه برخورد با جرایم مشهودی مانند بی حجابی سازمان یافته و هدایت شده از سوی بیگانه و قدرتهای مخالف نظام جمهوری اسلامی دست یافته و به جای آن که با مصادیق خرده پای این جرایم برخورد کند سراغ مروجان و سرشاخه های سامان دهنده این قبیل جرایم رفته است!
برای آگاهان مسائل امنیتی بدیهی است که وضعیت نابسامان و افتضاح بی حجابی امروز جامعه نتیجه خط دادنهای سازمان یافته و حساب شده آمریکا، صهیونیسم و سایر دشمنان نظام و انقلاب است که توسط برخی مدیران جاهل یا مغرض درون نظام حمایت و پشتیبانی شده و از طریق نمایشگاه ها و اماکنی مانند کنسرت ها و توسط بازیگران سینما و ... گسترش و ترویج می یابد.
7- و دقیقا به همین دلیل است که ورود ناجا به این حوزه ها نشان از دقت نظر و نگرش کارشناسانه دارد! و به همین علت نیز فریاد برخی افراد و جریانات مسأله دار از این اقدامات قانونی و حساب شده ناجا به هوا برخاسته است! بدون تردید اگر ناجا امسال نیز همانند سالهای گذشته وارد مقابله با بی حجابی و ... نمی شد این افراد ( متاسفانه مسئول و صاحب تریبون) این گونه آشفته نمی شدند!
8- فرماندهی کل قوا اولویت اول ناجا را حفظ امنیت اخلاقی و روانی جامعه دانسته اند و به همین دلیل است که ناجا بایستی حرکت صحیح و قانونی اخیر خود را با استقامت ادامه دهد و از سرزنش افراد جاهل و مغرض نهراسد و بداند که همین مخالفتها بهترین دلیل درستی مسیری است که ناجا و معاونت اجتماعی آن در پیش گرفته اند!
9- و البته بسیار متاسفیم که همچنان و پس از گذشت 8 سال از تصویب مصوبه شورای فرهنگی اجتماعی زنان ( زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی) درباره ترویج حجاب و عفاف در جامعه از سوی 26 دستگاه دولتی و عمومی، بواسطه عدم همکاری دولت و رئیس جمهور این مصوبه بر زمین مانده و در این مبارزه ضروری و حساس ناجا تنها مانده است!
و بگذریم از ان که مجموعه ناجا 52 وظیفه قانونی برعهده دارد که مقابله با جرائم مشهودی مانند بی حجابی و اختلاط خلاف شرع تنها یک مورد از این 52 مورد بشمار می آید! و طبیعی است که ناجا نتواند تمامی امکانات خود را در این مسیر بسیج کند.
10- بدون تعارف ناجا در این مسیر صحیح تنها مانده است و فعلا امیدی به ورود دولت و سایر دستگاه های مسئول در جهت حمایت از این حرکت نیست! امروز ناجا مانند مدافعین روزهای اول جنگ تحمیلی تنهاست و این وظیفه مومنان و ائمه جمعه و جماعات و مبلغان مذهبی است که ناجا را در این مبارزه بزرگ همراهی و حمایت کنند و البته باید از چهره های شاخص تبلیغی پرسید که چرا در این میانه ساکت و تماشاچی اند!
11- و بماند که چرا وقتی یک دستگاه به انجام بدیهی ترین وظایف بر زمین مانده اش همت گماشته، در عوض حمایت و تقدیر بایستی شاهد طعنه و کنایه و مقابله و مخالفت باشیم! آن هم از سوی بعضی مسئولان نظام اسلامی! مسئولانی که نان دین را می خورند و تیشه به ریشه آن می زنند!
* دکتر محمدصادق کوشکی
ارسال کردن دیدگاه جدید