پیروزی مرسی کمرمان را شکست ولی باید او را ضد ایرانی معرفی کنیم!
رسانه های ضد انقلاب در واکنش به پیروزی تازه اسلامگرایان مصر واکنشی دوگانه و آمیخته به ترس و تحریف را در پیش گرفته اند.
روزنامه کیهان امروز سه شنبه 91/4/6 در ستون اخبار ویژه خود نوشت: رسانه های ضد انقلاب در واکنش به پیروزی تازه اسلامگرایان مصر واکنشی دوگانه و آمیخته به ترس و تحریف را در پیش گرفته اند.
این رسانه ها از یک سو اذعان می کنند که با وجود کارگردانی ژنرال های رژیم مصر و سنگ اندازی های آنان، فشار افکار عمومی مصر باعث پیروزی محمد مرسی نامزد اسلامگراها شده و از سوی- دیگر به ویژه در قبال مخاطبان فارسی زبان- سیاست تحریف و ترور شخصیت نامزد اسلامگرایان را پیشه کرده اند.
پایگاه صهیونیستی بالاترین با لحنی آمیخته به اعتراض نوشت: آقای اوباما آسوده بخواب که مصر هم به زانو درآمد. امروز پس از چالش های بسیار سرنوشت یکی دیگر از جنبش های موسوم به بهار عربی تعیین شد و محمد مرسی نامزد مورد حمایت اخوان المسلمین از اسلامگرایان مصر (حزب آزادی و عدالت) به ریاست جمهوری این کشور منتخب شد. این خبر برای ما یک حس بد را تداعی کرد. یادمان روزهایی که اسلامگرایان با غلبه رهبری خمینی بر اکثریت دیگر حزب ها توانستند انقلاب را بدست بگیرند و رسماً اسلامگرایان روی کار آمدند. ملت مصر نیز امروز حکایت 12 فروردین ماه 1358را داشتند.
بالاترین اوباما را متهم به بی کفایتی در مقابل اسلامگرایان- نظیر سرنوشت کارتر در مقابل انقلاب اسلامی ایران- کرد و نوشت: دست مریزاد آقای اوباما که مصر نیز مانند دولت شاپور بختیار به زانو درآمد. حال باید دید آیا دولت جدید اسلامگرای مصر هم که به مانند جمهوری اسلامی ایران با اتکا به اکثریت آرای ملت به قدرت رسید راه سی و سه سال پیش جمهوری اسلامی را پیش خواهد برد؟ و آیا یک همتای دیگر برای جمهوری اسلامی در جهان اسلام پدید خواهد آمد و جمهوری اسلامی با حمایت مالی خود بر اسلامگرایان مصر می تواند نفوذ خود را گسترش دهد؟
همچنین پایگاه ضد انقلابی خودنویس با اشاره به پیروزی اسلامگرایان نوشت: جمهوری مصر هم اسلامی شد و بالاخره پس از چند روز انتظار، محمد مرسی نامزد اسلامگرا به جای حسنی مبارک نشست.
با این حال برخی رسانه های فارسی زبان تقلای مذبوحانه ای به خرج داده اند تا محمد مرسی را غیراسلامگرا یا ضد ایران و ضد شیعه معرفی کنند، روش مشابهی که رسانه های وابسته به سرویس های جاسوسی گاه و بیگاه علیه حماس و جهاد اسلامی و حزب الله سوریه یا دیگر اجزای جبهه مقاومت اسلامی به کار می بندند تا آنها را از چشم ایرانی ها بیندازند یا نسبت به آنها ایجاد بدگمانی کنند. رادیو فردا در این باره مدعی شده که مرسی به دموکراسی صرف قائل است و دموکراسی اسلامی را انکار می کند. یکی دیگر از این رسانه ها نیز در خبری بی منبع و بی سند مدعی شده، مرسی شیعیان را بدتر از یهودیان می داند!!
این اظهارات در حالی است روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت دیروز هشدار داد مصر در حال تبدیل شدن به جمهوری اسلامی است.
بنیامین بن الیعاذر از مقامات سابق رژیم صهیونیستی نیز به هاآرتص گفته است: رئیس جمهور جدید مصر یک اسلامگرا و دارای مواضع ضد اسرائیلی است. همه تغییرات فعلی اسلامی است و جهت گیری اسلامی نو شدن و ضد اسرائیلی تر شدن را نیز دارد. بهار عربی در حال اسلامی شدن است اما باید در برابر رئیس جمهور جدید مصر از اتخاذ موضع عجولانه پرهیز کنیم.
هشدار امنیتی به نتانیاهو انتفاضه سوم منتظر جرقه است
مشاوران امنیتی و سران سابق برخی سرویس های اطلاعاتی در ملاقات با نخست وزیر اسرائیل به وی درباره آغاز موج سوم انتفاضه فلسطین هشدار داده اند.
روزنامه آمریکایی هرالد تریبیون نوشت: در ماه جاری شمار زیادی از مشاوران امنیتی و سران سابق برخی سرویس های اطلاعاتی در نشستی ویژه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نسبت به آغاز زودهنگام انتفاضه سوم فلسطینی ها به وی هشدار داده و اعلام کردند تنها یک اقدام همچون آتش زدن مسجدی دیگر و یا ساخت شهرکی جدیدتر کافی است تا جرقه ای به انبار باروت خشم فلسطینی ها زده شود آنگاه باید نشست و آغاز قیام جدید فلسطینی ها را مشاهده کرد.
به نوشته «ناتان ترول» در این نشست اعلام شد تقریبا همه در کرانه باختری به این نتیجه رسیده اند که ابومازن رئیس تشکیلات فلسطین به بن بست رسیده است.
این روزنامه آمریکایی نوشت: رفتارهای اسرائیل عملا سیطره ابومازن بر رخدادهای فلسطین را سلب کرده و انتظار می رود سیستم امنیتی او نیز به دلیل عدم توانایی ناشی از رفتارهای نامتناسب تل آویو با هماهنگی های بیش از اندازه امنیتی تشکیلات خودگردان از بین برود.
این روزنامه افزود: خیلی ها معتقدند که پرتاب سنگ و بطری های آتش زا و اعتراضات مردمی در سال 1987 در نهایت اسرائیل را وادار به امضای قرارداد اسلو در سال 1991 کرد و یا این که ضربات کشنده لبنانی ها به نیروهای اسرائیل، تل آویو را وادار به عقب نشینی از لبنان در سال 2000 نمود. اصولا همین حرکت های مسلحانه بود که جامعه بین الملل را وادار کرد طرح های مختلف صلح را ارائه نماید و یا بسیاری بر این باورند که خون های ریخته شده بر زمین فلسطینی ها در انتفاضه دوم سبب شد جرج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا وادار شود از طرح دو دولتی در فلسطین حمایت کند. همچنین هنوز هستند تحلیلگران بسیاری که معتقدند سلاح مقاومت آریل شارون را در سال 2005 وادار کرد نیروهای اسرائیلی را از نوار غزه خارج کند.
آدم کشان اجاره ای صدام را هیچ کشوری قبول نمی کند
سرکرده گروهک تروریستی منافقین اعلام کرد با وجود اینکه 4 ماه از موضوع تخلیه اردوگاه اشرف و انتقال به کشوری دیگر می گذرد، هیچ انتقالی صورت نگرفته است.
مریم قجر عضدانلو ابریشمچی رجوی که در یک نمایش تبلیغاتی در پاریس سخن می گفت، با اذعان به اینکه هیچ کشوری علناً آماده پذیرش آنها نیست، اظهار داشت: بیرون آمدن سازمان از فهرست گروه های تروریستی آمریکا، باعث خروج از وضعیت بن بست فعلی در موضوع [پادگان] اشرف می شود. انتقال به کمپ لیبرتی طراحی شده بود تا یک کمپ موقتی برای انتقال باشد و اعضایی که به آنجا منتقل می شوند به کشور دیگری انتقال یابند اما پس از گذشت 4 ماه حتی یک مورد صورت نگرفته است.
وی همچنین آمریکا را متهم به نرمش در مقابل جمهوری اسلامی کرد و گفت: آمریکا و کشورهای غربی با نرمش بی ثمر و فراهم کردن انواع مشوق ها برای رژیم، یک دهه را از دست داده اند. توقف تهدیدهای اتمی ایران فقط با تغییر رژیم امکانپذیر است و آنها باید از ما حمایت کنند.
یادآور می شود بنابر اعلام برخی اعضای جدا شده سازمان تروریستی منافقین، «سیاهی گروهان»(!) میتینگ های این سازمان به واسطه تطمیع برخی افراد سرگردان و وعده چند روز هتل و کمک هزینه سفر تفریحی سرپا می شود.
آشکار شدن ماهیت کذب ادعاهای سازمان منافقین درباره برنامه هسته ای ایران باعث نفرت ملت ایران از این سازمان و در عین حال بی اعتباری این گروهک نزد سرویس های جاسوسی غرب شده است.
دولت عراق از چند ماه پیش منافقین را وادار به تخلیه پادگان نظامی اشرف کرده که توسط رژیم صدام و در ازای مزدوری و خیانت، به سازمان داده شده بود.
ایرانی ها میدانند که روزگار تعلیق سپری شده است
یک روزنامه صهیونیستی فاش کرد خونسردی و مهارت تیم مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات مسکو طرف غربی را خسته کرده بود.
هاآرتص از قول دیپلمات های غربی نوشت: نمایندگان غرب در طول مذاکرات بارها تهدید می کردند اما هیئت ایرانی نه تنها بی اعتنایی می کرد بلکه متقابلا تهدیدهای دیگری را پیش می کشید.
این روزنامه از قول یکی از دیپلمات های غربی حاضر در مسکو خاطر نشان کرد: ما چند بار تهدید به توقف مذاکره کردیم و مسیری تندی را در پیش گرفتیم.
با این وجود یک دیپلمات غربی به روزنامه هاآرتص می گوید: «طرف ایرانی بسیار خونسرد رفتار می کرد. آنها در حالی در نشست حاضر شده بودند که هیچ اعتنایی به فشارهای طرف غربی نمی کردند و به گونه ای رفتار می کردند که عجله و شتابی ندارند. ظاهرا برای ایرانی ها مهم نیست که نتیجه مذاکرات چه خواهد شد. آنها برای به نتیجه رسیدن مذاکرات به هیچ وجه هول و نگران نیستند. کاملا هوشمندانه عمل می کنند و خوب می دانند که چه می خواهند. در طول مذاکرات طرف غربی بارها از روند کند مذاکرات خسته شد و از عدم رسیدن به نتیجه گلایه کرد ولی طرف ایرانی به هیچ وجه احساس خستگی نمی کرد و خیلی راحت مذاکرات را ادامه می داد.
این در حالی است که به گزارش دیپلماسی ایرانی، جیمز بیکر، وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحد آمریکا در مصاحبه با شبکه سی بی اس آمریکا گفت: «غرب راهی جز مذاکره با ایران ندارد و باید آن قدر با ایرانی ها مذاکره کنیم تا به نتیجه برسیم.»
وی همچنین تاکید کرد، مذاکره و گفت وگو تنها انتخاب ما در برابر ایران است. ایران نه عراق و نه کره شمالی است. اگر می خواهیم پرونده هسته ای اش به نتیجه برسد باید فقط با آنها گفت وگو کنیم.
بیکر احتمال حمله نظامی به ایران را بسیار ضعیف دانست و گفت: «به هیچ وجه امکان حمله نظامی به ایران وجود ندارد. نه اسرائیل و نه آمریکا توانایی لازم برای حمله به ایران را ندارند. اگر به ایران حمله کنیم ایرانی ها برای تکمیل برنامه هسته ای شان باانگیزه تر می شوند و این بار حمایت جامعه جهانی را نیز پشت سر خود خواهند داشت. مضافا بر آن پاسخ ایران به چنین حمله ای بسیار دردناک و پرمخاطره خواهد بود به گونه ای که ممکن است تحمل آن خارج از توان جامعه جهانی باشد.»
در همین حال روزنامه کریستین ساینس مانیتور در گزارشی معطوف به مذاکرات هسته ای نوشت: قدرت های غرب از تبعات ناشی از شکست مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران بسیار هراسان هستند به ویژه اینکه او در این روند می تواند بازار جهانی نفت را در اوضاع بحرانی اقتصادی مجددا تحریک کند. مذاکرات مسکو بسیار سخت و دشوار بود و به توافقی منجر نشد. نهایتا اینکه برای مذاکرات دیگری در سطح کارشناسی توافق شده است.
این روزنامه آمریکایی می افزاید: ناکامی در رسیدن به زمینه های مشترک، بازار جهانی انرژی را به وحشت انداخته و قیمت نفت را به آرامی افزایش داده است. در عین حال به نظر می رسد ادامه بن بست فعلی مشکل آزاردهنده ایران را برای پرزیدنت اوباما پیچیده تر سازد. از یک طرف تندروهای سیاست خارجی مسلما سیاست های آقای اوباما نسبت به ایران را ورشکسته توصیف خواهند کرد. آنها وانمود خواهند کرد که اعمال اینگونه خط مشی ها، به ایران فرصت داده که با مهارت با جهان بازی کند. از طرف دیگر طرفداران سازش در سیاست خارجی (کبوترها) اوباما را به دلیل عدم موفقیت در خاموش کردن آتش بحران و طفره رفتن از توافق با ایران، مورد سرزنش قرار خواهند داد.
این تحلیل روزنامه آمریکایی در حالی است که ایران اتفاقا در دوره فشار جمهوریخواهان نومحافظه کار چون بوش، تعلیق ها را شکست و فعالیت های هسته ای خود را گسترش داد.
از سوی دیگر خبرگزاری آمریکایی اینترپرس سرویس در گزارشی که به نقل از مرکز امنیت آمریکای نوین منتشر کرده تصریح می کند: هم آمریکا و هم اسرائیل باید از اقداماتی که چشم انداز متقاعد شدن ایران به چشم پوشی از تولید سلاح هسته ای و راه رسیدن به توافق با این کشور را تیره می سازد، اجتناب کنند. نباید بر چشم پوشی ایران از غنی سازی در خاک خود اصرار کرد و آن را شرط توافق دانست. چنین اصرارهایی ممکن است باعث شود هیچ نوعی توافقی به دست نیاید. آری بهتر بود اصلا ایران غنی سازی نداشت اما اکنون چنین توقعی، شانس توافق با این کشور برای مهار برنامه اتمی آن را به صفر خواهد رساند.
ارسال کردن دیدگاه جدید